În Polonia şi Ungaria, dreapta dă jos călăuza din spate şi îi ia nuieluşa din mână! Face revoluţie culturală!

 

Nu, nu le e frică de Trump! Cum nu le-a fost frică de Reagan sau Thatcher. Trump se ocupă de economie şi de politică externă: mai multe locuri de muncă, mai multe oportunităţi de afaceri, mai puţin şomaj, mai mulţi bani în buzunarele tuturor, mai puţine taxe, ISIS, Orientul Mijlociu, Coreea de Nord, UE, Rusia, China, astea. Fleacuri! Ei, ăia de stânga, au rămas stăpâni pe plan intern şi se ocupă de restul: în universităţi, în media, la Hollywood, în entertainment, în societatea civilă. Acolo unde stânga şi-a început lungul marş spre victorie câştigând revoluţia culturală.

Şi Reagan s-a ocupat tot de economie şi de politică externă. Şi Thatcher la fel. Şi? Au transformat ceva? Nu! Doar au împiedicat un pic. Nu transformă lumea nici TVA-ul şi nici indicele Dow Jones, ci ideile. Alea despre care Lenin spunea că sunt mai periculoase decât armele şi că nu este cazul să fie lăsate pe mâna duşmanului. Alea pe care dreapta le-a lăsat în mâna duşmanului. Din cauza asta stânga îi e acum stăpân! Reagan a scăzut şomajul în 6 luni la nişte cote care nu mai fuseseră niciodată atinse, ca Trump acum, şi ABC, NBC, CBS, NYT, WaPo, astea, ştergeau cu el pe jos – cel mai nenorocit preşedinte din istoria Americii! Cum fac cu Trump acum. Reagan îi învingea pe comunişti, din Nicaragua şi până la Moscova, şi punea să fie dărâmat Zidul Berlinului, iar în timpul ăsta, în America, marxiştii terminau de predat la Berkeley, Columbia, UCLA, Harvard ş.a.m.d., cum să fie deconstruită societatea capitalistă, de dreapta, pe care o apăra Reagan! Şi au început să predea încă de pe vremea când McCarthy i-a căutat fără să-i găsească! Şi deconstrucţia e azi aproape terminată! Şi cine încearcă s-o oprească e nazist!

Ei, marxiştii, i-au crescut pe toţi ăia de la ABC, NBC, CBS, NYT, WaPo, ăia care-l linşau mediatic pe Reagan! Tot acolo s-au format şi Bill Clinton, şi Hillary Clinton, şi Barack Obama. Că ăştia n-au venit din economie, nu s-au format la Ford, Texaco şi General Motors. Au fost modelaţi acolo unde stânga deţinea şi deţine controlul: în universităţi. Unde s-au format Mark, Gates, şi toţi ăia din Seattle. Miliardarii de stânga. De aia, sau şi de aia, nici nu mai sunt miliardari conservatori, cu idei de dreapta! Spuneţi-mi un nume cunoscut! Măcar unul! Un Soros al dreptei!

Columbia şi CNN, nu General Motors. Idei şi propagandă, nu economie. Asta e stânga. Jean Francois Revel compara dreapta cu un elefant mare care munceşte pentru binele tuturor şi cară în spate o călăuză ce-l conduce cu o nuieluşă – Stânga. Cine e mai puternic?

Thatcher îi scotea pe britanici din foame, iar BBC o punea la zid şi o executa zilnic! BBC e foarte important. De aia la BBC erau şi sunt ei, ăia de stânga. Nu în economie, în economie dicta Thatcher, stânga a dictat şi dictează la BBC, la Cambridge, la Oxford. Ca în State. Ca peste tot. Şi pentru că era în BBC, şi cam în toate locurile care semănau cu BBC, şi care făceau ce face BBC, Thatcher, „doamna de fier”, a fost obligată într-un târziu, de conservatori, să plece. Cei din jurul ei au ajuns la concluzia că e prea de dreapta! Ajunseseră pe lungimea de undă a stângii… vorbeau ca BBC! Şi a fost doar începutul. L-aţi ascultat pe David Cameron ieri, o ascultaţi pe Theresa May azi? Pe Merkel? Dacă aţi făcut-o aţi ascultat stânga!

Reagan a murit, Thatcher a murit, ăia de stânga au rămas. Au rămas acolo unde i-au găsit şi i-au lăsat Reagan şi Thatcher. Acolo unde i-a găsit Trump şi o să-i lase Trump. Pentru economie. Numai economie! Puternică! Să aibă stânga de unde să împartă şi să sugă! Când o să vină, iar, la conducere, pentru că la putere este demult!

Despre treaba asta, Olavo de Cavalho spunea: „Vin tâmpiţii şi spun că economia conduce totul. Economia nu conduce nimic, economia doar produce mijloace, ea ori îţi dă mijloacele, ori nu ţi le dă, dar nu ea decide. Ceea ce decide este factorul intelectual şi spiritual de termen foarte lung.”

Care se află de zeci de ani în mâinile ei, ale stângii. De aia nu le e frică de Trump – e clar că Trump nu are de gând să le ia „factorul” ăsta din mâini. Nu pentru că nu vrea, pentru că nu poate! Pentru aceasta ar fi necesar să declanşeze o contra revoluţie culturală. Nu-i permite nici timpul, nici fragilul sprijin politic, nici RANO, şi nici mijloacele. E singur! Stânga a făcut revoluţie culturală zeci de ani profitând de libertatea oferită de dreapta, de democraţie. Democraţia apără acum stânga de contrarevoluţie! După aia, democraţia se va duce pe apa sâmbetei! Ştie drumul, a mai păţit-o !

Le este frică însă de ce se petrece în Polonia şi Ungaria! Se vede! Acolo, dreapta nu mai e preocupată doar de economie, de folosirea fondurilor europene, de promovarea imaginii pe plan extern, de ce-o să zică „forurile internaţionale”, ci a început să refuze dictatura corectitudinii politice, implementarea preceptelor LGBT şi deconstrucţia identitară a multiculturalismului, venind cu un proiect de contrarevoluţie culturală, bazat pe identitatea naţională, etnică şi religioasă, pe apărarea familiei şi a dreptului la viaţă. Un proiect identitar total opus „valorilor europene”! În Polonia şi Ungaria, dreapta („elefantul”) dă jos călăuza din spate şi îi ia nuieluşa din mână!

Şi în Polonia şi în Ungaria, dreapta face acum ce a făcut stânga întotdeauna şi peste tot, şi n-a făcut dreapta nicicând şi niciunde: o revoluţie culturală de dreapta! Denunţă societatea multiculturală deschisă, no borders, şi spune nu colonizării cu seminţii aduse de pe alte continente, în timp ce predică, în loc de „suveranitatea europeană”, importanta naţiunii şi a dragostei de patrie. Repune pe piedestal, la locul său, cultul familiei şi al prezervării culturii naţionale, în bătaia clopotelor şi în absenţa strigătelor muezinului, ceea ce, ne spune stânga occidentală, reprezintă o încălcare gravă, premeditată, a normelor Statului de drept!

Conservatorii polonezi şi unguri, aplicând exact strategia folosită de stânga, au început în Polonia şi Ungaria deconstrucţia societăţii neo marxiste! Urmăresc să bată stânga chiar cu armele ei! De aşa ceva îi este stângii frică!

Citiți și:

Lovitură încasată de ideologia gender în Ungaria

Trăim sub jugul unei administrații invizibile, dar omnipotente, care ne controlează existența în cele mai mici detalii


 

yogaesoteric
19 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More