Interviu cu Jean Tardy despre Marea Resetare: «O formă de control social complet» (I)

Sub pretextul pandemiei covid și a urgenței climatice, elitele de la Davos ne pregătesc Noul Totalitarism

Interviu realizat de Jean-François Denis la radio ThéoVox Actualités

Jean-François Denis:
Bună ziua! Aici, Jean-François Denis pentru TheoVox Actualités. Sper că sunteți bine. Astăzi vom vorbi despre „Marea reinițializare” sau, dacă preferați, „The Great Reset” – Marea Resetare – cu un om extraordinar, dl Jean Tardy. Bună ziua, dle Tardy! Mulțumim că ați acceptat invitația noastră la emisiunea TheoVox Actualités pentru a vorbi despre un subiect foarte pasionant, „Marea reinițializare” sau „The Great Reset”. Dar înainte de a merge mai departe, aș dori să le dezvălui ascultătorilor noștri cine este personajul din spatele dlui Jean Tardy.

Aveți un masterat în ştiințele matematicilor, sunteți un sistemician, am descoperit o denumire de 100 de dolari, adică sunteți specializat în tehnica sistemelor complexe de ansambluri de elemente în interacțiune. Ce înseamnă aceasta pe înțelesul tuturor?

Jean Tardy: Este un mod de a înțelege ce se petrece atunci când examinezi evenimentele sau organizațiile ca sisteme. Am făcut asta toată viața. Este un subiect al cercetărilor mele în optimizarea stocastică; pe urmă am lucrat mai ales în calitate de consilier sau consultant în cercetare și dezvoltare. De fiecare dată era vorba de a percepe ce fel de informație aveam și de a o prelucra în cadrul unei organizații ca sistem sau program. Asta am făcut toată viața. Este un instrument esențial pe care-l folosesc pentru a percepe realitatea. L-am folosit și pentru a elabora arhitecturi de sistem, inclusiv arhitectură de sistem în inteligența artificială. (…)

JFD:
Sunteți și scriitor. Ați scris trei cărți, dacă nu mă înșală memoria. Le am aici și o să le prezint ascultătorilor noștri, pentru că nu știu titlurile pe de rost. Ați scris un manual destul de impozant, intitulat The Meca Sapiens Blueprint (Planul Meca Sapiens). Este despre inteligenta artificială?

JT: Da.

JFD:
Îmi imaginez că a fost consultat de experți în inteligența artificială.

JT: Da. Am fost invitat să particip la conferințe relativ recente, organizate de „tripple AI”, American Association for Artificial Intelligence (Asociația Americană pentru Inteligența Artificială), și sunt în contact cu un jurnal care îmi cere să contribui cu un nou articol, de exemplu. Ce este această carte în esență? Este o arhitectură de sistem care permite, sau indică cum am putea construi mașini care să aibă o anumită conștiință. A fost o muncă de anvergură pe termen lung pe care am încheiat-o acum câțiva ani. Recent, am făcut o prezentare la Université din Quebec de la Rimuski despre acest subiect.

JFD:
Ați mai scris și The Creation of a Conscious Machine (Crearea unei maşini conştiente). Și această carte are legătură tot cu inteligența artificială?

JT: Întocmai. Pentru cei care au cunoștințe mai tehnice, ea se referă la ceea ce numim „specificații”, specifications. Acestea descriu obiectivele de atins, în timp ce arhitectura descrie la modul general cum să fie atinse aceste obiective.

JFD:
Pe urmă ieșim complet din cadrul inteligenței artificiale. Ați scris cartea La voie du dogme. Défense de la foi (Calea Dogmei. Apărarea credinței), care este o carte creștină. Sunteți creștin, sunteți și practicant?

