Informații noi extrem de importante despre participarea la manifestarea extraordinară din cadrul Mişcării Charismatice Teofanice din data de 6.09.2015

Atentie! Acest anunț conține multe informații noi pe care vă rugăm să le citiți cu atenție. Vă rugăm să aveți în vedere că vom reveni în curând cu precizări organizatorice despre acest eveniment.

La inițiativa profesorului yoga Gregorian Bivolaru, în data de 6 septembrie 2015, între orele 17:00 şi 18:15, va avea loc la Costineşti, în cadrul activităţilor deschise ale Mişcării Charismatice Teofanice, un eveniment excepţional „ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale Graţiei dumnezeieşti, asupra tuturor acelora pe care Dumnezeu Tatăl, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi şi împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieştile haruri şi daruri pe care Dumnezeu Tatăl le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie.“

Se anunță că: „Vor putea participa la această acţiune în mod liber și complet gratuit  fiinţe umane care au felurite boli sau tulburări organice şi care au deplină credinţă în Dumnezeu, şi care totodată aspiră să primească şi să beneficieze de Graţia Sa dumnezeiască, precum şi de ajutorul dumnezeiesc pe care îl vor oferi la unison cu acea ocazie îngerii, anumiţi arhangheli, anumiţi serafimi şi anumiţi heruvimi.“

Revenim acum cu unele precizări finale importante pentru toți cei care doresc și aspiră să participe la acest eveniment excepţional, care se va organiza de acum înainte o dată pe an, în luna septembrie, la Costineşti, în cadrul Taberelor Spirituale Yoghine de Vacanţă.

Este necesar să reţineţi că la acest eveniment nu vor putea participa – niciodată – toți cei care nu şi-au ridicat la timp legitimaţia specială de participare la Mişcarea Charismatică Teofanică şi nici toate acele persoane ce au fost anunţate că, datorită abaterilor săvârşite, nu mai au dreptul de a participa la Taberele spirituale yoghine de vacanţă. Astfel de persoane vor suporta în felul acesta consecinţele nerespectării prevederilor regulamentului intern de participare la aceste evenimente.

Pentru a participa la acest eveniment excepţional este necesar ca toţi aceia care aspiră la o astfel de participare să se înscrie în prealabil. Aspectele organizatorice referitoare la înscriere vor fi comunicate – pe site-ul miscareacharismatica.ro și pe yogaesoteric.net – în scurt timp. Fiecare persoană care se va înscrie va primi înainte de desfășurarea acestui eveniment o legitimaţie specială de participare. Ținem să precizăm că legitimaţia corespondentă de participare la acest eveniment este gratuită

Atenție! Aspectele care vor fi indicate în continuare sunt și rămân opționale!

Pentru a mări şansele apariţiei unor ameliorări spectaculoase sau chiar a vindecării prin miracol divin a bolilor şi tulburărilor de sănătate cu care se confruntă cei care intenționează să participe, este binevenit ca fiecare dintre aceștia să facă primii paşi importanţi către Dumnezeu și tocmai de aceea îi sfătuim că este profund benefic şi chiar necesar ca toţi cei care intenţionează să participe la acest eveniment să ţină în prealabil în mod riguros un număr de 12 zile de post negru – practică ce este supranumită „repaos alimentar total”. Acest post va fi realizat doar cu apă, timp de minim 24 de ore, în zilele premergătoare acestui eveniment. Sugerăm deci să se realizeze 12 zile de post înainte de acest eveniment.
În ziua de 6 septembrie 2015, toţi participanţii vor ține cea de-a 13-a zi de post negru, care se va încheia la trei ore după finalul acestui eveniment excepţional.

