Înaltul oficial american Joe Biden este un pedofil notoriu

 

În ultima perioadă scandalurile de pedofilie s-au ţinut lanţ. Au fost descoperite și destructurate adevărate rețele pedofile în care au fost și sunt implicate personalități politice, actori de la Hollywood, directori ai marilor companii, precum și personalul corporatist și nu în ultimul rând elita khazară a Guvernului din Umbră. În SUA acest flagel a devenit o adevărată boală epidemică. Cel mai mare scandal a fost Pizzagate, în care au fost implicați Clintonii și Obama.

În acest context, un personaj iese în evidență de mai multe ori, culmea, în public, de față cu părinții copiilor respectivi. Sunt greu de imaginat prostia, lașitatea şi obediența unor părinți care asistă la astfel de fapte. Autorul nu este altul decât Joe Biden, înalt demnitar american care în prezent își face campanie electorală pentru că aspiră să devină următorul președinte al SUA.

Joe Biden face parte din ,,gașca” ce a pus la cale și a finanțat revoluția portocalie din Ucraina, în urma căreia fiul său a fost numit director general la compania de petrol și gaz a Ucrainei.

Printre multe comportamente deplasate, demnitarul american a fost criticat după ce i-a cerut unei fete de 10 ani adresa și i-a spus: „Pun pariu că ești strălucitoare la cât de bine arăți”. Incidentul a avut loc atunci când Biden a răspuns unei întrebări din partea unui copil, în timpul participării la întrunirea Federației Americane a Profesorilor din Houston. „Dacă îmi dai adresa ta, îți voi scrie un răspuns mai lung și îți voi spune exact ce aș face, bine?”, a spus Biden înainte de a adăuga: „Pun pariu că ești strălucitoare la cât de bine arăți”. După ce a aflat că subiectul ei favorit este jurnalismul, Biden a condus apoi fata către reporteri, a ținut-o de umeri și i-a șoptit ceva la ureche.

Un fost agent al Serviciilor Secrete susține că fostul vicepreședinte Joe Biden a fost implicat în cadrul scandalului Weinstein și că umbla complet gol în timpul întâlnirilor din reședința VIP. Potrivit lui Cassandra Fairbanks, un agent al Serviciilor Secrete care a făcut declaraţii cu condiția respectării anonimatului, a arătat că Biden „s-ar fi tăvălit cu fiecare femeie sau adolescent” și că un Crăciun reunit în casa VIP a fost nevoie să fie anulat „pentru că Biden ar fi pipăit toate soțiile și prietenele invitaților”.

El a mai spus că Serviciile Secrete au fost nevoite de mai multe ori să protejeze agenții de sex feminin de acesta și că Biden era dispus să facă paradă în jurul locuinței VIP târziu noaptea, fără haine. În timpul unui incident din 2009, Biden a cuprins sânul prietenei unui agent al Serviciilor Secrete în timpul unei fotografii de grup, determinându-l pe acesta să-l oprească pe Biden și aproape că l-a lovit. Agentul a fost ulterior suspendat timp de o săptămână, potrivit sursei.

Ronald Kessler, scriitor de succes, a relatat în cartea sa că Biden este pasionat să înoate nud și că agenții de sex feminin ai Secret Service au descoperit că este „ofensiv”. Într-un articol din februarie 2015, intitulat „Ce vom face cu înfiorătorul unchi Joe Biden”, Alexandra Petri de la Washington Post a subliniat o serie de incidente în care Biden le-a făcut pe femei să se simtă inconfortabil venind foarte aproape de ele și atingându-le.

Există nenumărate videoclipuri online care arată că Biden atinge copiii și le șoptește ceva la ureche. Richard Armande Mills, a grupat într-un tweet un număr alarmant de astfel de incidente.

Și mai îngrijorător este faptul că majoritatea celor pe care îi atinge și îi pipăie sunt COPII:

Vezi și aici:
https://twitter.com/i/status/930079969052540928
https://twitter.com/i/status/930091334764863488
https://twitter.com/i/status/930105518814720000

Şi incidente cu femei, desigur: https://twitter.com/i/status/930111092595888130

Deși nu există dovezi concrete care să sugereze că Biden a făcut ceva ilegal, mulți sunt de părere că acuzațiile la adresa lui cu privire la agresiuni sexuale sunt întemeiate.

Astfel de psihopați perverşi sexual conduc națiunea americană și ne dau nouă lecții de politică, economie, moralitate etc. Pentru mulți dintre politicienii noștri ei reprezintă un exemplu!


Citiţi şi:

Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili

ONU demascat ca paradis pentru pedofili. Îndemn UNESCO – copiii vor învăța despre masturbare la 5 ani si despre avort la 12 ani

Ce fel de lume și de reţele de putere ascund acuzaţiile de pedofilie și hărțuire sexuală aduse unor actori celebri și producători influenţi?

 

yogaesoteric
5 aprilie 2020

 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More