JT: Da, sunt creștin și practicant fervent. Și de foarte multă vreme, sunt deja vreo 25-30 de ani, în urma unei făgăduințe. Fiul meu a avut un accident grav și în momentul acela am căutat să aflu ce aș putea aduce mai bun? Ce aș putea să dau mai bun? Ceea ce pot să fac, să fac mai bine. Și cea ce pot face eu cel mai bine este analiza, să analizez. Să văd cum interacționează ideologiile, cum se petrec asemenea fenomene. Asta i-am făgăduit lui Dumnezeu că voi face și asta am făcut. Mi-a luat 9 ani.

JFD:
Ca să scrieți această carte.

JT: De ce, nici acum nu știu. Am scris-o foarte greu. Dar am dus-o la bun sfârșit. Și-apoi e ceva factual, multe aspecte pe care le trăim acum. Multe aspecte pe care le trăim acum și pe care eu le-am prevăzut atunci. Nu e chiar o previziune. Pentru mine era vorba să scriu în fața lui Dumnezeu și să văd realitatea prin prisma Crezului. Să văd ce se petrece și cum se compară cu Crezul, cu mărturisirile de credință.

JFD:
Astăzi, dle Tardy, avem un subiect foarte important. Un subiect care este pe buzele mai multor guverne din lume și dacă am fi tratat acest subiect împreună acum câteva luni, am fi fost luați drept complotiști. Se vorbește despre „The Great Reset”. Cei mai mulți cunosc „The Great Reset” sau în franceză, „la grande réinitialisation” sau chiar „la grande remise à zéro” (Marea revenire la 0). Ce este „The Great Reset”? Știu că nu demult, chiar înainte să vă ascult vorbind despre asta, l-am auzit pe prim-ministrul Justin Trudeau, care la o conferință de presă în septembrie, a pronunțat pentru prima dată „The Great Reset”. Să-l ascultăm:

„Vă vine să credeți că răspunsul puternic, coordonat, al întregii lumi și al tuturor sectoarelor este esențial? Pandemia a furnizat o oportunitate pentru o Resetare. Aceasta este șansa noastră să ne accelerăm eforturile pre-pandemice, să reinventăm sistemele economice care de fapt se adresează provocărilor globale precum sărăcia extremă, inegalitatea și schimbările climatice.”

Dl Trudeau tocmai a menționat el însuși că este timpul ca în interiorul acestei pseudo-pandemii să vorbim despre Marea Resetare. Dle Tardy, Marea Resetare este văzută în continuare ca un complot? Și de fapt ce este cu adevărat Marea Resetare?

JT: În primul rând, nu a menționat-o atunci pentru prima dată. Treaba asta se pregătește de ani de zile. El însuși este una dintre gazdele unei conferințe de High-level Political Forum (Forumul politic de nivel înalt) care anunța Marea Resetare și anunța accelerarea ei folosind covidul. Mai sunt și alte citate și angajamente formale ale guvernului de a implementa Marea Resetare. Deci nu este prima dată. E prima dată când oamenii încep să-și dea seama. Aici vorbim despre ceva care se pregătește de multă vreme, despre care informațiile sunt complet disponibile. Înainte să descriu ce este, aș vrea să spun o povestioară, urmărind să explic într-un fel ce anume urmează să se petreacă acum. Imaginați-vă pe cineva care locuiește în Montreal și care se hotărăște să cumpere o pisică. E izolat la domiciliu, se plictisește și-și spune în sinea lui: „Ah, întotdeauna am visat să am o pisicuță. Așa că o să profit de ocazie și o să-mi cumpăr o pisicuță. Am s-o cumpăr on line, din cauză de covid”. Sună și spune: „OK, aș dori o pisicuță să-mi țină de urât. – Ce fel de pisicuță? – Păi, nu foarte mică, totuși, un pic mai mare. Mi-ar plăcea să aibă dungi portocalii și negre. Și o față frumoasă, rotundă.” Câteva zile mai târziu, sună cineva la ușă, deschide ușa și în fața lui se trezește cu un tigru. Aceasta este Marea Resetare. Este ceva ce pare nevinovat, dar care este un puci tiranic de totalitarism inuman. Și periculos. Sub aparențe nevinovate. Și această agendă în esență răspunde tuturor cererilor și aspirațiilor progresiste, dar sub o formă inumană și totalitară.