Se cuvine să ne dăm cu anticipație seama că prin intermediul acestui sacrificiu ce este liber consimţit mărim considerabil şansele ca Bunul Dumnezeu să se îndure şi să ne facă să beneficiem – fiecare – de Graţia Sa dumnezeiască şi de compasiunea Sa dumnezeiească nesfârşită.
Este, însă, esenţial să avem în vedere ca intenţia prealabilă, ce va fi manifestată de fiecare în parte înainte de a începe cele 12 zile de post, este binevenit să nu fie o manifestare egoistă, meschină, de genul: „Iată, Doamne Dumnezeule, că eu fac acest sacrificiu, dar mă aştept că Tu să-mi vindeci bolile şi tulburările”. Prin urmare, realizarea unui astfel de post presupune implicit din partea noastră un sacrificiu total, necondiţionat, altruist, plin de abnegaţie, ce nu presupune deloc ideea unui troc penibil, negustoresc pe care îl facem cu Dumnezeu Tatăl, de genul: „Iată, eu postesc, dar şi Tu, Doamne Dumnezeule, trebuie să mă vindeci că iată, eu ţin aceste zile de post, dar Tu trebuie să mă vindeci imediat pentru aceasta”.

Tuturor celor care doresc să pună în aplicare acest sfat ţinând, în prealabil, 12 zile de post înaintea acestui eveniment excepţional, le sugerăm că este cu putinţă să aleagă să ţină una, două sau chiar trei zile de post negru pe săptămână, dar le sugerăm că nu este cazul sau, altfel spus, nu este nicidecum necesar ca zilele respective de post pe care ei le aleg să fie niște zile de post consecutive.

Ultima zi de post dintre cele 12 va fi realizată cel târziu cu trei zile înainte de acest eveniment, respectiv în ziua de miercuri, 2 septembrie 2015.

Totodată, este important să reţinem că toţi participanţii la acest eveniment excepţional vor posti de asemenea cu toții în ziua de duminică, 6 septembrie 2015, începând cu ora 00:00 noaptea şi vor încheia acest post la 3 ore după încheierea evenimentului.
Prin urmare, s-ar putea spune că ziua de post din data de 6 septembrie 2015 va fi, în cazul acelora care aleg să postească, cea de-a 13-a zi de post negru care, spre deosebire de celelalte 12 zile, se va încheia însă odată cu scurgerea a încă 3 ore după încheierea acestui eveniment.

Atenție!!! Ținem să precizăm că toate fiinţele umane ce urmează felurite tratamente sau cure naturale pe bază de plante medicinale vor putea continua folosirea acestora, eventual sub formă de pulbere administrată sublingual, chiar şi în zilele de post negru, însă vor folosi așa cum este necesar doar plantele de leac în cantitățile indicate care fac efectiv parte din respectivul tratament pe care îl urmează.

Important!!! Toate cele 12 zile de post negru ce vor fi alese de către fiecare în parte (precum și cea de-a 13-a zi de post negru, ce se va realiza de către toţi participanţii în data de 6 septembrie 2015), vor fi consacrate în prealabil, într-un mod clar şi categoric, pentru participarea la acest eveniment excepţional, folosind în prealabil următoarea formulă:
„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Ţie îţi dăruiesc, în mod total şi necondiţionat, aici şi acum, fructele acestui post negru a cărui durată se va extinde pe un interval de 12 zile plus ziua propriu-zisă în care se va desfăşura acest eveniment la care voi participa, care va fi cea de-a 13-a zi.”

Le sugerăm tuturor acelora care deja au realizat consacrarea roadelor acestui post înainte de a lua la cunoştinţă de aceste indicaţii să realizeze (eventual) din nou consacrarea utilizând această formulă rituală. Procedând în felul acesta, ei vor beneficia de integrarea dumnezeiască pe care o imploră în felul acesta.

Facultativ! La alegere toate persoanele ce participă la acest eveniment vor primi (numai dacă doresc aceasta) un amestec special de plante de leac sacre (sub formă de pulbere măcinată de plante) pe care îl vor umecta cu apă binecuvântată din sticla pe care o vor aduce cu ele și apoi vor pune pasta de plante sub limbă și după ce le vor ține acolo minim 20 de minute apoi le vor mesteca timp de 2 minute iar în final le vor înghiți atent cu apă.

