În perioada dintre sfârșitul lunii aprilie și 1 mai au loc evenimente tragice, ce implică sacrificii umane

 

Este deja binecunoscut faptul că societățile oculte malefice se folosesc de anumite incidențe numerice și temporale (date precise sau perioade de timp) pentru a demara unele acțiuni importante pentru ei sau pentru a săvârși acte criminale ce au un impact nefast major asupra oamenilor. Perioada cuprinsă între mijlocul lunii aprilie și 1 mai pare să fie un astfel de interval, de-a lungul timpului înregistrându-se numeroase evenimente tragice tocmai între aceste date.

Între 30 aprilie și 1 mai este celebrată Noaptea Valpurgică – sărbătoare a sataniștilor, iar în cea din anul 1966 Anton LaVey a înființat Biserica Satanică –, numeroase alte evenimente fiind legate de aceste zile: înființarea Ordinului Illuminati, pactul lui Hitler cu diavolul, sinuciderea lui Hitler, „uciderea” lui Osama bin Laden etc.

Anul acesta, pe 15 aprilie, un incendiu devastator a cuprins celebra catedră Notre Dame din Paris, un simbol pentru Franța și totodată al creștinătății. Cu toate că nu s-au înregistrat victime umane, evenimentul a polarizat atenția întregului mapamond, care a privit cu consternare flăcările ce mistuiau edificiul de o inestimabilă valoare. A fost vorba și în acest caz de un eveniment orchestrat anume tocmai în acest moment temporal? Consecințele acestei tragedii și ceea ce va ieși la iveală în urma analizei circumstanțelor și a dovezilor existente ne vor ajuta să tragem o concluzie.

Iată ce putem citi într-un articol publicat pe site-ul Vigilant Citizen: 

Sfârşitul lunii aprilie: Momentul pentru sacrificii umane

De ce de multe ori suntem martorii unor tragedii sau morţi lipsite de sens în a doua jumătate a lunii aprilie? Lista evenimentelor violente care au avut loc în această perioadă a anului este pur şi simplu uimitoare. Iată câteva din ele:
19 aprilie 1993 – Masacrul de la Waco. Un atac al FBI-ului a condus la distrugerea unei secte numită „Ramura Davidienilor”, fiind uciși 76 de bărbaţi, femei şi copii.
19 aprilie 1995 – Atentatul cu bombă din Oklahoma City. 168 de morţi.
20 aprilie 1999 – Masacrul de la liceul din Columbine. 13 morţi, 21 de răniţi.
16 aprilie 2007 – Masacrul de la institutul politehnic din Virginia. 32 de morţi, 17 răniţi.
16 aprilie 2013 – Exploziile de la maratonul din Boston. 3 morţi, 107 răniți.
18 aprilie 2013 – Explozia de la fabrica de îngrăşăminte din Texas. 15 morţi. (Observaţi că acest eveniment a avut loc la aproape 20 de ani de la masacrul din Waco, care se află în aceeaşi regiune. De asemenea, la data de 16 aprilie 1947, o navă încărcată cu azotat de amoniu a ancorat în portul din Texas City şi a izbucnit în flăcări, producând o explozie masivă care a ucis aproximativ 576 de oameni.)

În această perioadă a anului au avut loc multe alte evenimente violente. De altfel, în anul 2011, CNN a publicat un articol intitulat „Ce este cu mijlocul lunii aprilie şi violenţa în America”, aducând în discuţie evenimentele care se petrec în acest interval. Din nefericire, articolul nu a făcut altceva decât să îi atace pe cei pe care i-a numit cu ironie „teoreticieni ai conspiraţiilor”, concluzionând în cele din urmă că: „Dacă vrei să cauţi răspunsuri dincolo de ceea ce s-a spus în mass-media, eşti nebun şi potenţial periculos”. Cu toate acestea, doi ani mai târziu trendul violent a continuat.

Este oare totul o coincidenţă? Pentru cunoscători, coincidenţele sunt mult mai rare decât am fi tentați să credem. În 2011, Vigilant Citizen a publicat un articol despre moartea lui bin Laden care a fost anunţată între 30 aprilie şi 1 mai: Vezi de ce moartea omului care nu a fost în spatele incidentelor din 9/11 a fost anunţată pe 1 mai. În articolul respectiv este descrisă pe scurt semnificaţia rituală a zilei de 1 mai (May Day) şi relaţia acesteia cu un zeu care încă este important pentru elita ocultă: Baal.