JFD:
Spunem „periculos” în ce sens?

JT:
În sensul în care aceasta poate duce la o societate de control absolut. O societate în care omenirea nu e cu adevărat… în care populația Canadei sau din Quebec e controlată, schimburile ei sunt controlate, identitatea ei este controlată fără întrerupere, continuu. O societate de indivizi care doar sunt puși să furnizeze informații despre ei și ale căror activități sunt limitate și controlate de guvern. Este un totalitarism, o dictatură pentru atingerea obiectivelor planetare care au fost puse la cale de Forumul Economic Mondial (FEM). Deci suntem în fața a ceva… Oamenii este necesar să se informeze. Ați menționat [despre Trudeau] că a spus asta recent pentru prima oară, însă uitați-vă la documentele pe care le-am pus pe sit-ul web și pe care vi le-am furnizat. Totul se pregătește de mult timp. Și e ceva mare. Încă nu avem idee cât de mare este, dar sper că oamenii își vor face o idee după ceea ce am menționat. Marea Resetare e într-adevăr ceva mare.

JFD:
Ați declarat că Marea Resetare nu este acel complot secret. Este o agendă de inginerie socială radicală în 17 obiective enunțate de FEM (Forumul Economic Mondial) și patronate de ONU a căror realizare va începe în 2021 și va dura un deceniu. Programul este susținut de marele capital și asumat de elitele politice, academice, mediatice și religioase ale planetei. Agenda cuprinde toate aspectele societății, de la marile investiții energetice până la cursurile de grădiniță.

JT: Da.

JFD:
Cursuri de grădiniță…? Ce înțelegeți prin „cursuri de grădiniță”?

JT: Mă refer la una dintre agende, cea a obiectivelor de dezvoltare durabilă care indică cum să se predea sexualitatea în școli. Printre aceste obiective, pentru nivelul 4-5 ani, se spune, se stipulează că micuții ar trebui să identifice adulții de încredere, care nu sunt neapărat părinții lor. Și începe să li se inducă încă de la vârsta aceasta ideologia LGBT, o ideologie care este sexualitate denaturată. Așa că imaginați-vă! Intenția este să se facă asta la nivelul planetei. Agenda marii resetări promovează, incită sau încurajează implementarea agendei dezvoltării durabile care este patronată de ONU. Vorbesc aici despre „ruleta” lui Horacio Arruda, a cărei diagramă o veți regăsi în documentația lor (diagrama aici). Este o agendă globală, mondială, pentru toată planeta și pentru toți copiii de pe planetă, inclusiv pentru ai noștri, pentru oamenii de-aici [din Quebec]. Așadar, când spun „până la grădiniță”, asta înseamnă. Instrucțiuni documentate ale obiectivelor de dezvoltare durabilă care vizează educația copiilor de grădiniță sau de 4-5 ani.

JFD:
Și cum se realizează concret, cum se materializează îndoctrinarea copiilor noștri în Marea Resetare?

JT: Este lăsat la inițiativa fiecărui guvern național și fiecărei ordini naționale. Cum se va implementa? Va depinde de oameni. În Quebec există deja oameni care fac cursuri de sexualitate inspirate din Marea Resetare și care urmează directivele. Marea Resetare emite obiective care sunt puse apoi în aplicare la nivel local cu susținerea activă a guvernelor noastre, activă și entuziastă a conducătorilor noștri și a multor altor persoane. În privința susținerii active, directe, entuziaste sau voluntare de către partidul liberal din Canada și de către guvernul canadian, în trusă sunt mai multe link-uri către site-uri și documente care o indică, nu e nimic secret. Nu e un complot, în sensul că nu e secret. Așa se petrece întotdeauna. Când a izbucnit cel de al doilea mare război, oamenii au spus „cum de se se comportă astfel?” Dar el a vorbit despre asta, totul era scris, publicat în cartea lui, Mein Kampf. Hitler spusese acolo ce voia să facă, însă oamenii nu-l luau în serios. Cam așa se petrece și acum. Există obiective, sunt oameni care fac afirmații radicale, care au o putere enormă, care implică foarte, foarte mulți oameni puternici și ale căror obiective sunt radicale.

