Iniţierea în Efectul Dumnezeiesc Ocult de Paratrăsnet – Costineşti 2016

În cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2016 se va relua Iniţierea în Efectul Dumnezeiesc Ocult de „Paratrăsnet”.

Pentru înscriere este necesar să aduceți personal o foto tip tabără (din față, realizată după data de 15 mai 2016) în 16, 17 sau 18 august 2016, la Comandament. Fotografia poate fi trimisă şi printr-un intermediar, până la data de15 august 2016. Cei care au legitimație tip Transă, Indra sau Krishna sunt rugați să noteze pe fotografie codul de pe această legitimație.

Conferinţele vor fi audiate în zilele de 19 şi 20 august 2016 iar exemplificarea propriu-zisă care are rol de iniţiere va avea loc în ziua de 24 august 2016. (Pentru a participa la iniţiere este necesară prezenţa la cele două conferinţe de prezentare din zilele de 19 şi 20 august.)

Persoanele care au participat la această iniţiere în anul 2003 vor trebui să se înscrie şi să participe integral la această iniţiere în cadrul taberei de la Costineşti 2016 pentru a li se viza legitimaţia specială.

Cei care au participat integral la această iniţiere în anul 2006 şi nu au încă legitimaţie specială vor trebui să predea o fotografie şi vor primi legitimaţia vizată.

Persoanele care au primit această iniţiere în anul 2010 la Herculane vor putea participa la activitățile specifice cu legitimaţia specială pe care au primit-o atunci.

Accesul la iniţiere se va face pe baza legitimaţiei de tabără şi a legitimaţiei speciale Iniţiere – Efectul Dumnezeiesc Ocult de „Paratrăsnet”.

Atenţie! Informaţiile prezentate la aceste conferinţe nu se vor înregistra, transmite sau nota. Prin urmare, la audierea acestor conferinţe nu este permis accesul cu niciun fel de mijloace de înregistrare audio-video, şi de asemenea nu se vor lua deloc notiţe.

 

yogaesoteric
23 iulie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More