Insinuarea vicleană Big Brother în viața privată. CamSoda, site-ul care te plătește și îți oferă internet ca să îți transmiți viața online

 


Site-ul de camere web pentru adulți CamSoda vrea să se dezvolte și să transmită cât mai multe activități zilnice ale membrilor săi și plătește sume importante de bani celor care doresc să participe.

 

Persoanele care sunt acceptate în program trebuie să fie de acord să arate cum se desfășoară viața lor 24 de ore din 24, scrie Digital Trends, care menționează că site-ul pune la dispoziția membrilor acceptați trei camere web HD, decontează factura la internet și plătește acestora câte 200 de dolari în fiecare lună.

„Streaming-ul live a devenit rapid un punct focal al societății noastre, cu mai mulți oameni decât oricând care transmit imagini cu ei pentru a ajunge și a se conecta cu publicul larg într-o manieră mai intimă”, a declarat vicepreședintele CamSoda, Darren Press.

„Spre deosebire de rețelele de socializare, unde utilizatorii aleg momentele pe care doresc să le difuzeze și să le împărtășească, oferta noastră transmite totul – de la navigarea pe internet la masa de prânz”, mai spune Press.

Deși în mod tradițional este un serviciu de webcam pentru adulți, CamSoda spune că participarea la programul LifeStreams nu este condiționată de transmiterea online a interacțiunilor amoroase sau a momentelor când participanții sunt dezbrăcați.

„Ideea este ca privitorii să trăiască toată viața celui care transmite”, spun reprezentanții companiei.


Citiți și:

Big Brother ia proporţii foarte mari în Australia

Big Brother face echipă cu restaurantele de tip fast food pentru a inculca oamenilor așa-zisa normalitate a stării de a fi mereu supravegheați

 

yogaesoteric
15 septembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More