În cazul fiinţelor umane care (din diferite motive) aleg să nu ţină cele 12 zile de post negru, ele vor consacra doar ziua de post din data de 6 septembrie 2015, începând de la ora 00:00 noaptea şi, în mod adecvat, vor rosti în prealabil următoarea formulă rituală:
„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Ţie îţi dăruiesc în mod total şi necondiţionat, aici şi acum, fructele acestui post negru, pe care îl realizez începând cu ora 00:00 noaptea şi Te implor cu umilinţă, cu speranţe îndreptăţite şi cu iubire să mă ajuţi după marea milă a Ta dăruindu-mi tot ceea ce am nevoie, atât în ceea ce priveşte sănătatea mea trupească, cât şi în ceea ce priveşte bunăstarea mea sufletească şi spirituală. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! Amin!”

Ţinem să precizăm că în cazul tuturor acelora care vor constata ameliorări apreciabile ale stării de sănătate sau chiar vindecări miraculoase ale bolilor și ale tulburărilor cu care deja se confruntau, este bine venit ca, pentru continuarea și definitivarea procesului miraculos de vindecare, cât şi pentru permanentizarea vindecării, fiecare participant ce va constata astfel de efecte miraculoase de vindecare să consacre ulterior, special pentru aceasta, câte o zi de post negru pe săptămână, iar în cazul în care unele persoane au ales deja să mai realizeze pentru un alt țel o altă zi de post, o asemenea ființă umană va putea alege o altă zi pe care o consideră ca fiind adecvată în cursul săptămânii, care (eventual) va putea fi ori vinerea, ori dumninica.

Atenție!!! Toţi cei care vor constata ameliorări considerabile sau vindecări miraculoase ale bolilor şi tulburărilor cu care s-au confruntat anterior sunt invitaţi să participe în continuare, timp de 7 ani la rând, la aceste manifestări miraculoase, pentru a aprofunda mai mult, beneficiind de Graţia dumnezeiască, procesul de ameliorare a stării de sănătate, cât şi pentru a aprofunda şi a definitiva procesul de vindecare miraculoasă ce a survenit deja prin miracol dumnezeiesc în cazul lor.

Procedând în felul acesta, fiinţele umane care vor beneficia de pe urma ajutorului dumnezeiesc ce li se va oferi vor putea fi sigure că astfel ele aprofundează ritmic, prin infuzarea tainică a Graţiei dumnezeieşti, efectele benefice care survin periodic cu ocazia acestui eveniment ce se va desfășura anual.

Vă rugăm să luaţi aminte că toţi cei care vor lua în considerare – aşa cum se cuvine – acest sfat vor avea, putem fi absolut siguri de aceasta cu anticipație, numai de câştigat şi vor putea fi siguri că procesul propriu-zis al vindecării lor şi apoi consolidarea vindecării miraculoase pe deplin se vor manifesta în universul lor lăuntric şi totodată aceasta le va permite să beneficieze din plin de pe urma energiei subtile sublime a Graţiei dumnezeieşti ce se va revărsa din abundență periodic, o dată pe an, în universul lor lăuntric, care astfel se va deschide și mai mult pentru a beneficia din plin de pe urma acestui ajutor dumnezeiesc miraculos și inestimabil.

Este stringent necesar ca orice fiinţă umană, mai ales dacă ea aspiră sincer și cu fervoare să participe la acest eveniment spiritual de excepţie și chiar vrea să beneficieze din plin de pe urma revărsării Graţiei dumnezeieşti, să se decidă ca imediat după citirea acestui anunţ să se pregătească într-un mod adecvat și pentru aceasta este binevenit să renunţe într-un mod strict şi categoric să mai consume carne, peşte, cafea, tutun, ciuperci halucinogene, produse sau substanţe stupefiante, droguri și alcool (cu excepţia extractelor alcoolice de genul bitter-ului precum și a altor tincturi din plante medicinale, ce vor putea fi folosite de cei care se tratează prin astfel de modalități numai în cantităţi mici, care nu este cazul să depășească prin cumul cantitatea totală de 10 grame pe zi).