Cultul lui Baal nu a dispărut niciodată

De-a lungul secolelor, şi în multe civilizaţii, a doua jumătate a lunii aprilie a fost o perioadă a sacrificiilor sângeroase. Venerarea zeului Baal a fost făcută sub multe nume (Enlil, Moloh etc.) şi s-a răspândit în multe civilizaţii. Fiind un zeu al Soarelui şi al fertilităţii, ritualurile care îl celebrau aveau loc după echinocţiul de primăvară (timpul renaşterii) şi de multe ori includeau sacrificii umane.

„Cultul lui Baal sărbătorea în fiecare an moartea şi învierea acestuia ca parte a ritualurilor fertilităţii din Canaan. Aceste ceremonii de multe ori includeau sacrificii umane şi prostituţie în interiorul templelor.” – Baal, Enciclopedia Mitică

Cu toate că practicarea acestor ritualuri a fost condamnată de unele mişcări religioase, nu a dispărut niciodată complet.
„Religia zeului Baal a fost pe larg acceptată în rândurile evreilor din antichitate, şi cu toate că din când în când a fost dată la o parte, niciodată nu a fost eradicată complet. Regii şi alte personalităţi regale ale celor zece triburi biblice venerau acest zeu. Oamenii de rând de asemenea venerau cu ardoare acest zeu al Soarelui, deoarece prosperitatea lor depindea de productivitatea pământurilor lor şi a animalelor. Reprezentări ale acestui zeu au fost încrustate pe multe clădiri. În cadrul acestei religii se pare că au existat numeroşi preoţi şi clase variate de credincioşi. În timpul ceremoniilor aceştia purtau robe corespunzătoare. Ceremoniile includeau arderea unor substanţe care produceau un miros caracteristic prin ardere, oferirea de sacrificii prin ardere, care uneori constau în victime umane. Preoţii care oficiau aceste ceremonii dansau în jurul altarelor, incantând frenetic şi tăindu-se cu cuţite pentru a atrage atenţia şi compasiunea zeului.” – Ibid

Deoarece era un zeu al Soarelui, venerarea lui Baal implica sacrificii umane şi foc. În zilele noastre, în America condusă de elita ocultă, această perioadă a anului înseamnă foc (foc de armă) şi moarte.

Aceste ritualuri erau menţionate chiar şi în Biblie.
„Au construit aceste altare ale lui Baal, pentru a-şi arde propriii copii în foc, pe care îi ofereau ca ofrande lui Baal, lucru pe care nu l-am comandat eu, nici nu am adus vorba despre aşa ceva şi nici măcar nu îmi trecuse prin minte.” – Ieremia 19-5

De la civilizaţiile babiloniene, asiriene şi feniciene ale Orientului Mijlociu (religiile lor misterioase au pornit dintr-un punct de origine comun), cultul lui Baal s-a răspândit şi la civilizaţii îndepărtate cum ar fi celţii, care celebrau ritualurile beltane (ale zeului Baal) pe data de 1 mai. Cu toate că celebrarea ritualurilor lui Baal diferea de la o civilizaţie la alta, acestea îşi aveau originea, fără îndoială, în aceleaşi concepte oculte de numerologie şi sacrificiu. Cu alte cuvinte, toţi utilizau aceleaşi cunoştinţe magice.

Elita ocultă din zilele noastre celebrează în continuare aceste ritualuri, însă cu o diferenţă majoră. Sunt realizate de civilii obişnuiţi care nici măcar nu ştiu despre ce este vorba şi sunt difuzate în lumea largă prin mass-media. Alimentate şi amplificate de frica şi traumele maselor, aceste mega-ritualuri sunt văzute de toţi, dar celebrate doar de elita ocultă. Mai mult ca oricând avem de-a face cu magie neagră.

