Inedit: sacoșa de rafie de la piață, ajunsă geantă de lux în Franța, Anglia și SUA!

Binecunoscuta sacoșă de piață din rafie, cea pe care o putem cumpăra cu doar câțiva lei, a ajuns să fie vândută cu sute de dolari pe piața din Franța, Anglia și SUA. Însăși actrițele Julia Roberts sau Kelly Osbourne s-au numărat printre vedetele care au dorit să fie la pas cu moda, cumpărând gențile propuse de renumita casă de modă Louis Vuitton!

„Genţile din rafie sunt ultima fiţă în America. În plus, în perioada aceasta de criză, marile branduri îşi iau marfă ieftină pe care îşi pun sigla, iar cumpărătorul plăteşte, prin urmare, numele firmei. Preţul unei astfel de genţi e de 1.500-1.700 de euro. Acestea sunt confecţionate din materiale ecologice, iar vedetele de la Hollywood sunt adeptele tendinţelor eco, renunţând la extravagantele genţi din piele”, a declarat creatoarea de modă Adina Buzatu într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă ziarelor din România.

Colecția pe care renumiții creatori de genți au numit-o „Louis Vuitton Street PM 200”, a fost una dintre cele mai apreciate cu câteva sezoane în urmă, dând tonul și unei colecții de îmbrăcăminte inspirată de aceeași sacoșă de piață. Materialul din rafie a fost utilizat de casa de modă Celine, care a creat mantouri și alte ținute, purtate cu mândrie la lansările de modă în toamna anilor 2014 și 2015.

Louis Vuitton Malletier, cunoscut ca Louis Vuitton, sau prescurtat ca LV, este o casă de modă franceză fondată în 1854 de Louis Vuitton. Monograma LV a casei de modă apare pe majoritatea produselor variind de la cufere de lux și articole din piele la prêt-à-porter, pantofi, ceasuri, bijuterii, accesorii, ochelari de soare și cărți. Louis Vuitton este una dintre cele mai mari case de modă din lume; își vinde produsele prin buticuri proprii, departamente închiriate în magazine de lux și prin intermediul secțiunii de comerț electronic de pe site-ul său.

Șase ani consecutiv (2006-2012), Louis Vuitton a fost numit cel mai valoros brand de lux din lume. Evaluarea brandului din 2012 a ajuns la uriașa sumă de 25,9 miliarde de dolari. În 2013, brandul a fost evaluat la 28,4 miliarde de dolari, cu vânzări de aproximativ 9,4 miliarde de dolari. Louis Vuitton activează în 50 de țări cu peste 460 de magazine în toată lumea. 

Citiți și:

Prostia feminină fără margini ce le caracterizează pe acele femei care sunt obsedate să îşi distrugă sănătatea şi bunăstarea propriului trup doar pentru că au îmbrăţişat ideea cretină de „a fi în pas cu moda“ 

Noua modă pentru bărbați, New York 2017 – 2018. Cum o comentați?

yogaesoteric

20 iulie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More