În atența participanților la Tabăra de Revelare a Sinelui – CD-ul cu metoda

 

În cadrul Taberei Internaționale Online de Meditație pentru Revelarea Sinelui-Esență (ATMAN) a fost oferită și exemplificată, din perspectiva supramentalului, METODA FUNDAMENTALĂ ÎN 14 ETAPE DE REVELARE A SINELUI ESENȚĂ (ATMAN) PRIN INTROSPECȚIE MEDITATIVĂ.

Cei care au participat la această tabără vor putea primi, la cerere, CD-uri audio care conțin ghidarea spirituală a acestei metode, realizată de Ghidul nostru spiritual.

Vor fi 3 variante de realizare a acestei metode, diferența constând în durata acesteia (două ore, o oră și 30 de minute, o oră). Puteți să solicitați la alegere una, două sau toate cele trei variante de CD-uri.

CD-urile pot fi solicitate la Bibliotecă-Fișe în timpul programului (luni: 12:00-18:50, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00), direct sau prin instructori.

Pentru fiecare dintre cele 3 CD-uri se vor oferi, de către cei care doresc să le primească, 10 CD-uri blank de calitate (Verbatim, Traxdata, TDK, Sony, Philips, HP sau ValuePack).

yogaesoteric
28 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More