În atenția participanților la MCT – audierea conferințelor din această vacanță

 

Înscriere

La audierea conferințelor Mişcării Charismatice Teofanice din cadrul Taberei Yoghine de Vară Online 2020 vor putea participa toate persoanele care au fost admise, inclusiv cele care nu au participat până acum la nicio conferință din cadrul MCT.

Pentru aceasta este necesar să vă înscrieți în modul următor:
1. Cursanții din România vor trimite un e-mail pe adresa mct2020online@gmail.com
2. Instructorii de yoga din România și din străinătate, lectorii de Ayurveda și cursanții din străinătate vor trimite un e-mail pe adresa mct2020i@gmail.com.

E-mailul este necesar să conțină: nume, prenume, an de curs, oraș, codul de pe legitimația MCT sau numărul și seria bonului pentru cei care au fost admiși, dar nu au încă legitimația MCT (ex: ROM 001000).

Fiecare persoană înscrisă va primi pe e-mailul de pe care s-a înscris un cod de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Codul este personal și netransmisibil.

Răspunsuri la selecția pentru MCT

Persoanele care au participat la selecția MCT atât în anul 2019, cât și în anii anteriori și nu au aflat încă rezultatul la acea selecție, vor putea solicita răspunsul trimițând un e-mail pe adresa raspunsmct2020.online@gmail.com. Este necesar ca în e-mail să precizați numele, prenumele, anul selecției, numărul și seria bonului primit la selecție (ex: ROM 001000).

***

Având în vedere situația existentă, în această vacanță nu se vor reaudia conferințe din anii anteriori. Se vor audia doar conferințe noi suplimentare, care nu necesită ștampilarea legitimației.
De asemenea, în această vacanță nu se va face o nouă selecție pentru Mișcarea Charismatică Teofanică. 

yogaesoteric 
14 august 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More