Imbecilizarea Vestului a început demult. A noastră, abia după 1990

V-ați gândit vreodată până unde merge prezumția de nevinovăție? Teoretic, până la Dumnezeu – fiindcă mai sus nu se poate.

Dar haideți să vă pun la încercare. Să zicem că eu asist la momentul în care personajul X își înjunghie mortal pe stradă victima, ajung în fața instanței și declar ceea ce am văzut. Judecătoarea (fiindcă la ora asta „dreptatea” este împărțită de femei) reține din declarația mea că găina face ouă și, din lipsă de probe, îl achită pe criminal.

Până în momentul pronunțării, acuzatul beneficiază de prezumția de nevinovăție. Dar eu știu că el este un criminal. După ce judecătoarea oarbă (orbirea are trei cauze: banii, ordinele primite sau prostia) îl achită, inculpatul este pentru toți un nevinovat – dar eu știu că este un criminal.

Din lipsă de „judecători” care să condamne, țara asta este plină de nevinovați dar eu știu că Ion Iliescu este un trădător și un criminal, că Emil Constantinescu este un trădător (a cărui trădare a fost validată de o majoritate parlamentară din care, spre cinstea lor, au făcut excepție doar patru prieteni ai mei), că Traian Băsescu este un trădător și autor de multe alte infracțiuni, ca și Klaus Werner Johannis, că Laura Codruța Kovesi este o infractoare care a scăpat de răspundere penală mulți mari corupți etc.

Aceasta a fost o introducere, așa că acum ajung la subiect, adică la pandemie. Trăim vremuri foarte triste, dar și mai triste sunt cauzele care le provoacă. „Deșteptarea” mea („my awakening” – văd că azi nu se poate dacă nu bagi și câteva vorbe în engleză, așa că îl „plagiez” pe David Duke) s-a produs în momentul în care am realizat că totul este minciună. Totul, începând cu revoluția de care eram atât de mândri. Mă credeam un erou, și am constatat că eram doar o posibilă victimă. Păpușarilor puțin le păsa câți vor fi uciși, puțin le păsa dacă sunt ucis eu sau alți proști ca mine. Când umbli printre gloanțe, te transformi – nu este ca și cum te-ai uita la TV. Și când umbli printre gloanțe, mai câștigi ceva – nu-ți mai pasă de moarte, te-ai confruntat deja cu ea. De atunci, eu nu mai cred orbește în ceea ce ni se spune oficial.

Noi, cei din est, am avut (în mod paradoxal!) o șansă enormă față de vestici. Noi am trăit minciuna, dar am și simțit-o pe pielea noastră. Vesticii au trăit-o fără să o simtă. Nu vesticii, ci noi am avut libertatea de a gândi! Imbecilizarea lor începuse de mult, fără să-și dea seama – la noi a început după 1990. Din această cauză, eu consider că în estul damnat, blamat, înjurat, încă sunt mai multe conștiințe vii decât în occidentul care se credea liber, deși era aruncat într-o sclavie fără de scăpare.

Trăim într-un coșmar indus, în care păpușarii mizează pe frica de moarte a oamenilor, pe procentul enorm de imbecilizare la care s-a ajuns (cam ca procentul de vaccinare!). Și aici, ca procent, esticii stau mai bine – mai puțin imbecilizați, se gândesc mai mult și refuză sinuciderea.

Da, există un virus nou. Dar un virus nou nu este o noutate, decât ca denumire.

Se pare că a venit momentul pentru instalarea noii ordini mondiale. În final, poate chiar cu armele. Păpușarii au controlul complet: asupra politicienilor, asupra organelor de represiune, asupra mass-media, asupra a tot ceea ce contează. Noi, cei care pe unde apucăm spunem adevărul, suntem declarați nebuni (dacă nu mai rău).

Au apărut și s-au înmulțit „morții de covid”. Doar că nimeni nu fusese autopsiat (ordinul ex-ministrului Nelu Tătaru), ca să se știe de ce a murit. Doar că aflăm, ulterior, că morții de covid aveau comorbidități severe. Iar numărul lor nu depășea numărul celor morți în mod curent în urma gripelor obișnuite, și se mai petrecea câteodată ca un mort de covid să fi fost de fapt lovit de tren (ca în Anglia).

Repet: dacă era ceva cu adevărat grav, ar fi fost trimiși în judecată cei care au dus cu avioanele în Germania să culeagă sparanghel mii de muncitori din Suceava, singurul județ „roșu” al României la acel moment. Aceia nu au fost judecați și condamnați, dar a fost condamnat la un an de închisoare cu executare nefericitul Matei Strugurel, care și-a salvat viața fugind din spitalul covid în care fusese internat fără să aibă covid! Dacă ar fi fost ceva cu adevărat grav, Iohannis nu s-ar fi hlizit în poze fără mască la Bruxelles, nici Ludovic Orban nu ar fi chefuit fără mască în biroul lui, nici congresul întru alegerea lui Cîțu nu ar fi avut loc.