Alte site-uri dedicate numerologiei oculte au publicat informaţii cu privire la importanţa acestei perioade a anului.
„19 aprilie – 1 mai – sacrificiul de sânge oferit Fiarei, o perioadă de 13 zile extrem de critică. Sacrificiul prin foc este necesar pe 19 aprilie.
19 aprilie este prima zi a perioadei ritualice satanice de 13 zile care are legătură cu zeul focului Baal/Moloh/Nimrod, cunoscut de asemenea şi ca zeul roman Saturn (satan/diavolul). Această zi este una dintre cele mai importante zile în care se fac sacrificii umane prin intermediul focului, victimele fiind cu precădere copii, şi de aceea de-a lungul timpului au avut loc evenimente istorice foarte importante în această zi.” – Sărbători oculte şi sabaturi – CuttingEdge

Alt articol descrie pe scurt elementele necesare pentru a îndeplini aceste mega-ritualuri ale elitelor.
„Sacrificiul uman făcut la multe din aceste date oculte trebuie să conţină următoarele elemente, fiecare dintre acestea fiind exagerat la gradul maxim posibil:
– traumă, stres, anxietate şi teroare absolută;
– ultima scenă în respectiva dramă trebuie să fie distrugerea prin foc, de preferat o luptă, un război;
– oamenii trebuie să moară fiind jertfe umane, îndeosebi copiii, din moment ce Întunericul consideră că sacrificările tinerilor sunt cele mai de dorit.” – Advent of Deception

Desigur, nu orice eveniment violent care are loc în această perioadă a anului are legătură cu sacrificiile umane făcute de așa-zișii „Iluminați”. Cu toate acestea, marea majoritate a evenimentelor amintite anterior se potrivesc perfect cu criteriile mega-ritualurilor, criterii care au fost menţionate mai sus. Dacă veţi analiza atent întâmplările din jurul acestor evenimente veţi putea trage concluzia că acestea au fost duse la îndeplinire fie de oficiali ai guvernului, fie de „zombi” controlaţi mental. Multe dintre aceste evenimente sunt absurd de gratuite, generând traume şi mai mari şi făcându-i pe oameni să se întrebe „ce fel de oameni ar face aşa ceva?”. Din nefericire, astfel de oameni malefici ne conduc, iar asemenea evenimente sunt utilizate în continuare pentru punerea în aplicare a agendelor politice extreme. Aceste puteri politice au devenit maeştrii în combinarea politicii pragmatice cu ritualurile oculte.

În concluzie

Din nefericire, la fiecare câţiva ani, în a doua jumătate a lunii aprilie au loc diferite evenimente tragice, iar opinia publică este traumatizată de astfel de acte violente şi lipsite de sens. Aproape de fiecare dată, o privire mai atentă asupra unui astfel de eveniment duce la observarea unor elemente stranii şi suspecte şi de cele mai multe ori indică o lovitură din interior. Deși unii vor cataloga apariţia acestor evenimente de la sfârşitul lunii aprilie drept simple coincidenţe, faptele rămân. Evenimente violente care implică moarte şi foc au loc regulat în aceeaşi perioadă a anului care este dedicată de către ocultişti lui Baal, zeu care este venerat prin foc şi sacrificii umane. Indiferent dacă toate acestea sunt făcute intenţionat sau sunt rezultatul unei ciudate sincronicităţi universale, realitatea este aceeaşi şi nu poate fi tăgăduită.

De asemenea, complexul care a ars în masacrul de la Waco (Texas) în 1993 se numea Centrul Mount Carmel. În Biblie, muntele Carmel a fost locul în care Ilie a înfruntat profeţii lui Baal, provocându-i să se roage acestuia până când acesta va aprinde un foc chiar în faţa lor. Nu s-a aprins niciun foc. A fost cumva incendiul izbucnit la Centrul Muntele Carmel o răzbunare simbolică a lui Baal?


Un alt articol de pe site-ul Vigilant Citizen, apărut la scurtă vreme după anunțul oficial al eliminării lui Osama bin Laden din 2011, completează informațiile referitoare la această perioadă de timp:

De ce moartea celui care nu a fost în spatele evenimentelor de la 11 septembrie a fost anunțată la 1 mai

După anunţarea morţii lui bin Laden, sute de oameni s-au adunat în faţa Casei Albe scandând „USA! USA!”.

