Invitaţie adresată tuturor cititorilor yogaesoteric

Deoarece foarte mulţi cititori sunt interesaţi de acţiunile noastre, dar nu sunt cursanţi ai şcolii noastre de yoga, vă informăm care sunt acţiunile cu intrare liberă din cadrul Taberei yoghine de vacanţă Costineşti 2010.
 

 
Vă invităm să participaţi la următoarele acţiuni spirituale din cadrul Simpozionului internaţional de YOGA Costineşti 2010:
 

MEDITAŢIA SPECIALĂ CU TEMA „O INVOCARE A PREZENŢEI MIRACULOASE A LUI DUMNEZEU”

ATENȚIE! PROGRAM ACTUALIZAT

22 AUGUST: Exemplificare sprituală excepţională şi vizionare realizată la Terenul împrejmuit
Accesul este liber!
21:00 – 21:30  Pauză pentru intrare
21:30 – 23:20 Exemplificare spirituală excepţională, susţinută în mod subtil-telepatic de către Grieg, realizată în simultaneitate cu vizionarea filmului special intitulat „Mesaj din Împărăţia lui Dumnezeu”: O reevocare a prezenţei şi a manifestării miraculoase a lui Dumnezeu
Pe întreaga durată a vizionării filmului special despre Gabriel Bărnuţiu, intitulat „Mesaj din Împărăţia lui Dumnezeu” se va realiza totodată, cu această ocazie, în simultaneitate o reevocare a prezenţei şi a manifestării miraculoase a lui Dumnezeu.
 
 

A DOUA SELECŢIE REFERITOARE LA MIŞCAREA CHARISMATICĂ TEOFANICĂ „CU DUMNEZEU, PENTRU DUMNEZEU, ÎN DUMNEZEU, ÎNTRU DUMNEZEU”, CE VA FI REALIZATĂ PRIN INTERMEDIUL LUI DUMNEZEU TATĂL

Noua selecţie pentru Mişcarea Charismatică se va face în data de 27 august 2010, la terenul special amenajat pentru spirale, cu intrarea între orele 21.40-23.00. (ATENȚIE! S-A MODIFICAT INTERVALUL ORAR FAȚĂ DE ANUNȚUL ANTERIOR!)PRECIZARE IMPRTANTĂ! SE VA FACE O NOUĂ SELECȚIE PENTRU MIȘCAREA CHARISMATICĂ TEOFANICĂ ÎN DATA DE 27 AUGUST NUMAI DACĂ SE VOR ÎNSCRIE CEL PUȚIN 250 DE PERSOANE!
Participarea se va face pe baza unui act de identitate (B.I., C.I., paşaport) şi a unui formular ce va fi luat personal (nu prin colegi, prieteni etc.) de la Comandament, după data de 18 august 2010 (este necesar să aveţi o fotografie recentă, format 9/12). Cei interesaţi să participe la această selecţie sunt rugaţi să se adreseze din timp la Comandamentul Taberei.


MEDITAŢIE SPECIALĂ REALIZATĂ DUPĂ MAREA SPIRALĂ ANUALĂ DE HIATUS

Vineri 27 august, după spirala de HIATUS, toate persoanele interesate, care au primit gratuit în cadrul diferitelor acţiuni ale Şcolii noastre de YOGA broşura „Un senzaţional mesaj-referendum al unei civilizaţii extraterestre avansate ce se adresează tuturor oamenilor de pe planeta Pământ” vor putea participa la acţiunea spirituală care se va realiza între orele 20.20 – 20.45:

Exprimarea la unison de către cel mai mare grup de fiinţe umane, prin intermediul liberului arbitru al fiecăruia, a unui „DA” clar, ferm şi hotărât pentru ca această civilizaţie extraterestră, ce a transmis acest mesaj-referendum, să apară la momentul potrivit pe cerul planetei Pământ pentru a ajuta, aşa cum se specifică în cadrul acestui mesaj, întreaga umanitate.

Pentru a putea participa la această activitate, care se va desfăşura la terenul special amenajat pentru spirale, este nevoie să aveţi la dvs. cuponul de pe coperta 3 a acestei broşuri şi un act de identitate. Sunt valabile şi cupoanele pentru anul 2009. Intrarea se va face între orele 20.10-20.20.

INFORMAŢII REFERITOARE LA MAREA SPIRALĂ ANUALĂ DE HIATUS

Anul acesta, meditaţia în spirală cu ocazia momentului de hiatus anual  se va desfăşura în data de 27 august, orele 18.07-20.07. Momentul de maxim este la ora 19.07.
Reamintim celor interesaţi că la această spirală pot participa toate persoanele care au legitimaţie de spirală valabilă (nu este necesară legitimaţia de tabără). Pentru participarea la spirală, este necesar să aveţi un act de identitate şi legitimaţia de spirală. Intrarea în şirurile zodiacale se va face în intervalul 14.40-15.30.

Pentru cei care nu au legitimaţii de spirală (sau nu au legitimaţii de tip nou) precizăm că legitimaţiile de spirală se vor da în data de 26.08.2010, la Comandamentul Taberei, în timpul programului și în data de 27.08 (orele 11.30-13.30 și 15.00-16.00). Atenție! Nu se vor elibera legitimații la terenul de spriale. Cei care nu şi-au făcut legitimaţii de spirală de tip nou trebuie să aducă fotografii corespunzătoare. Persoanele care nu sunt înscrise la cursurile de yoga pot să îşi facă legitimaţii de spirală numai dacă au recomandarea unui cursant yoga, care îi va însoţi la acţiunea respectivă.
 
Vă mulţumim pentru interesul acordat activităţilor noastre şi vă aşteptăm!
 

yogaesoteric
30 iulie 2010

 


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More