Întâlnirea pentru aprofundarea procedeului MAHAMUDRA în cadrul Taberei de la CostineştiPractica avansată MAHAMUDRA pentru cursanţii din anii superiori

 
Cursanţii care au primit iniţierea în practica efectivă a procedeului yoghin fundamental MAHAMUDRA sunt invitaţi să participe la o şedinţă HATHA YOGA în care se vor realiza la unison şapte execuţii ale tehnicii. Integrarea riguroasă, gradată, la unison, cu susţinerea telepatică distinctă a fiecărei etape din partea profesorului yoga Gregorian Bivolaru, permite exemplificarea practicii avansate MAHAMUDRA chiar şi pentru yoghinii care nu au mai abordat până acum practica de lungă durată a acestei tehnici fundamentale de HATHA YOGA. Şedinţa practică va fi urmată de relatări şi de un seminar în cadrul căruia vor fi abordate mai ales aspecte legate de practică, inclusiv cheile secrete care permit atingerea unor rezultate excepţionale prin profundarea lui MAHAMUDRA şi răspunsuri la întrebările formulate anterior.

Această şedinţă practică vine în completarea cursului de yoga de la anii mari, în cadrul căruia timpul nu permite realizarea a şapte execuţii de MAHAMUDRA. Recomandăm instructorilor care predau la anii 21-25 să participe atât la partea practică, cât şi la seminar.

Informaţiile ce sunt prezentate la această întâlnire nu vor putea fi înregistrate, nu vor putea fi transmise şi nu se vor lua notiţe. Nu este permis accesul cu nici un fel de mijloace de înregistrare audio-video (reportofoane, staţii sau mijloace de transmisie audio-video, telefoane mobile etc.) sau alte dispozitive electronice (ceasuri, telecomenzi etc.).

Accesul se face pe baza legitimaţiei de tabără, a legitimaţiei speciale MAHAMUDRA vizată pentru anul în curs şi a legitimaţiei de curs yoga pentru anul 2013-2014.

Întâlnirea va avea loc la sala albastră în data de 4 septembrie şi va include meditaţia de prânz.

8-8.20 intrare. Atenţie! După ora 8.20 nu mai este permis accesul în sală
8.30 – 13.50 Program special de HATHA YOGA
14.30 – 17.00 Relatări şi seminar MAHAMUDRA

yogaesoteric
31 iulie 2014

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More