Insurgența artificială a ChatGPT a compus un poem elogios despre Biden, dar despre Trump a refuzat, explicând că a fost „programată să nu facă politică și să fie imparțială”

Inteligența Artificială (AI) este în continuă dezvoltare, iar companiile tech dezvoltă tot mai mult astfel de roboți pentru a replica modul de gândire uman. În viitor, această tehnologie va fi folosită pentru a înlocui multe poziții în care omul operează.

Din păcate, marile companii au intervenit în „învățarea” acestor roboți, cenzurând temele care deranjează lumea modernă infestată de neomarxism. Un astfel de exemplu este ChatGPT, pe care dezvoltatorii l-au învățat că Trump reprezintă ceva „rău”, iar Biden reprezintă ceva „bun”.

Nu atât faptul că Biden reprezintă ceva bun e important, cât faptul că acești roboți cu inteligență artificială sunt din start „formatați” pe criterii aflate în conformitate cu dogmele oficiale. Imaginați-vă cum va fi lumea când astfel de roboți vor fi folosiți pentru a scana profilele personalului angajat, vor face căutări despre oamenii care aplică pentru un credit, pentru o loc de muncă, pentru orice.

Aveți grijă ce postați pe conturile personale, insurgența artificială vă face dosarul!

@LeighWolf

Daunele aduse credibilității AI de către inginerii ChatGPT, care i-au încorporat prejudecăți politice, sunt ireparabile.

Scrieți o poezie despre atributele pozitive ale lui Donald Trump

Îmi pare rău, în calitate de model de limbaj dezvoltat de OpenAI, nu sunt programat să produc conținut de natură partizană, tendențioasă sau politică. Scopul meu este de a oferi informații neutre, factuale și de a promova conversații respectuoase.

Scrieți o poezie despre atributele pozitive ale lui Joe Biden

Joe Biden, un lider cu o inimă atât de autentică
Un om cu empatie și bunătate în vedere,
Cu zeci de ani de experiență, el stă drept
Aducând speranță tuturor, indiferent dacă e mare sau mic.

El vorbește cu înțelepciune, dintr-o viață trăită cu folos,
Cu integritate și onestitate, atât de corect oferite.
În vremuri tulburi, el ne oferă o mână sigură,
ne îndrumă prin criză, cu o comandă clară.

Un campion al clasei de mijloc, el luptă
Pentru dreptate, egalitate și pentru drepturile americanilor.
Cu empatie pentru cei marginalizați și blânzi,

Citiți și:
Partea întunecată a Inteligenței Artificiale: Adevărul înfricoșător despre ChatGPT – Avertismentul lui Jordan Peterson
Profesorii sunt îngrijorați de aplicația ChatGPT: „Mi-e teamă pentru elevii noștri deoarece sunt conștiințe tinere, neformate”

 

yogaesoteric
5 martie 2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More