Procedând în felul acesta, fiecare ființă umană își mărește considerabil şansele de a beneficia, prin intermediul Graţiei dumnezeieşti, de o ameliorare semnificativă a stării de sănătate, sau chiar de o vindecare miraculoasă a tulburărilor sau a bolilor chiar grave cu care deja se confruntă.

FACULTATIV! Este, de asemenea, stringent necesar şi chiar binevenit ca fiecare dintre cei sau cele care doresc şi intenţionează să participe la acest eveniment să realizeze în prealabil lăuntric un fundamental legământ spiritual solemn între ființa sa şi Dumnezeu Tatăl, legământ care apoi este necesar să fie respectat toată viaţa. Prin acest legământ, fiecare dintre cei care aleg să facă aceasta imploră ajutorul, imploră Graţia dumnezeiască, imploră aspiraţia dumnezeiască pentru ca viaţa sa, pentru ca existenţa sa să capete o direcție, o orientare eminamente benefică, divin integrată, astfel ca fiinţa umană respectivă să înceapă şi apoi să continue un proces de îndumnezeire, proces care este foarte important să se întindă şi chiar să se intensifice din ce în ce mai mult pe parcursul întregii sale vieţi.

Acest legământ solemn va fi înfăptuit de 3 ori la rând, în 3 zile distincte şi va fi finalizat în cea de a 11-a zi de post negru aleasă. Sugerăm ca cele trei legăminte de acest gen să fie realizate efectiv în a 9-a zi de post (prima integrare), în a 10-a zi de post (a doua integrare) şi în a 11-a zi de post (a treia integrare).

Vă oferim o astfel de formulă rituală, pe care o veţi putea utiliza fiecare:
„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, încă de la Începuturi, Tu eşti Cel care m-ai creat după chipul şi asemănarea Ta. Ţie mă dăruiesc de acum înainte – trup și suflet – în mod total şi necondiţionat.
Te implor cu iubire, cu credință și cu umilință să Te manifeşti adeseori în şi prin fiinţa mea, spre a mă ajuta să urc către Tine şi să fac paşi siguri şi din ce în ce mai rapizi pe calea îndumnezeirii fiinţei mele clipă de clipă cu ajutorul Tău.
Te implor cu umilinţă, cu speranţă îndreptăţită, cu iubire, ajută-mă după marea milă a Ta şi Te conjur să faci să apară neîncetat în viaţa mea semnele şi sincronicitățile Tale, de care am nevoie spre a mă ghida.
Te implor cu umilinţă şi mă deschid pentru totdeauna și în totalitate Ţie spre a face să se manifeste din ce în ce mai des, în şi prin fiinţa mea, doar Voia Ta. Ştiu că această Voie a Ta este un Atribut Dumnezeiesc ce se manifestă întotdeauna sub forma unei energii subtile sublime, a cărei frecvenţă de vibraţie nu se modifică niciodată.
Te implor şi totodată aspir cu fervoare să mă ajuţi să devin și apoi să rămân canalul tainic în şi prin care Te manifeşti deseori Tu, atât în existenţa mea, cât şi în viaţa fiinţelor umane care sunt dispuse și deschise să primească inspiraţia dumnezeiască, ghidarea dumnezeiască şi ajutorul dumnezeiesc ce se manifestă prin mine, în ipostaza de umil canal al prezenţei Tale veşnice, atotputernice şi misterioase.
Facă-se, în vecii vecilor, doar Voia Ta. Îţi mulţumesc cu recunoştinţă pentru tot ceea ce îmi dăruieşti şi pentru tot ceea ce îmi vei dărui. Amin! Amin! Amin!”

 

yogaesoteric
1 august 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More