JFD:
Ce fel de actori putem găsi în spatele Marii Resetări, de exemplu?

JT: Totul e foarte coerent. Însăși expresia de „Marea Resetare” este folosită de FEM și legată de pandemie sau accelerată de pandemie. FEM spune că Marea Resetare este implementarea obiectivelor de dezvoltare durabilă care la rândul lor sunt patronate de ONU. Deci un grup de capitaliști aparținând în esență marelui capital mondial declară că este o urgență și că este nevoie să fie implementate radical în deceniul 2020-2030 obiectivele dezvoltării durabile ale ONU și care au fost concepute anume pentru a fi implementate în perioada 2020-2030. De aceea agenda lor se numește Agenda 2030. Totul este organizat, este specific și determinat.

JFD:
Când vorbim de „obiective de dezvoltare durabilă”, la ce ne gândim în special?

JT: Mai întâi aș dori să descriu puțin mai pe larg ce înseamnă FEM care patronează toate acestea. Este marele capital. E un grup care se reunește anual de mulți ani și care-i cuprinde pe toți cei din GAFAM printre cei 114 parteneri strategici, sau „cei cinci”, adică toate marile companii care domină informația pe plan mondial. Google, Apple, Facebook, Amazon, Microsoft, toate fac parte din FEM. Și toți oamenii lor participă la Marea Resetare și la declarațiile Marii Resetări. Îi avem apoi pe „Cei patru mari” care sunt cele patru firme mondiale de contabilitate: PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst&Young și Deloitte Touche Tohmatsu. Toate sunt implicate. Avem și marile companii farmaceutice. Cele patru companii farmaceutice de care am auzit atât vorbindu-se recent sunt toate parteneri strategici sau parteneri ai FEM. Fără a-i mai socoti și pe ceilalți, marile bănci, etc.

Și acest grup din cadrul Marii Resetări a declarat că există o urgență climatică extremă. Bine, de 40 de ani încoace se tot declară o urgență climatică extremă, dar acum au declarat din nou. Pentru ei aceasta este motivația și justificarea preluării controlului asupra omenirii. Facebook și Google au declarat formal prin FEM că o urgență climatică extremă implică să se ia măsuri extreme de control, care s-ar cere. Și atunci ne mai întrebăm dacă cenzurează, dacă într-adevăr…, cum se face că…, ce-i asta? Ei bine, da! Ei fac exact ce spun că vor să facă! Este necesar să studiem documentația pe care am furnizat-o, care este pe sit-ul lor web, și este necesar să fie luată în serios. Să ne spunem „Aha! deci oamenii ăștia sunt partenerii lor strategici și Marea Resetare este ceea ce spune aici”.

JFD:
După părerea dumneavoastră, este vreo legătură între faptul că Pfizer și celelalte întreprinderi farmaceutice fac parte din FEM și sunt în același timp primele organizații farmaceutice care au descoperit vaccinuri?

JT: Nu știu. Ce pot să spun, de exemplu, este că astăzi, acum când vorbim, cele patru companii farmaceutice care au anunțat recent vaccinurile, Pfizer, AstaZeneca, Moderna și Johnson&Johnson sunt toate fie parteneri strategici, fie parteneri ai FEM. Mergeți pe siturile lor web, intrați și uitați-vă. Informația e acolo.

JFD:
Se vorbește din ce în ce mai mult de trasabilitate (contact tracing – n.n.). Am citit unul din articolele dumneavoastră publicate despre trasabilitate. Ce efect are trasabilitatea? Intră ea în cadrul marii resetări?

