Invitație la festivalul Body Mind Spirit Expo ce va avea loc la București în perioada 23-25 septembrie 2016

 

În perioada vineri, 23 septembrie – duminică, 25 septembrie 2016, Școala de yoga MISA participă la cea de-a XX-a ediţie a festivalului Body Mind Spirit Expo, cel mai mare eveniment dedicat dezvoltării personale, sănătăţii şi frumuseţii, desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti.
 
Vă invităm să ne vizitaţi standul şi să participaţi la două workshopuri excepţionale.Duminică, între orele 10:00 și 11:00
va avea loc workshopul „Să aducem mai multă fericire în viaţa noastră prin spiritualizarea sexualităţii”, susţinut de instructorii yoga Ana-Maria Lisievici şi Mihai Negulei.

Considerată o mare taină a vieţii şi rezervată la origini iniţiaţilor şi familiei regale, continenţa amoroasă s-a născut în Orient cu secole în urmă şi a fost practicată în special de adepţii filosofiei tantrice indiene şi de taoiştii chinezi. Ajunsă în zilele noastre şi în Occident, practica fuziunii amoroase realizate cu continenţă a cunoscut o rapidă răspândire.

Efectele benefice multiple care apar în cazul continenţei amoroase, efecte studiate în ultimele decenii de numeroşi oameni de ştiinţă, confirmă valoarea sa cu totul excepţională mai ales pentru cuplurile care o practică în mod consecvent.

Ca alternativă la automatismul sexualităţii comune, amorul cu continenţă este o sărbătoare a fericirii datorată întâlnirii şi fuziunii a două fiinţe, acumularea energetică colosală produsă în timp conducând la stări extatice de iubire, de extaz, de dilatare a conştiinţei în infinit.


Duminică, între orele 15:30 și 16:20 va avea loc workshopul „Microtehnici de dezvoltare personală pentru viața cotidiană”, susținut de medic și instructor yoga Cristina Gherghina și de instructor yoga și meditație Rafael Achirei.

Practica spirituală nu este condiționată de echipamente, locație, ritualuri, abonamente, accesorii… Ea nu depinde de concedii sau vacanțe, nu cunoaște somnul, pauza sau oboseala!

Descoperă o serie de 10 tehnici pentru trup, minte sau suflet, de practicat acasă, în autobuz, la birou, indiferent de vârstă, sex, starea de sănătate, pregătire sau religie. Fiecare clipă este prețioasă și irepetabilă. Învață să o folosești la maxim!
  

 

yogaesoteric
20 septembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More