Încă un grup de yoghini în ajutorul sinistraţilor din Schitu-Costineşti

Un grup de aproximativ 40 de yoghini s-a deplasat miercuri 05 octombrie la Costineşti, pentru a ajuta la repararea pagubelor provocate de viitura care a lovit comuna în  luna septembrie. Această acţiune a fost organizată la iniţiativa Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut în semn de solidaritate faţă de cei greu încercaţi. 

Autorităţile locale, prin intermediul primarului Traian Cristea au răspuns  afirmativ la propunerea lansată de MISA prin telefon. În prezent,  grupul de yoghini desfăşoară lucrări de evacuare a mâlului şi a  obiectelor aduse de ape din opt gospodării cu anexe aflate în zona bisericii din satul Schitu, precum şi operaţiuni de curăţare a plajei pe suprafeţele stabilite de oficialităţi, respectiv zona fostului obelisc şi zona lacului. De asemenea, yoghinii au consolidat o parte dintre fundaţiile clădirilor afectate de furia apelor din aceeaşi zonă.

Reamintim că aceasta este a doua iniţiativă de acest fel.

A consemnat pentru yogaesoteric.net Gabriel Dobrescu

Citiţi şi:

24 septembrie Dezastru la Costineşti. Yoghinii ajută autorităţile la salvarea sinistraţilor

Distrugerea unui pseudo-simbol cântăreşte mai mult decât mii de case inundate!

A fost odată un Obelisc… dar oare de ce nu era obelisc?

yogaesoteric.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More