Întâlnirea instructorilor de yoga, de şivaism și a lectorilor de ayurveda: sâmbătă 26 decembrie, online

 

Sâmbătă 26 decembrie 2020, începând cu ora 18:00, va avea loc tradiționala întâlnire de sfârșit de an a instructorilor de yoga, a instructorilor de şivaism și a lectorilor de ayurveda, care de data aceasta se va desfășura online.

Accesul la întâlnire se va face pe baza codului nominal de cursant primit de fiecare instructor sau lector. ATENȚIE, este vorba de codul de cursant de yoga primit recent pe e-mail, care urmează să fie folosit pe platforma destinată cursurilor, nu este vorba de vreun alt cod primit în vacanță sau cu vreo altă ocazie. Cei care nu au trimis încă e-mailul respectiv, conform anunțurilor anterioare, sunt rugați să îl trimită cât mai repede, pentru a putea avea acces la această întâlnire.

Programul întâlnirii festive precum și detaliile privind accesul vor fi anunțate în curând pe canalele de Telegram destinate anunțurilor pentru instructori.

 

yogaesoteric
18 decembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More