Imagini video devastatoare cu imigranții. Televiziunile nu vă vor arăta niciodată așa ceva! Filmul marii trădări a Europei!

 

Imagini video devastatoare cu imigranții. Televiziunile nu vă vor arăta niciodată așa ceva! Filmul marii trădări a Europei!


Veți vedea lucruri pe care nu vi le-ați putut imagina. Trădarea Europei este imensă!

În ultimele luni s-a vorbit mult despre planul colonizării arabe a Europei, despre dorința forțelor care conduc lumea de a distruge identitatea popoarelor europene, despre așa numitul Plan Kalergi de amestecare rasială a europenilor.

În același timp, autoritățile și presa subordonată politic au ascuns cât de mult au putut actele antisociale făcute de imigranți. De-abia de curând am aflat în mod oficial că atât în Germania cât și în Suedia și în alte state, violurile și agresiunile sexuale săvârșite de așa-zișii refugiați au fost mușamalizate de autorități pentru ca populația să nu se opună acestui val de colonizare arabă a Europei.

Europa este într-un pericol uriaș de destabilizare. În prezent spațiul Shenghen începe să se închidă, o serie de țări introducând controlul la frontieră. În țări sigure odinioară, precum Germania sau Franța, a devenit un pericol să ieși seara pe stradă. Procentul populației musulmane din anumite țări europene depășește cote de 10%, situație care se va tripla în doar o generație-două, ca urmare a natalității crescute a imigranților, în raport cu a autohtonilor europeni.

 

Faptul că cei care vin în Europa nu sunt nici pe departe atât de refugiați pe cât se încearcă să ne facă să credem, o dovedesc multe lucruri, dar mai ales acest film de 20 de minute unde veți vedea imagini pe care niciodată „marile televiziuni” nu o să vi le arate.

Acești oameni NU vin în Europa să se integreze! Ei vin să își impună propria cultură, vin să islamizeze Europa! Pericolul repezentat de acest fapt este uriaș și poate duce, cu adevărat, la o destabilizare a Europei, la un conflict major interetnic și interreligios între imigranți și populația europeană. Însă nu este exclus ca exact asta să se dorească: un conflict etnic și religios, o insecuritate generalizată în Europa, care să justifice restrângerea libertăților individuale (chipurile pentru a ne proteja împotriva terorismului pe care tot ei ni-l aduc în casă) și introducerea legilor Big Brother atât de dorite de apologeții Noii Ordini Mondiale și ai Guvernului Unic.

Dacă Europa nu oprește această nebunie, va fi de nerecunoscut chiar și peste 5 ani! Nici nu vă imaginați ce se petrece de fapt!

Urmăriți filmul de mai jos ca să înțelegeți mai bine că totul este regizat și că refugiații nu sunt ceea ce ni se spune. Imagini pe care nu le veți vedea niciodată la TV!


Citiți și:

Violurile şi hărţuirile sexuale au devenit teme «TABU»

Dezvăluiri şocante ale unui poliţist german: «Nu îi putem aresta pe refugiaţi pentru că am fi acuzaţi de rasism»

 

yogaesoteric
14 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More