Informații bombă! Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate

 

Jurnaliștii de la Daily Telegraph au descoperit că Fundația Bill și Melinda Gates ar fi trimis Marii Britanii kituri de testare pentru coronavirus deja infectate.

Conform rapoartelor intrate în posesia ziariștilor englezi, care au publicat informațiile, kiturile de testare destinate Regatului Unit erau deja contaminate cu coronavirus când au ajuns pe aeroporturile marilor orașe!

Guvernul de la Londra s-a lăudat că are capacitatea de a rula până la 11.000 de teste pe zi, iar la un moment viza chiar 25.000. De fapt, tocmai de la atingerea acestei cifre a plecat demersul Ministerului Sănătății de a cumpăra kituri din străinătate. Secretarul de stat Matt Hancock a dezvăluit că au fost comandate 3,5 milioane de teste. O parte dintre ele, aduse de la compania „luxemburgheză” Eurofins, erau, însă, deja infectate cu virusul Covid-19!

În raportul prezentat de Telegraph, Eurofins le confirmă britanicilor că „o parte din «sondele» trimise” sunt contaminate, dar se spune că aceasta nu este o problemă gravă şi „poate fi rezolvată printr-o curățare adecvată”.

Britanicii, însă, bănuiesc altceva. Kiturile comandate de ei ar proveni, de fapt, de la un laborator de analiză american pe care Eurofins l-a achiziționat în 2018. Este vorba despre Craft Technologies, iar în urma parafării acestei afaceri se convenea ca laboratorul să furnizeze companiei din Europa „de la probe biologice până la țesuturi și teste clinice”.

Iar Craft Technologies este un laborator finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates! 844.395 de dolari a investit miliardarul de la Microsoft în „dezvoltarea de metode de testare”, printre altele.

Să fie doar o coincidență că Marea Britanie a primit kituri de testare pentru Covid-19 deja infectate cu coronavirus de la o firmă aflată pe orbita familiei Bill și Melinda Gates? Aceeași coincidență l-a făcut pe miliardarul american să finanțeze în septembrie 2019 (în parteneriat cu Forumul Economic Mondial al lui George Soros) un exercițiu de pandemie (în teorie) derulat de Universitatea John Hopkins? Iar după șase săptămâni, au apărut primele cazuri de infectare cu noul coronavirus în China, la Wuhan, oraș în care există un laborator de virusologie sponsorizat de George Soros!


Citiți și:

Robert F. Kennedy Jr. îl demască pe Bill Gates și relația sa cu Big Pharma

Fundația Gates finanțează un tatuaj de identificare pentru a-i urmări pe cei vaccinați

 

yogaesoteric
10 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More