Invocaţii colective extraordinare – 19 iulie 2014

Atât la începutul cât şi pe parcursul fiecărui an, Şcoala de yoga MISA organizează
invocaţii colective extraordinare
ce apelează entităţi divine şi sfere cereşti de forţă pentru a sprijini planeta noastră şi umanitatea în respectivul an.

Sâmbătă spre duminică, 19/20 iulie se va desfăşura a doua parte a invocaţiilor colective extraordinare (prima parte, constând în 16 invocaţii apel a avut loc în noaptea de 5 spre 6 iulie). Cu această ocazie vor fi realizate 14 invocaţii, ce apelează rând pe rând Marile Puteri Cosmice, civilizaţiile extraterestre benefice, pe KALKI AVATAR, fiind reluată şi invocaţia către Dumnezeu Tatăl.

Invocaţiile colective extraordinare se înscriu în seria acţiunilor spirituale iniţiate de Şcoala noastră de yoga care vizează o transformare salutară a umanităţii în perioada actuală şi imploră ajutorul divin în acest sens (alte acţiuni de acest gen sunt Programul planetar NU Apocalipsa! şi rugile colective organizate către Dumnezeu Tatăl). Recitiţi aici mesajul special de la Grieg referitor la invocaţiile apel, cu ocazia primei manifestări spirituale de acest gen (organizată la începutul anului 2012).

Sunt invitaţi să participe toţi cursanţii yoga (vă rugăm consultaţi precizările organizatorice din final). Această manifestare spirituală se va organiza în Bucureşti (la sălile Pipera 1, Obor, IS7) şi în mai multe oraşe din ţară. Pentru mai multe informaţii despre organizarea acestor activităţi în provincie interesaţi-vă la instructorii de yoga din oraşul dvs.

PROGRAMUL din noaptea de 19 spre 20 iulie 2014

Accesul în săli, în București:
22.30-23.30 Intrare la sala Pipera 1
23.00-23.30 Intrare la celelalte săli (Obor şi IS7)Programul invocațiilor:

23.50-23.55 Consacrarea la unison a programului spiritual
00.00-5.30 Invocaţiile apel – partea a II-a

Pentru ca aceste invocaţii apel să aibă un efect ocult cât mai intens, este recomandat să se ţină post negru în ziua de sâmbătă 19 iulie, de la ora 6.00 dimineaţa şi până la încheierea invocaţiilor, duminică 20 iulie, ora 6.00. Cei care postesc duminica dar doresc să se pregătească și ei în acest fel pentru invocații, vor începe postul sâmbătă, de la ora 21.00, și îl vor încheia luni, la ora 6.00 dimineața.

Intrarea în săli se va face pe baza legitimaţiei speciale pentru invocaţii.

ATENŢIE! Este interzis accesul în săli cu aparatură electronică (reportofoane, camere video, mp3-uri), telefoane, ceasuri, timere etc.

yogaesoteric
16 iulie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More