În ultima vreme, câte un celebru creator de modă este spânzurat, într-un mod asemănător, cam la fiecare patru ani…


Avem astfel de-a face cu un criptic ritual satanic?


Bizarele asemănări dintre morțile lui Kate Spade, Alexander McQueen și L’Wren Scott

Kate Spade este cel de-al treilea designer de modă cunoscut care a murit prin asfixiere din anul 2010 până în prezent. Într-adevăr, circumstanțele din jurul morții ei sunt asemănătoare cu cele ale lui Alexander McQueen și ale celebrei L’Wren Scott. Ceea ce aveau aceste persoane publice în comun era faptul că toate trei aveau anumite conexiuni cu „elita” satanică ocultă a lumii.

 
Andy și Kate Spade

Pe 5 iunie 2018, renumitul designer de modă Kate Spade a fost găsită moartă de către o menajeră în apartamentul ei din New York City. Ea atârna de o eșarfă roșie agățată la una dintre uși. Potrivit unor surse de știri, Spade a lăsat o notă de sinucidere adresată fiicei ei, de 13 ani: „Bea – Te-am iubit mereu. Nu este din vina ta. Întreabă-l pe tati!”

În presă au apărut imediat detalii despre viața lui Spade pentru a explica și justifica moartea sa prematură. Doar că, așa cum se petrece adeseori în cazurile în care se caută justificări cu orice preț, multe dintre aceste detalii sunt contradictorii. Unele articole afirmau că Spade „bea foarte mult și era deprimată pentru că urma să divorțeze – la cererea soțului – și datorită afacerilor sale”. Se făcea totuși mențiune la nota pe care a lăsat-o Kate fiicei sale, ziariștii întrebându-se dacă „întreabă-l pe tati” înseamnă că soțul ei știe de ce a murit.

La scurt timp după moartea lui Spade, sora ei, Reta Saffo, a trimis un e-mail către mai multe instituții media cu o teorie total diferită. Saffo a scris că ea consideră că Spade suferea de o tulburare bipolară și că „a încercat de nenumărate ori să o ajute”. „Sora mea mai mică, Katy, era o persoană prețioasă și pretențioasă. Autentică în aproape orice fel. Fiind mai tot timpul înconjurată de oameni care spuneau doar «DA», nu a avut ocazia să fie îngrijită de ceea ce consider eu a fi tulburare bipolară… provocată de imensa ei celebritate. Era ceva la care nu s-a așteptat niciodată, și nici nu era pregătită în mod corespunzător pentru aceasta. Din nefericire, netratată, în cele din urmă boala a afectat-o.”

Familia lui Spade a reacționat prompt la afirmațiile surorii sale, declarând că aceasta nu o cunoștea deloc pe Kate. „Familia este dezgustată și întristată că, în această perioadă îndurerată, sora lui Kate, care a fost înstrăinată de întreaga familie de mai bine de 10 ani, alege să apară cu comentarii nefondate”, a consemnat revista People.

Știrea despre aparenta sinucidere a lui Kate Spade a fost un șoc pentru fosta ei prietenă, Fern Mallis – fostul director executiv al Consiliului Designerilor de modă din America (CFDA). Ea a declarat pentru revistei People: „Această ipoteză este complet șocantă și pare atât de departe de caracterul ei. Kate era la fel de adorabilă ca și accesoriile sale. Era mereu îmbrăcată haios și era foarte deschisă. Era foarte emoționată și pur și simplu încântătoare.” Mallis a mai adăugat, de asemenea, că soții Spade păreau fericiți și „au reprezentat o avangardă a lumii modei”.

 
Fern Mallis

Andy Spade a trimis o notă la New York Times cu privire la moartea soției sale, afirmând că „Kate suferea de mulți ani de depresie și de anxietate. Ea a cerut ajutor în direcția aceasta și a colaborat îndeaproape cu medicii ei pentru a se trata de boală, fiind o boală care ia multe vieți. Am comunicat cu ea noaptea de dinainte de accident și părea că e fericită. Nu a existat nicio indicație sau vreun avertisment, cum că ar avea de ce să facă acest gest. A fost șocant. În mod clar nu a fost ea. Erau demonii personali cu care se lupta. În ultimele 10 luni am trăit separat, dar la doar câteva blocuri distanță. Bea locuia cu amândoi și ne vedeam sau vorbeam în fiecare zi. Am servit de multe ori masa împreună ca o familie și am continuat să petrecem vacanțe împreună, ca o familie. Fiica noastră era prioritatea noastră. Nu am fost separați în mod legal și nici măcar nu am discutat despre divorț. Am fost cei mai buni prieteni, încercând să ne rezolvăm problemele pe care le aveam, în modul cel mai armonios cu putință. Am fost împreună 35 de ani. Ne-am iubit foarte mult și aveam nevoie de o pauză. Acesta este adevărul. Orice altceva care a fost spus este fals. Ea s-a tratat în ultimii 5 ani în mod activ pentru depresie și anxietate, văzând un medic în mod regulat și luând medicamentele ce i se recomandau. Nu a existat nicio substanță sau abuz de alcool. Nu au existat probleme de afaceri. Ne-a plăcut să conducem afacerile împreună. Ne-am împăcat ca și părinți ai frumoasei noastre fiice. Urmează să văd biletul lăsat de ea, dar sunt oripilat că un mesaj privat adresat fiicei mele a fost împărtășit cu mass-media.” După cum se observă, cei care erau mai apropiați de Spade nu pot să creadă că ea avea de ce să se sinucidă. Există aici un alt adevăr, ascuns?

