Iniţiere excepţională în METODA EZOTERICĂ TIBETANĂ – metodă practică de întinerire, regenerare şi revitalizare


– pentru BĂRBAŢI –

12 – 13 octombrie 2019, Bucureşti


TABĂRA SPIRITUALĂ DE INIŢIERE ÎN METODA EZOTERICĂ TIBETANĂ se va desfăşura în zilele de sâmbătă, 12 octombrie şi duminică, 13 octombrie 2019, la Hotelul Caro din Bucureşti.

Metoda Ezoterică Tibetană este o iniţiere nouă, excepţională, ce se adresează în special aspiranţilor la starea de VIRA. Ea îşi are originile în tradiţia spirituală străveche a Tibetului, devenind ulterior celebră în Occident pentru remarcabila ei eficienţă practică (chiar și în variantele superficiale în care a fost practicată). Integrarea genială în cheia ocultă a Atributelor Dumnezeiești, face ca ea să devină o iniţiere spirituală de o valoare extraordinară, ce îi măreşte foarte mult eficienţa, fiind o sui-generis „fântână a tinereții veșnice” pentru cel care o practică cu perseverenţă şi entuziasm! Totodată, la nivele avansate de practică, această metodă se transformă într-o modalitate novatoare de branşare instantanee şi de operare ocultă benefică cu energiile subtile sublime ale oricărui Atribut Dumnezeiesc!

Pe scurt, Ghidul nostru spiritual descrie această metodă astfel: „Metoda Ezoterică Tibetană face posibilă punerea fiinţei umane într-o stare de rezonanţă ocultă cu energia subtilă sublimă a Tinereţii Dumnezeieşti, cu energia subtilă sublimă a Regenerării Dumnezeieşti, cu energia subtilă sublimă a Focului Dumnezeiesc, facilitând astfel apariţia şi menţinerea unei stări globale excelente de vitalitate şi de sănătate înfloritoare.”

Practic, Metoda Ezoterică Tibetană constă într-un set unitar și super-eficient de tehnici şi procedee psiho-somatice şi spirituale care trezesc, amplifică şi menţin o stare de vitalitate şi de sănătate înfloritoare, graţie declanşării unor procese extraordinare de rezonanţă profundă cu anumite Atribute Dumnezeieşti, ce generează efecte uluitoare de regenerare, de amplificare a energiei focului interior şi de amorsare a unei stări globale de tinereţe.

Tabăra va include prezentarea propriu-zisă a metodei (conferinţele sunt susţinute de Grieg) și realizarea ei practică de două ori integral. Suplimentar, vor fi realizate exemplificări spirituale specifice, pentru a amplifica efectele extraordinare ale metodei.

Înscrierile se fac în perioada 26 septembrie-10 octombrie 2019, la Bibliotecă-Fişe (program: luni: 12:00-17:50, marţi-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00). Sunt necesare două fotografii tip tabără şi contribuţia de participare.

Tabăra se va desfăşura la Hotel Caro (Sala Iorga), din str. Barbu Văcărescu, nr. 164A, sector 2, la 10 minute distanță de mers pe jos de la staţia de metrou „Aurel Vlaicu”.

Numărul de locuri este limitat!
Informaţii suplimentare la telefon 0747.342.461.

 

yogaesoteric
6 octombrie 2019

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More