Mai târziu ne-am trezit cu varianta „Omicron”. Se declară că se răspândește mult mai ușor decât celelalte, dar se recunoaște că nu are efecte grave. Din ce am citit, am găsit un singur caz mortal pe plan mondial (dacă într-adevăr aceea a fost cauza!). Dar s-a profitat de acesta pentru declanșarea atacului final. Este lesne de înțeles că drepturile omului nu mai contează când omul se urmărește să fie omorât (în interesul unora!). Tot mai multe țări impun pașaportul covid, tot mai multe țări impun vaccinarea obligatorie – nu m-aș mira dacă în curând mi s-ar interzice să ies din casă pentru a-mi lua medicamentele sau mâncare. Și poate că, în final, ultimii care ne vom împotrivi vaccinului, vom fi împușcați ca luptătorii din munți.

Mă uit cu jale la motivele pentru care reprezentanți ai bravului popor român au acceptat vaccinarea: unii, pentru trei mici și un suc; alții, fiindcă la „Biblioteca Națională” le-a cântat la ureche un violonist celebru fără să fie nevoie să-i lipească pe frunte o bancnotă de o sută, ca la cârciumă; alții, pentru a participa la tombolă; alții, pentru a primi o primă de la serviciu; alții, ca să poată pleca în Maldive sau Seychelles. Bravo, popor român, cu ăștia ne vom apăra țara, cu ăștia ne vom păstra tradițiile și demnitatea!

Oamenii devin tot mai supuși, tot mai sclavizați. Puternicii devin tot mai puternici, bogații tot mai bogați. Se pare că bugetele naționale vor avea o singură direcție: Big Pharma (și subvenționarea presei care o susține).

Faceți o socoteală: este evident că două vaccinuri nu mai sunt suficiente, nimeni nu știe la câte se poate ajunge, poate din 6 în 6 luni, adică zeci sau sute de miliarde! Gândiți-vă la câte teste se fac, inclusiv în U.E., când treci dintr-o țară într-o anumită altă țară! Dar, mai ales, gândiți-vă la măști! Autoritățile române (care nu știu nimic, așa cum de fapt nu știe nimeni) au decis că măștile de pânză, pentru lipsa cărora s-au dat nenumărate amenzi timp de 20 de luni) de fapt nu protejează (ceea ce ar presupune restituirea amenzilor încasate!) ci sunt necesare altele, mai sigure și mai scumpe; în același timp, aud la Radio România-Actualități doctorițe care ne sfătuiesc ca la fiecare 4 ore să schimbăm masca; asta ar însemna zeci de milioane de măști în fiecare zi numai în România! Dar nu pe spinarea mea – eu nu am cumpărat nicio mască – din ziua de 11 mai 2020 și până acum am folosit 5 măști, niciuna cumpărată de mine.

Dar profiturile fabricanților sunt depășite de cele ale intermediarilor, și poate cele ale oficialilor. Fiindcă dezmățul cu banii publici s-a desfășurat prin două instituții ale statului, Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (O.N.A.C.) și Unifarm. Printre mafioții apărați de stat se numără Cornelia Nagy, președinta O.N.A.C., promovată și susținută de mai multe mafii, printre care și mafia U.D.M.R.  (da, fără să știe, cetățenii români de origine maghiară trimit din 4 în 4 ani în parlament mafioții lor, tot așa cum noi îi trimitem pe ai noștri). S-au cumpărat izoletele din plastic la prețul de 80.000 lei bucata, dar nimeni nu cercetează penal ce s-a petrecut cu ele și unde se află acum!

Presa mituită exultă când moare câte un adversar al vaccinului, dar nu șoptește un cuvânt despre tinerii sportivi din întreaga lume care au murit în urma vaccinului. Potrivit unui raport publicat de Institutul Național de Sănătate Publică, numărul infectaților nevaccinați a fost egalat de numărul infectaților vaccinați. Mai mult, procentul de mortalitate covid a urcat la 20% în rândul vaccinaților.

Unii poate se cred nemuritori. Eu știu că toți vom muri, dar important este cum mori. Din această cauză, cele mai dragi versuri ale mele provin de la Coșbuc: „Din zei de-am fi scoborâtori, / C-o moarte tot suntem datori! / Totuna e dac-ai murit / Flăcău ori moş îngârbovit; / Dar nu-i totuna leu să mori / Ori câine-nlănţuit.

Mai marii lumii au pus de un genocid. Eu voi lupta împotriva lui până în ultima mea zi.

Autor: Av. Dan Cristian Ionescu

Citiți și:
Prostia, golănia și obediența, bolile cronice ale administrației române
Hecatombă mondială: 20.000.000 de morți în urma vaccinării împotriva covid și peste 2 miliarde de oameni care au suferit leziuni?
Unde este comisia de anchetă a parlamentului pentru tragerea la răspundere a complicilor la crima vaccinurilor?

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More