Sunt vremuri precum acestea, în care este trasată o linie între gânditorii importanţi şi aceia care sunt măturaţi de prostiile bombelor mediatice, între aceia care înţeleg complexitatea situaţiei şi aceia care, mai degrabă, nu vor să ştie, între aceia care înţeleg obiectivele ascunse ale elitelor şi aceia care ies în stradă cântând „USA! USA!”.

În seara zilei de 1 mai 2011, declaraţia lui Barak Obama a fost una de triumf şi de sărbătorire. A declarat că, datorită morţii lui Osama bin Laden, „s-a făcut dreptate”. Curentul mediatic care a urmat declaraţiei a fost în egală măsură unul de celebrare: „Este o zi măreaţă pentru America şi pentru întreaga lume”… „Cele mai importante ştiri din 11 septembrie încoace”… „Ne vom aminti cu toţii unde am fost când am auzit aceste ştiri”… Întregul „caz” a fost umflat artificial, exagerat şi slăvit.

Ar trebui ca moartea unui om să cauzeze atâta bucurie şi sărbătoare? De când am involuat într-o stare atât de barbară? Deoarece a pus la cale evenimentele de la 11 septembrie? Tot el a provocat și implozia Clădirii 7? Teribil Osama şi echipa lui de ingineri!

Vă voi scuti de discursul gen „11 septembrie a fost un complot intern”, întrucât îmi dau seama că majoritatea cititorilor site-ului [Vigilant Citizen] sunt conştienţi de asta. În acest caz, de ce ne-ar mai păsa dacă bin Laden este sau nu este mort? Oare chiar este mort? Oare nu a murit acum 9 ani? Cine ştie cu adevărat? Trăim într-o epocă a evenimentelor artificiale, complet înscenate şi generate de presă. Care este motivul pentru care moartea lui bin Laden a fost mediatizată pe 1 mai? Deoarece a fost sacrificiul necesar al „celui mai magic moment al anului”, care a fost lansat odată cu Nunta Regală.

Beltane

 
Un om de răchită ars în timpul festivalului de la Beltane

1 mai, sau May Day, a fost considerată de multe culturi ca fiind o sărbătoare importantă, în special în cercurile oculte. În doctrina așa-zișilor „Iluminați”, este considerată ca fiind cea mai importantă zi din an. De fapt, Ordinul Illuminati din Bavaria a fost fondat pe 1 mai 1776. În Europa, poartă numele de festivalul de la Beltane, o sărbătoare galică a sexualităţii, fertilităţii… şi a jertfelor sacrificiale.

„Se presupune că sacrificii de animale se fac la fiecare festival de la Beltane pentru a asigura fertilitatea ogoarelor, precum şi că la fiecare cinci ani celţii din Tărâmurile de Sus ar sacrifica oameni din rândul criminalilor condamnaţi şi prizonierilor de război. Aceştia ar fi sacrificaţi de către druizi, chiar dacă metodele variază. Mulţi se presupune că sunt doborâţi de săgeţi, dar descrierile ceremoniilor galo-celtice arată cum aceştia sunt arşi de vii într-un imens om de răchită.” – Mysteriousbritain.co.uk

Originile festivalului de la Beltane pot fi urmărite până în vremea sărbătoririi zeului Sumerian Enlil – care este cunoscut nouă drept Baal. Numele Beltane (pronunţat „B’yal-t’n”) se presupune că provine din cuvântul Baal. Festivitățile din cadrul sărbătorii de la Beltane sunt foarte similare ritualurilor antice care celebrau zeul antic. Misterioasele similitudini dintre aceste culturi aparent distanţate poate fi subiectul unui întreg articol. Un aspect este cert: Baal este o figură importantă în doctrina așa-zișilor „Iluminați”.