JT: După părerea mea, da. Aplicațiile de trasabilitate constituie unul dintre instrumentele totalitare absolute care pot fi imaginate. Aceasta permite Statului sau celor care au controlul să știe în timp real, să cunoască toate întâlnirile, toate interacțiunile umane în care oamenii îți pot împărtăși informații. Este ceea ce facem noi acum. Facem schimb de informație. Este un astfel de tip de întâlnire. În timp real. Imaginați-vă! Este un instrument de control totalitar absolut. Este prezentat ca un mijloc de trasabilitate anti-covid. Posibil. Dar este și un instrument totalitar. Și apoi este necesar să ne întrebăm dacă pandemia este atât de gravă încât ne vom sacrifica toate libertățile și drepturile noastre de asociere. Pentru că asta ni se propune. Orice informatician care face un efort, poate determina ca și mine că un instrument de urmărire, chiar și anonim, așa cum este propus, poate detecta toate tipurile de întâlniri umane care sunt descoperite. 

O să-ți explic printr-un fel de poveste. Imaginează-ți pe cineva cu aplicația de trasabilitate la el, cea care detectează schimburile și proximitățile. Este un număr anonim și aplicația lui trimite la fiecare secundă lista celorlalte numere sau a celorlalte persoane anonimizate pe lângă care se află în acel moment, în secunda aceea. Să spunem că omul nostru se duce într-un centru comercial la cumpărături. Iese din mașină, se îndreaptă spre centrul comercial, timp în care aplicația lui nu semnalează nimic. E singur. Se întâlnește cu cineva, să presupunem că se intersectează cu cineva care iese de la cumpărături, apare un mesaj cu intersectarea care durează cam 2 secunde. Apoi continuă, intră în centrul comercial și începe să se plimbe pe alei. Aplicația lui generează un pachet de mesaje, evident, pentru că el intră în contact cu tot felul de oameni. Este un tip de contact special. Sunt schimburi de scurtă durată, câteva secunde. Te intersectezi cu un număr mare de persoane și de lucruri. Aceasta este o semnătură statistică, dacă vrem, a unui tip de activitate. Deci cineva poate face foarte ușor algoritmi care vor detecta acest eveniment și care va spune da, e într-un centru comercial în care își face cumpărăturile.

JFD:
Din cauza vitezei?

JT: Din cauza numărului de contacte, a vitezei și frecvenței. Totul anonim. Informația anonimă este suficientă pentru detecție. Să presupunem că același om s-a hotărât să meargă la o întâlnire la care un prieten a invitat vreo zece prieteni acasă…

JFD:
De Crăciun!

JT: Să admitem! De Crăciun. Și acolo vom vorbi și despre vaccinuri, „te vaccinezi sau ce faci?”, vom schimba informații. Cât timp se află în mașină, nu e niciun mesaj, evident. Intră în casă la persoana respectivă și acolo de asemenea sunt semnalate contactele. Contacte diferite. Pentru că va întâlni pe cineva cu care va vorbi puțin, vreo câteva minute, apoi se vede cu altcineva. Aici va fi un alt tip de semnătură statistică.

JFD:
Care va fi diferită de cealaltă.

JT: Da. Îți vei spune. „Aha!” Diferența se poate face cu destul de mare finețe. Sub această semnătură poți să știi dacă e o gustare unde oamenii se întâlnesc și conversează sau dacă sunt așezați toți în jurul aceleiași mese. Așadar ai un instrument care permite să detectezi toate aceste momente, pentru că într-o societate liberă oamenii se întâlnesc și schimbă păreri. Acesta este fermentul libertății: omenii spun, vorbesc, conversează, mărturisesc. Toate acestea sunt detectate. Sunt schimburi care durează câteva minute și nu doar câteva secunde. Iar semnătura lor va fi detectată în timp real. Este o amenințare gravă la adresa libertăților personale și colective. Și apoi, nu s-a menționat niciodată. Cum se face una ca asta?!

JFD:
Dar ce fel de amenințare? Ce ar putea decurge dintr-o interpretare precum cea pe care tocmai ați denunțat-o?

