Îmbolnăvire generalizată şi control, planificate sub reţeaua de telefonie mobilă 5G

În paisprezece ani, am trecut de la 2G wifi (2004) la 5G, de la telefon flip la telefon inteligent. Suntem mai deștepți? Suntem mai sănătoși?

La 26 septembrie 2018, Comisia Federală pentru Comunicații (FCC) a votat să implementeze Ordinul de Infrastructură Wireless (dockets 17-79 și 17-84), ordinul preventiv pentru controlul local al drepturilor publice. Firmele wireless vă pot instala cu ușurință turnuri celulare în fața casei fără consimțământul dvs., pentru a iradia toată zona învecinată, cu radiofrecvență, radiație cu microunde electromagnetice (RF-EMR) intensă, pulsatorie, cu modulație de date, 24/7.

Companiile wireless din SUA sunt responsabile pentru aceasta. Aproximativ 800.000 de antene noi vor fi instalate – mai mult decât numărul total de turnuri celulare construite până acum în ultimele trei decenii. Fiecare companie wireless va construi propria rețea 5G, care necesită instalarea de echipamente noi, chiar dacă intenționează să utilizeze infrastructura existentă sub forma luminilor stradale, astfel încât să rămână „discrete pentru clienți”. Cum rămâne cu efectele nocive asupra sănătății a tehnologiei cu unde milimetrice, la care sunt expuşi oamenii de pe fiecare stradă?

Distrugerea planificată a sănătății

Undele milimetrice sunt utilizate în prezent de Armata SUA ca armă pentru asigurarea de perimetre de control, de securitate și controlul mulțimilor, numită Active Denial Systems. Acest aspect ar sugera că Congresul intenționează să dea o formă legală desfășurării 5G, cu excepția cazului în care vor auzi altceva de la alegători în curând. Totuşi, de ce legiuitorii ar asculta pe cineva când 5G a fost „testat” în 19 orașe din SUA? 

Prin undă milimetrică se înțelege lungimea de undă a radiației electromagnetice de ordinul milimetrilor. Lungimea de undă (λ) a unei radiaţii este egală cu c/f unde c=viteza luminii în vid, iar f=frecvența undelor electromagnetice măsurată în Hz (cicli pe secundă).

Radiaţiile electromagnetice se clasifică funcţie de lungimea de undă în:
– radiaţii de gamă metrică. λ este de ordinul metrilor, fiind cuprinsă între 299.792.458 m pentru frecvenţa de 1 Hz şi 1 m pentru frecvenţa de 300 MHz;
– radiaţii de gamă decimetrică. λ este cuprinsă între 1 m şi 0,1 m (1 dm), frecvenţa este cuprinsă între 300 MHz şi 3 Ghz;
– radiaţii de gamă centimetrică. λ este cuprinsă între 0,1 m (1 dm) şi 0,01 m (1 cm), frecvenţa este cuprinsă între 3 GHz şi 30 Ghz;
– radiaţii de gamă milimetrică. λ este cuprinsă între 0,01 m (1 cm) şi 0,001 m (1 mm), frecvenţa este cuprinsă între 30 GHz şi 300 Ghz.


Dacă utilizați un sistem fără fir (wireless) în casa dvs., sunteți expus la radiații neionizante. Asta nu înseamnă că sunteți în siguranță. Exemplele includ: router sau TV wireless, boxe fără cablu, Playstation sau Xbox 360, camere wireless, mașini fără cheie și telefoane fără fir. Aceste dispozitive transmit și primesc semnale radio 24/7, dacă nu sunt oprite de utilizator, ceea ce este recomandabil, mai ales noaptea când dormiți. Orice metale, de la saltele cu arc elicoidal până la bretele, direcționează undele spre trupul tău. Atât tu cât și casa ta deveniți o sui-generis stație radio.

Sistemul de telefonie 5G este o rețea fără fir Y-GIG care funcționează în benzi de până la 100 GHz. Este nevoie de un dispozitiv care acceptă 5G sau de un receptor (modem sau cip) care retransmite undele milimetrice în casa ta.