„În doctrina Orientului Mijlociu, Baal a fost ucis şi a coborât în infern, de unde a fost readus la viaţă de către abilităţile surorii – iubitei lui, Anat. De altfel, Baal este asociat cu anotimpurile şi cu venirea primăverii şi a recoltelor. Aceasta s-a observat în festivalul de la Beltane, care a culminat cu nunta simbolică dintre Zeul Iernii şi Zeiţa Primăverii (sau Regele Iarnă şi Regina Mai). Regina Mai, în festivaluri, a fost personificarea Mamei Pământ. Cuvântul Baal înseamnă stăpân sau soţ. În împerecherea dintre Regele Iarnă şi Regina Mai, pământul şi cerul s-au împreunat, iar fertilitatea şi viaţa au fost retrezite în animale, oameni şi în natură.” – Jane Adams, The Selected Papers of Jane Adams

„Prin analogie şi prin credinţa că cineva poate controla sau se poate ajuta de puterile naturii prin practicile magice, sexualitatea poate să caracterizeze o parte din cultul lui Baal şi a lui Ashtart. Aluziile de după exil la cultul lui Baal, Pe’or insinuează că aveau loc orgii. Pe culmile dealurilor şi ale munţilor a înflorit cultul aducătorilor de abundentă, şi «sub fiecare copac verde» era practicată imoralitatea cu scopul de a asigura abundenţa cuplurilor. Sacrificiul uman, arderea de tămâie, practici violente şi extatice, acte protocolare de închinare şi de sărutare, prepararea prăjiturilor sacre (vezi de asemenea şi Asherah), apar printre ofensele denunţate de către profeţi de după exil; şi arată că cultul lui Baal (şi Ashtart) includ particularităţi de venerare ce se răsfrâng în variate părţi ale lumii Semite (şi non-semite), chiar dacă sunt ataşate altor nume.” – W. Robertson Smith and George F. Moore, Baal

Credinţele şi ritualurile străvechi sunt o parte complexă din practicile oculte ale așa-zișilor „Iluminați” de astăzi. Așa cum simbolismul şi modul lor de operare sunt inoculate încet în societate, ritualurile secrete din trecut sunt susţinute astăzi la o scară largă. Masele devin fără ştirea lor participanţi la ceremoniile oculte, fără a-și da seama că în acest fel le sporesc puterea.

În încheiere

Mujahedinii au fost recrutaţi şi formaţi în anii ’70 de Zbignew Brzezinski, Consilierul NSA al lui Jimmy Carter (ulterior devenit principalul consilier politic al lui Obama). Gruparea militară a fost antrenată în SUA cu scopul de a respinge trupele ruseşti din Afganistan. bin Laden a fost instruit de către CIA să lupte împotriva comuniştilor, şi astfel talibanii sunt un produs al acestei mişcări americane.

De la căderea URSS, bin Laden şi talibanii lui au avut noi sarcini: să provoace un pretext pentru invadarea ţărilor cheie din Orientul Mijlociu sub premisa unui „război împotriva terorismului”. În 2001, la aproape 15 minute după ce al doilea avion a lovit WTC, imaginea lui bin Laden a fost publicată de televiziune. A fost persoana ideală pe care să se dea vina şi sperietoarea perfectă pentru poporul american. Acest ţap ispăşitor a permis invadarea necondiţionată a Afganistanului şi a Irakului. El a facilitat şi legiferarea aberaţiei botezate Patriot Act.

În 2011, utilitatea lui bin Laden pentru Agenda elitelor s-a sfârşit. Ca un ultim act, administraţia Obama s-a folosit de el şi i-a exploatat sfârșitul pentru a urca în sondaje până la următoarele alegeri. În consecinţă, într-o combinaţie clasică dintre ritualurile oculte şi politicile pragmatice, moartea lui bin Laden a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe pe 1 mai 2011. Prin intermediul CNN, NBC, CBS, ABC şi FOX, milioane de telespectatori s-au bucurat pentru moartea unui om în aceeaşi manieră în care ţăranii din vechime se bucurau pentru sacrificiile umane în cinstea lui Baal. Într-o versiune politizată şi cu „sămânţă de Illuminati” a festivalului de la Beltane, masele au sărbătorit sacrificiul unui om şi, fără să realizeze, au luat parte la una dintre cele mai importante sărbători a așa-zișilor „Iluminați”.

Citiți și:

Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)

Așa-zisele «atentate teroriste» sunt, de fapt, ritualuri oculte ale grupării satanice a așa-zișilor «Iluminați»

Ceremonia de deschidere a celui mai mare tunel din lume a fost în realitate un ritual satanic închinat chiar lui Baphomet

 

yogaesoteric
22 aprilie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More