În atenţia cursanţilor yoga

Anunţ important

Vă semnalăm un caz deosebit de grav al unei persoane pe nume DRĂGUŞ VERONICA care, deşi cursantă yoga în anul 8, a dovedit prin acţiunile sale că nu a înţeles şi nu respectă anumite principii morale elementare şi bunul simţ. Ni s-a adus la cunoştinţă că prin acţiunile sale, această cursantă se apropie mai degrabă de cea mai veche meserie din lume – prostituţia – şi nu are nimic în comun cu practica yoga şi cu spiritualitatea.

Ne facem datoria să vă anunţăm că pentru a stopa orice tendinţe similare la cursanţii si practicanţii yoga din cadrul acestei şcoli, în acest caz pe care noi îl considerăm deosebit de grav, conducerea şcolii de yoga a reacţionat prompt, eliminând-o pe DRĂGUŞ VERONICA de la toate acţiunile acestei şcoli de yoga, pentru totdeauna.

Celor care vor avea tendinţa să replice că activităţile personale ale cursanţilor yoga ar trebui să nu ne privească, deoarece aceasta nu implică deloc această şcoală de yoga, le atragem cu mult bun simţ atenţia asupra faptului că morala yoghină milenară nu acceptă în această direcţie niciun fel de compromisuri, iar conducerea şcolii de yoga nu a tolerat, nu tolerează şi nu va tolera niciodată acest gen de comportamente. Precizăm ca în cazul acestei persoane (DRĂGUŞ VERONICA, AN 8), ea a fost prompt exclusă şi din aşezământul yoghin unde locuia, fiind dată afară de la cursurile de yoga pentru totdeauna, iar în plus nu va mai fi acceptată niciodată în taberele spirituale şi nici nu i se va admite participarea la alte acţiuni organizate de MISA.

Această decizie este definitivă si irevocabilă şi vrem să subliniem încă o dată faptul că nu vom tolera niciodată încălcările grave ale principiilor morale pe care noi le promovăm. Este al doilea caz de acest gen despre care am aflat de când există această şcoală şi îndrăznim să sperăm că, datorită măsurilor drastice pe care conducerea şcolii de yoga le-a hotărât în ambele situaţii, să fie şi ultimele.

yogaesoteric
29 iunie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More