În timp ce Obama îl incrimina pe Putin, în Georgia autoritățile au depistat că baza de date a alegerilor a fost interceptată chiar de… DHS

 

În una din ultimele conferițe susținute în calitate de preşedinte al SUA, Obama încerca prin diferite aluzii şi manevre oratorice să îl incrimineze pe preşedintele Putin pentru presupusa interceptare şi folosire a datelor de la alegerile prezidenţiale şi mai ales a informaţiilor de la DNC (Democratic National Congress), unde au fost discutate secrete ale grupului de infractori conduşi de Hillary & Soros, care printre altele l-au îndepărtat din cursa electorală pe Bernie Sanders.

Dar, surpriza a venit de la secretarul de stat al statului Georgia, Brian Kemp, care a adus dovezi că baza de date a alegerilor din statul Georgia a fost interceptată şi distorsionată de… Department of Homeland Security (DHS), cu adresa de IP 216.81.81.80, spunând chiar ora la care a fost făcută ultima interceptare.

În prostia lor, serviciile secrete americane au piratat propriile baze de date electorale din statul Georgia pentru a le „vindeca”, întrucât nu erau aşa cum ar fi dorit Hillary, adică nu erau categoric în favoarea ei.

Postul de televiziune cel mai urmărit din Atlanta, WSB TV arăta că sistemul electoral al statului Georgia a fost interceptat şi utilizat de către DHS de cel puţin zece ori, cu diferite ocazii… Ce ruşine de proporţii şi cât se pot face de râs aceşti americani care arată cu degetul către Kremlin, în timp ce ei îşi interceptează şi spionează sub toate formele propriii candidaţi la preşedenţie!

Brian Kemp a anunţat că totul este autentificat şi dovedit de adresa furnizorului de internet, care este una şi aceasi cu cea a DHS. Kemp a anunţat în interviul acordat lui Aaron Diamant de la Channel 2, că toate intervenţiile DHS au fost făcute în perioadele critice ale alegerilor.

Aceasta este forma de „transparență” a Administraţiei Obama, care ştia cu siguranţă de acest lucru şi de spionajul sub toate formele pe care îl presta DHS în alegeri, în favoarea lui Clinton.

Kemp şi-a manifestat dorinţa de a trimite un mesaj direct lui Trump, în care îl roagă să extindă investigaţiile legate de această fraudă dictată de Hillary şi acoliţii ei miliardari, plus președintele marionetă Obama.

DHS a confirmat ulterior ceea ce era imposibil de infirmat, faptul că a atacat cibernetic baza de date a alegerilor. Kemp doreşte să vină în faţa Congresului american pentru a depune o mărturie sub jurământ în acest sens, pentru că altfel ar putea fi învinuit cât de curând de complicitate.

În tot acest timp, clasa politica de glumeţi din SUA încerca să atragă atenţia globală către „hackerii ruşi” pe seama cărora să pună acest atac şi altele, care de fapt erau operate de către DHS.
Culmea perversităţii americane este faptul că tocmai acest DHS şi-a oferit serviciile pentru a ajuta cibernetic toate statele americane în alegeri şi chiar ei au „dezasamblat” bazele de date pentru a le folosi şi pentru a influenţa alegerile în favoarea lui Hillary, după cum arată chiar The Wall Street Journal…

Brian Kemp a declarat că este în posesia unor dovezi care arată participarea la această acţiune de interceptare şi utilizare de date în manipularea alegerilor a unui oficial guvernamental de la nivel federal.

Ce dovezi mai sunt necesare pentru a demasca circul american şi modul în care oameni politici influenți de peste ocean au ajuns de râsul unui întreg glob, pierzându-şi ultima umbră de credibilitate şi oferind preşedintelui Putin, fără ca acesta să facă niciun efort, o imagine din ce în ce mai favorabilă?


Citiți și:

Revoluția SUA – maidanul american a început 
Implicarea SUA în fraudarea alegerilor prezidenţiale din Mexic în 2006
Trezirea cea dură la realitate

 

yogaesoteric
23 ianuarie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More