Înscrieri pentru evenimentul spiritual din 12 martie

Cu ocazia aniversării zilei de naştere a Ghidului spiritual se va desfăşura un program spiritual special, atât la sală, cât şi online.

Persoanele care doresc să participe la acest eveniment spiritual (fie numai la sală, fie numai online, fie şi la sală, şi online) este necesar să se înscrie cu două fotografii (o fotografie faţă şi o fotografie semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), pe care vor nota citeţ, cu majuscule, pe verso: numele şi prenumele (cei care și-au schimbat numele prin botez etc. sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs de yoga, oraşul şi instructorul, data naşterii, numărul de telefon, evenimentul la care doresc să participe, precizând totodată: particip la sală / particip online / particip la sală şi online. Atenție! Persoanele care doresc să primească cod de acces pentru participarea online vor nota citeț (cu majuscule) şi adresa de e-mail.
Se primesc numai fotografii format 10/15 cm., clare, în care trupul să apară în întregime şi să se vadă data la care au fost făcute (să fie realizate după data de 7 septembrie 2022).

Necursanţii vor anexa fotografiilor o declaraţie completată de către un cursant de yoga care va garanta pentru buna lor integrare.

1. Cursanții din București se vor putea înscrie în perioada: vineri 10 februarie – luni 20 februarie pentru sălile Pipera 1, Obor, IS7, în ordinea sosirii şi în limita locurilor disponibile, precum şi pentru participarea online.

Înscrierile se vor face:

  • la Bibliotecă-Fișe, program: luni, 12:00-18:00; marți-joi, 12:00-19:00; vineri, 12:00-18:00
  • la centrele administrative Pipera 1 și Obor în timpul programului administrativ (cu excepţia zilei de miercuri 15 februarie când nu este program administrativ la sala Obor).

2. Pentru cursanții din provincie înscrierile se vor face prin instructori, conform anunţurilor făcute de organizatorii locali.

Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul 0214242369.

 

yogaesoteric
22 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More