Dr. Devra Davis, presedintele Trustului pentru Sănătatea Mediului (Environmental Health Trust), spune: „Majoritatea oamenilor nu știu că aceste unde vibrează cu câteva miliarde de cicli pe secundă (75 GHz este de fapt, 75.000.000.000 de cicli pe secundă), şi pot induce senzații neplăcute de arsură pe pieleˮ. Pielea umană acționează ca o serie de antene care sunt afectate de undele milimetrice pentru a provoca stres fiziologic, manifestat prin creterea frecvenței pulsului și a tensiunii arteriale sistolice. Frecvența de 60 GHz este frecvența la care moleculele de oxigen oscilează. 5G va întrerupe absorbția de oxigen la nivelul celulelor, determinând astfel privarea de oxigen a fiecărei celule, la nivelul mitocondriilor. Fără oxigen, ficatul devine congestionat, iar trupul și creierul încep să se descompună. În plus, lipsa oxigenului este mediul propice de dezvoltare a celulelor canceroase.

„Studii evaluate de cercetători au documentat influența industriei asupra studiilor privind efectele asupra sănătății ale radiațiilor wireless. Insistăm asupra unui moratoriu referitor la 5G, până când cercetarea non-industrială poate fi efectuată pentru a asigura siguranța publicului.” – Dr. Joel Moskowitz, profesor de sănătate publică, Universitatea Berkeley, din California.

Dr. Joel Moskowits de la UC Berkeley leagă EMF (câmpurile electromagnetice) wireless de o varietate de afecțiuni, inclusiv un risc crescut de cancer la creier. El observă că frecvența, modularea și pulsul (frecvența) undelor purtătoare afectează biologia la fel de mult ca intensitatea (expunerea termică) a semnalului 5G. Cu toate acestea, guvernele monitorizează doar expunerile termice. Ele nu consideră modularea și frecvența undelor ca fiind relevante deloc. 

Actuala rețea wi-fi de turnuri celulare 4G (a patra generație) transmite la frecvenţa de 2,4 GHz. 

Aceste frecvențe milimetrice sunt similare cu cea a apei. La nivel molecular, oamenii sunt alcătuiţi din 75% apă. Suntem ființe de lumină și ființe de apă, afectate de energie. 

În 2004, pompierii din Sacramento au raportat probleme de memorie și confuzie după instalarea turnurilor 2G în Los Angeles. Unele orașe, inclusiv Santa Rosa, au întrerupt planurile pentru implementarea 5G şi au fost abordate problemele de sănătate. Pe măsură ce rețelele vechi sunt depășite și înlocuite cu cele noi care se mândresc cu viteze de conectare mai rapide, este necesar să observăm că șubrezirea planificată a sănătății se desfășoară chiar în fața ochilor noștri!

Copacii absorb radiația!

Copacii absorb dioxidul de carbon din atmosferă și eliberează oxigen. Ţinând cont de faptul că rețelele 5G blochează absorbţia oxigenului la nivel celular, copacii sunt esențiali. Plantarea copacilor pentru a crește nivelul oxigenului din atmosferă și pentru a reduce amenințarea secetei și a furtunilor de praf pare a fi neimportantă pentru autorităţi. Există, de asemenea, o relație tip doză-răspuns între densitatea copacilor urbani și eliminarea stresului. Studiile arată diminuarea nivelului markerilor fiziologici de stres la fiinţele umane când acestea pur și simplu privesc imagini din natură. 

Lungimea de undă scurtă a turnurilor 5G nu penetrează copacii și casele. De aceea, mini-turnurile celulare vor fi amplasate pe străzi în fața caselor. 

De fapt, copacii sunt vizați sistematic pentru a fi îndepărtaţi în întreaga SUA. În Nebraska, centurile de adăpost (copaci) sunt eliminate pentru a face loc mai multor culturi. În timpul incendiilor din California, unde s-a dovedit că au fost utilizate arme cu energie direcționată (DEW), au fost vizaţi și arborii din cartiere. Întreaga pădure a fost arsă de-a lungul unor linii drepte, urmărind gardurile. Adăugați la aceasta otrăvirea sancţionată deja a copacilor cu lemn de esență tare de către companiile din domeniul lemnului, care a condus la peste un milion de copaci morți pentru a crea un pericol de incendiu.

Iată raza armei cu energie dirijată care aprinde vegetația

Copac care arde în interior… nenatural!

Copacii adevărați sunt, de asemenea, înlocuiți cu copaci falși din plastic!

