Imagine șocantă! Muzeul LGBT România promovează pedofilia pe pagina sa de socializare

 

Poza pe care o vedeți a fost postată și, ulterior, retrasă de pe pagina Muzeului Istoriei și Culturii Queer din România. Ca și la prima, și la a doua, și la a zecea privire, în poza aceea este vorba despre un minor care face sex oral.

Acesta este proiectul pe care norvegienii îl finanțează cu 200.000 de euro și care va avea ca parteneri două muzee mainstream din România: Muzeul Național de Artă Contemporană și Muzeul Literaturii Române, deci în parteneriat cu Ministerul Culturii.

Interesant este că pe paginile altor „muzee” de gen, nu găsim poze de acest fel, ci documente și înscrisuri despre curentul queer/LGBT (cultură nu o putem numi).

De ce nu are și Norvegia un astfel de muzeu, dacă e așa extraordinar? Cum rămâne cu „Vrem spitale, nu catedrale?” Sau cu autostrăzile? Sau cu copiii săraci? Am terminat cu alea, lipsea muzeul LGBT?

De când este pedofilia parte a LGBT? Știind că se încearcă normalizarea acestei practici și includerea ei în cadrul mișcării LGBT, cum poate fi promovată această practică în țara în care, zilnic, dispar și sunt traficați copii?

Citiți și:

Tupeu nerușinat: Comunitatea LGBT se folosește de evenimente istorice importante pentru a-și promova agenda. Galerie foto stupefiantă

Iată până unde a ajuns «corectitudinea politică» pro LGBT: Universitatea Harvard a găzduit un workshop despre… sexul anal

Iată cum este desființată propaganda LGBT


 

yogaesoteric
7 aprilie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More