Elita ocultă satanică ce guvernează pe ascuns lumea din umbră

Așa cum spunea prietena ei Mallis, Spade se afla „în avangarda universului modei”. Brandul ei a crescut rapid, devenind un favorit al elitei. Deși și-a vândut acțiunile în 2007, ea era încă activă în industrie. În septembrie 2016, Spade a lansat o nouă marcă de accesorii, cu numele Frances Valentine, și și-a schimbat legal numele în Kate Valentine Spade, pentru a se potrivi noii sale etichete. Între timp, marca Kate Spade a lansat campanii de anunțuri ce conțin multe simboluri, aceasta reflectând natura reală a stăpânilor săi (vezi fotografiile de mai jos).

 
O campanie de anunțuri de vacanță Kate Spade, care include un semn cu un singur ochi

 
Campania publicitară care promovează colaborarea lui Kate Spade cu Gap oferă copiilor semne evidente cu un singur ochi

Alexander McQueen

În februarie 2010, Alexander McQueen a fost găsit mort, spânzurat în garderoba apartamentului său din Londra. El a lăsat o notă de sinucidere, dar oficialii nu au dezvăluit conținutul. McQueen a fost un personaj bine-cunoscut al lumii modei, îmbrăcând celebrități precum Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, Rihanna, Lady Gaga și membri ai regalității britanice. El a fost adeseori ținta articolelor anti-sistem, deoarece creațiile stilistice și reclamele ce purtau marca sa erau de cele mai multe ori pătrunse de simbolism satanic ocult, ce arată apartenența sa la organizațiile de tip francmasonic, ce sunt conduse și manipulate din umbră de către așa-zișii „iluminați”. Această tendință a continuat și după moartea sa.

 
O mulțime de lucruri cu un ochi se întâmplă în creațiile lui Alexander McQueen

 
O cămașă Alexander McQueen cu un semn evident cu un singur ochi

 
O mulțime de creații ale lui Alexander McQueen fac referire la controlul minții Monarch, cum ar fi această pălărie făcută din fluturi Monarh

 
Unele spectacole de moda ale lui Alexander McQueen nu au fost altceva decât ritualuri oculte 

L’Wren Scott

 
L’Wren Scott și soțul ei, Mick Jagger

În martie 2014, stilista L’Wren Scott a murit cam în același mod precum Kate Spade: spânzurată de o eșarfă ce era atașată la o ușă din interiorul apartamentului său din New York. Scott și-a început cariera ca manechin, devenind apoi stilistă și designer de modă. Creaţiile ei au fost purtate de o listă lungă de celebrităţi, printre care Julia Roberts, Michelle Obama, Carla Bruni-Sarkozy (fosta primă doamna a Franței), Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Nicole Kidman si multe altele. Poate că cea mai recunoscută creație a lui Scott este rochia pe care ea a creat-o pentru Madonna (numită în mod sugestiv) „Head Mistress”.

Concluzie

În 2010, Alexander McQueen a fost găsit mort prin spânzurare. Patru ani mai târziu, L’Wren Scott a fost găsită moartă prin spânzurare. După alți patru ani, Kate Spade a fost găsită moartă prin spânzurare. Putem să remarcăm faptul că există un model bizar cu privire la aceste „accidente” ce au implicat trei dintre cei mai de succes și mai influenți creatori de modă din lume.

Venind dintr-o industrie care este înclinată spre cultul morții, spre ritualuri de magie neagră și simbolism ocult, putem să facem o conexiune între aceste morți premature. Observăm cum așa-zișii „iluminați” se folosesc, atât cât au interes, de oameni pe care tot ei îi promovează și care devin niște modele pentru tinerele generații, iar după ce și-au îndeplinit scopurile nefaste de răspândire a non-valorilor și a simbolismului satanic, îi elimină fără scrupule.

Citiţi şi:

Noi tendinţe perverse, dezgustătoare şi satanice în industria modei

Whitney Houston – o dispariţie ritualică în cadrul industriei muzicale

 

yogaesoteric
23 septembrie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More