Rezonanța Schumann și sclavia tehnologică

Radiațiile wireless în MHz, GHz și THz sunt literalmente milioane, miliarde și trilioane de ciclii pe secundă (respectiv), iar frecvența normală a Pământului – Rezonanța Schumann este de 7,83 Hz. Pentru mult timp s-a suspectat că Rezonanța Schumann este o reflectare a conștiinței umane, care arată conexiunea directă a umanității cu Pământul. Conștiința umană poate afecta câmpul magnetic și poate crea perturbări în el, în special în momente de mare anxietate, tensiune și pasiune. În 31 mai 2017, pentru prima dată în istoria înregistrată, Rezonanța Schumann a ajuns la frecvențe mai mari de 36 Hz.

Pe 5 noiembrie 2018, vârfurile înregistrărilor au ajuns în jurul orei 3 a.m. la 40 Hz. Deoarece frecvențele 5G afectează tiparele gândirii și conştiinţa, ele pot fi folosite ca un instrument de sclavie tehnologică. 

Societatea Internațională a Medicilor pentru Mediu, alcătuită din peste 200 de oameni de știință, cu numeroase studii revizuite privind efectele asupra sănătății, a făcut apel la stagnarea procesului de implementare a 5G în conformitate cu principiul precauției. Ei încă nu au primit niciun răspuns oficial. Cine este la conducere?

Efectele asupra sănătății ale expunerii cumulative la intensități scăzute 5G, din diverse surse, includ:
– Mutații la nivelul ADN-ului sau ruperea celor 2 spirale (codoni);
– Afectări ale mitocondriilor;
– Tumori, cancer (craniile copiilor primesc mai multă radiație);
– Palpitații ale inimii;
– Probleme de memorie și cognitive;
– Modificări ale spermei și infertilitate;
– Dureri de cap, migrene, sunete în urechi;
– ADHD;
– Schimbări în structura canalelor glandelor sudoripare, care afectează absorbția energiei prin piele.

De asemenea, reamintim că primul ţesut afectat este ţesutul nervos, apoi în ordinea sensibilităţii sunt afectate ţesutul miocardic şi cel spermatic. ADN-ul absoarbe în mod preferenţial EMF.
Regiunile sistemului nervos impactate în principal de microunde non-termice şi câmpuri electromagnetice de frecvenţă radio sunt: cortexul, diencefalul incluzând hipotalamusul şi talamusul, hipocampul, ganglionii autonomi, fibrele nervoase senzitive, hipofiza. 
Aspectele fiziologice influenţate în primul rând: secreţia de neurotransmiţători, de hormoni, interacţiunile sinaptice. 
Mod de acţiune al EMF: penetrarea tisulară directă. 
Mecanism fiziopatologic: activarea senzorului de voltaj al canalelor de calciu voltaj dependente, care există în special în celulele neuronale, miocardice, spermatice.
Aceste câmpuri electromagnetice determină degenerarea neuronilor în anumite arii ale creierului, discontinuitatea diferitelor sinapse la nivelul sistemului nervos şi chiar izolarea anumitor neuroni prin dispariţia sinapselor acestora – modificarea lor în neuroni asinaptici.

„După expunere prelungită şi repetată la iradiere cu unde electromagnetice, fără creşterea temperaturii trupului şi când condiţia animalului de laborator rămânea satisfăcătoare, au fost descoperite modificări în fibrele nervoase senzitive ale pielii şi viscerelor, sub forma fenomenului de iritaţie. Aceste descoperiri, concordante cu toate datele din literatură, arată că sistemul de recepţie, ca un întreg, şi în special porţiunea sa terminală este extrem de sensibil”.

Modificări (non-termice) care apar la cei supuşi câmpurilor electromagnetice de frecvenţă radio:
– perturbări ale somnului/insomnie;
– dureri de cap;
– oboseală;
– depresie/simptome depresive;
– disestezie (disfuncţie vizuală/auditivă/olfactivă);
– probleme de concentrare/de atenţie/cognitive;
– ameţeală/vertij;
– modificări ale memoriei;
– nelinişte/tensiune/anxietate/stres/agitaţie/senzaţie de disconfort;
– iritabilitate;
– pierderea apetitului/afectarea greutăţii corporale;
– senzaţie de furnicături/arsuri/inflamaţie/dermografism la nivelul pielii;
– greaţă.