JT: Să-l luăm din nou pe omul nostru. S-a dus la acea întâlnire. Să admitem că birocrații de moment au decis că se pot întâlni numai 6 persoane odată. Dacă aprinzi lumina, poliția știe. Cu triangulația mesajelor ei pot ști unde are loc întâlnirea și așa cum știm, guvernul a implementat un modul de mandat automat de percheziție care-i permite poliției să vă intre în casă cerând un mandat automat de percheziție. Și nu numai atât. Persoana respectivă iese de la această întâlnire. Numărul lui anonim care emite este acum asociat cu un comportament „sanitar” inacceptabil. Or, s-a întâlnit cu 10 persoane și poate unii sunt contagioși. Cine știe?! Atunci toate persoanele cu care se va intersecta, dacă au aplicația necesară, vor ști că se intersectează cu cineva ale cărui comportamente sociale sunt inacceptabile. Polițiștii, gardienii, oricine. Ceea ce am spus acum despre fezabilitatea tehnică a acestei utilizări, orice informatician care se gândește la așa ceva, care reflectează, își va da seama și va fi de acord cu mine.

JFD:
Am o întrebare care sunt convins că se află pe buzele multora dintre ascultătorii noștri. Suntem 8,5 milioane de locuitori în Quebec. Dacă urmăresc firul logic al spuselor dumneavoastră, cum poate gestiona un guvern 8,5 milioane de persoane? Bine, înțeleg că sunt și copii la mijloc, dar cum poate gestiona guvernul 8,5 milioane de locuitori via o aplicație de trasabilitate precum cea pe care ați indicat-o, pentru a urmări să captureze sau să vâneze pe cineva care nu s-ar supune regulamentelor totalitare?

JT: Pentru sistemul de informații nu e enorm. Gândiți-vă! Oamenii merg deja la cumpărături. Câte persoane fac cumpărături cu cardul de internet, cu cardul de debit pe secundă? Și apoi așa se transmit mult mai multe informații. Este un flux de informații enorm. Deci în ceea ce spun eu nu există atât de multe informații față de capacitățile mașinilor contemporane. Chiar acum când vorbim, câte persoane fac cumpărături în Quebec pe internet? Câte persoane sunt conduse la destinație cu aplicația google? Aceasta înseamnă poziție și actualizare în timp real. Aspectul despre care vorbesc eu e minim în comparație cu cantitatea de informații care circulă în momentul acesta în Quebec. În sine, da, înseamnă foarte multe date, dar este foarte posibil, e ceva mecanic și nici măcar nu-i complicat să extragi secvențele importante, semnificative. Poți să faci filtre, dacă vrei, ca să filtrezi tipurile de întâlnire care te interesează și să le obții în timp real. Tot așa cum și cumpărăturile în societatea noastră sunt în timp real.

JFD:
Deci vorbim de un regim totalitar. Multe persoane ar putea spune că n-am ajuns până acolo. N-o să devenim de azi pe mâine o societate marxistă, totalitară. Ce le răspundeți?

JT: În primul rând că și eu credeam asta în martie 2020. Și eu credeam că întreaga noastră societate, bazele societății noastre, reglementările, ne protejau. Poate că în altă parte erau crize, dar eu la Rimouski eram liniștit pentru că trăiam într-o țară care nu era totalitară. Acum când vorbim suntem sub dictatură. Ce este o dictatură? Este atunci când guvernul modifică viața oamenilor prin dictate. Asta fac ei. [Prim-ministrul] pare simpatic, drăguț când face conferințe de presă, dar emite dictate care sunt puse imediat în aplicare. Înainte nu a fost niciodată așa. Deci asta cu „nu se va petrece de azi pe mâine”… Cine ar fi crezut pe 13 martie că toate drepturile și libertățile oamenilor vor fi imediat stopate? Eu n-aș fi crezut asta niciodată. Deci, personal, consider că suntem într-un regim totalitar și întrebarea este dacă se va perpetua sau ne vom întoarce la ce a fost? Aceasta-i întrebarea. Pentru că în acest moment suntem într-un regim totalitar.

