În atenţia tuturor participanţilor la Simpozionul internaţional de Yoga Costineşti 2010

 

ANUNŢ IMPORTANT


Organizatorii Taberei yoghine de vacanţă Costineşti 2010 anunţă că, începând cu această ediţie a Simpozionului Internaţional de Yoga, materialele tipărite (oferite până acum gratuit tuturor participanţilor la tabere) vor fi oferite gratuit numai celor care vor promova un test, dovedind astfel că au citit şi au memorat informaţiile din materialele primite gratuit la ediţia anterioară a Simpozionului. (Astfel, la Tabăra yoghină Herculane 2011 se va da test din materialele primite la Herculane în 2010, la Tabăra de la Costineşti, 2011, se va da test din materialele primite la Costineşti în 2010 etc.)

MODIFICARE IMPORTANTĂ FAŢĂ DE ANUNŢUL ANTERIOR

 
În cadrul testului care se va da pentru a primi gratuit materilale tipărite care se vor oferi în cadrul Taberei yoghine de la Costineşti 2010, întrebările vor fi formulate, în mod excepţional, din conţinutul materialelor tipărite ce au fost primite gratuit la Simpozionul Internaţional de Yoga – Herculane 2010, şi anume:
1. CRONOVIZORUL  – uluitorul aparat pentru filmat trecutul, de Francois Brune
2. Programul spiritual al Simpozionului Internaţional de Yoga Herculane 2010 (exceptând paginile care conţin programul activităţilor)

Testul se va da la Comandament. Fiecare participant va primi prin tragere la sorţi un set de 10 întrebări la care va trebui să răspundă pe loc. Pentru promovarea testului este necesar să răspundeţi corect la 9 din cele 10 întrebări ale acestui test.

Prin această măsură, organizatorii taberei se asigură că materialele tipărite vor fi oferite gratuit numai celor care sunt cu adevărat interesaţi de ele şi, de asemenea, fiecare participant la tabără va primi exact ceea ce merită.
Menţionăm că persoanele care se înscriu în Tabăra yoghină de vacanţă de la Costineşti, 2010, dar care nu au participat la Tabăra de la Herculane 2010, vor primi în mod gratuit materialele de vacanţă.

yogaesoteric
21 iulie 2010

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More