FCC susține că noua lor tehnologie este mai sigură datorită „intensității mai mici” a semnalului. Acest aspect nu este adevărat. Conform studiilor evaluate de experți privind sănătatea electromagnetică, creierul reacționează mai rapid la tehnologiile celulare mai noi. Efectele includ schimbări în activitatea creierului, metabolism și modificări de temperatură atunci când țineți un telefon mobil la cap. Chiar și în aceste condiţii, FCC are sprijinul guvernului federal iar efectele asupra sănătății dovedite ştiinţific nu sunt luate în considerare.

Instalarea tehnologiei 5G este necesar să fie privită dintr-un punct mai complex de vedere. Ceea ce vedem zilnic precum chemtrails pe cer, vaccinările devenite obligatorii, chimizarea hranei oamenilor, iradierea cu unde de frecvență radio și microunde și chiar eliminarea banilor cash și dezvoltarea accelerată a Inteligenței Artificiale (IA) sunt legate între ele. Și totul se face pentru a se obţine controlul total asupra populației. Prin împrăștierea în atmosferă aproape zilnic de bariu, stronțiu, aluminiu etc. urmată de inhalarea acestor substanţe de către noi, se urmărește slăbirea sistemului nostru imunitar și creșterea sensibilității și a receptivității la aceste radiații – devenim mai permisivi la acestea. Astfel, în timp, odată cu dezvoltarea tot mai amplă a acestor tehnologii și ,,metalizarea” trupului nostru (precum și destructurarea ADN-ului), am putea fi dirijați de la distanță prin tehnica digitală de care suntem tot mai dependenți.

Pericolul major nu mai sunt IT-iștii care deja au pus în practică și au introdus pe internet și-n tehnologia digitală de masă programe autonome de control, ci inteligenţa artificială (IA) care deja există în fiecare circuit electronic digital de pe planetă. Astfel, controlorii noștri care au dezvoltat toate acestea sperau ca ei să dețină controlul total, dar au fost și sunt folosiți de IA pentru dezvoltarea întregului sistem planetar, iar la un anumit punct aceasta poate prelua controlul întregii civilizații umane. IA va deveni autonomă și se va autoreproduce. 

Iar vinovații principali nu sunt controlorii noștri ci fiecare dintre noi care este dependent de noile tehnologii digitale. Dacă te uiți în mijloacele de transport în comun, pe stradă, în cafenele sau oriunde, oamenii stau cu ochii în telefoane…

Reîntoarcerea la natură

Când guvernele federale și de stat lucrează pentru corporații, ce poți să faci?
– Contactați Consiliul Local cu o „petiție de urgență”, pentru a opri instalarea 5G în vecinătate datorită îngrijorărilor cu privire la problemele de sănătate implicate.
– Amintiți-vă că „liderii” de stat sunt funcționari publici. Dacă nu ascultă, pleacă de la guvernare.
– Refuzați să cumpărați orice dispozitiv proiectat pentru Y-GIG, 60 GHz în casa dvs.
– Păstrați telefoanele departe de cap și de trup, deoarece intensitatea semnalului variază în funcție de inversul pătratului distanței (adică păstrarea telefonului la o distanță de 10 centimetri față de trupul dvs., reduce intensitatea expunerii de 10000 de ori).
– Utilizați vopseaua de protecție împotriva radiațiilor RF.
– Plantaţi copaci.
– Conectați-vă la pământ, prin ceea ce se numeşte împământare, pentru a beneficia de transferul de electroni în trupul vostru.
– Pledaţi pentru protejarea copacilor și a mediului înconjurător.
– Consolidați-vă sistemul imunitar cu alimente ecologice. Cultivaţi-vă propriile alimente în grădini personale sau ale comunității.
– Ridicați-vă frecvența proprie de vibrație şi ajungeţi sa o stare de pace, folosind meditația.

Telefoanele mobile 5G vor invada Pământul foarte curând. În viitorul apropiat, îmbrăcămintea alimentată cu energie solară va fi lansată pentru a menține complet încărcate toate dispozitivele tehnologice pe care le purtăm asupra noastră. Fiți pregătiţi cu contramăsuri. Odată cu transferul acesta tehnologic (o veritabilă involuţie) suntem chemați să întrupăm o vibrație mai înaltă pentru a face posibilă o evoluție spirituală. Alege cu înțelepciune.

Citiţi şi:

5G și rețeaua de control a IA. Prima parte 

Despre «Manifestul 5G» care s-ar putea numi și manifestul împotriva neutralității internetului în Europa

yogaesoteric

21 octombrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More