JFD:
Klaus Schwab care este în spatele FEM a făcut o declarație în care spunea că după cel de-al Doilea Război Mondial au trăit cumva un fel de reset. Părea să spună într-o declarație că fiecare flagel pe care-l cunoaște omenirea, generează întotdeauna un fel de reset. Sunteți de acord cu această afirmație?

JT: În primul rând sunt de acord cu faptul că dl Klaus Schwab face multe afirmații mărețe de tipul ăsta. În momentul de față trăim un flagel artificial. Dacă luăm în considerare mortalitatea, datele exacte, nu este nicidecum vorba de un flagel precum ultimul mare război sau gripa spaniolă. El spune asta pentru că vrea să justifice Marea Resetare. Și a preluat schimbarea omenirii.

JFD:
Ce ar avea de câștigat care să poată justifica Marea Reinițializare?

JT: Eu unul nu știu. Are multă putere, a fondat FEM, poate sunt ideile lui personale? Nu știu. Dar a declarat și că „În viitor nimeni nu va avea nimic și veți fi toți fericiți.” A declarat asta și altele asemenea. Sunt idei mărețe, ținte mărețe dintotdeauna, din 1970, afirmații mărețe despre omenire, despre societate, planetă, tipul de organizare, tipul de întreprindere…

JFD:
E un visător?

JT: (ir.) Într-adevăr… Se credea că este un visător până în martie 2020 și se crede că e un visător, dar visele lui devin realitate. Aceasta este „Marea Resetare”, aceasta-i problema. Nu mai e vorba doar despre câțiva mari milionari care se întâlnesc între sezonul de schi și sezonul de iahting. Nu e vorba doar de câțiva care refac lumea ca să se amuze. Există un plan pus în aplicare.

JFD:
Concret, dacă vorbim de planul economic, la ce ne putem aștepta?

JT: La o formă extremă de socialism. O formă de control social complet. Măsuri, transformări economice cu privire la consumul energetic, cu privire la modul de viață, care pot fi și vor fi extreme dacă se îndeplinește planul.

JFD:
Aveți și niște exemple?

JT: Da. Vom reduce cu 50%, vom de-carboniza populația. Pare simpatic, nu? Să de-carbonizezi populația. În 10 ani. Ce implicații are implementarea acestui mecanism totalitar de forțare a populației la distrugerea a tot ceea ce se face? E ceva masiv. Și nu este supus niciunui control, niciunei discuții deschise. Discuția s-a încheiat. Nu ne mai putem întâlni, nu ne mai putem aduna decât prin GAFA, care și ele vor să implementeze Marea Resetare.

JFD:
Pentru ascultătorii noștri obișnuiți, GAFA înseamnă…?

JT: Google, Apple, Facebook, Amazon și Microsoft. Și Tweeter. Marile companii care controlează informația. Așa cum toată lumea sau aproape toată lumea, are un telefon celular, are și o aplicație de urmărire care este descărcată. Această aplicație de urmărire a fost dezvoltată de Google și de Apple în colaborare, cei care controlează toată piața de telefonie celulară. Deci, consumatorul nici măcar nu poate alege să nu o aibă.

JFD:
Am putea să ne așteptăm d-le Tardy la eliminarea banilor în bancnote de hârtie?

JT: Este cu siguranță un obiectiv. Este în mod esențial ceea ce s-a petrecut odată cu pandemia. Cine ar fi crezut asta? Altfel spus, toate tranzacțiile, toate schimburile financiare sunt controlate. Există un potențial de control totalitar cu adevărat foarte serios! Schimburile financiare fac parte și ele din interacțiunile specifice oamenilor liberi.

Citiţi a doua parte a interviului

Trusa de documente la care face trimitere dl Jean Tardy în interviu poate fi descărcată de aici.

Citiţi şi:

Klaus Schwab, ‘părintele’ FEM, despre cipuri implantabile: Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice 

Marea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la lumină 

yogaesoteric

8 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More