Iosefina Pascal a readus în atenție o informație nucleară despre Arafat, niciodată negată!

Solicitând un „răspuns valabil” despre Arafat, ISU, SMURD într-o privință cu incidență militară, Iosefina Pascal a readus în atenție o informație șocantă, pe care „comandantul” nu a negat-o.

Jurnalista independentă Iosefina Pascal sesizează un aspect interesant și straniu legat de dr. Raed Arafat, instituțiile pe care le conduce și… aparențele militare.

Deși nu este nici militar și nici nu conduce (oficial) vreo unitate militară, dr. Arafat este numit „comandant” și felul cum se manifestă – atitudine, îmbrăcăminte – are evidente trimiteri militare.

Asta a observat jurnalista, așa că pune trei întrebări, dorind un „răspuns valabil” la o chestiune care o nedumerește și „ar fi firesc să frământe autoritățile”:

Este oare, în condițiile date, ISU cu al său «comandant», o formațiune paramilitară, deși legea interzice organizarea și funcționarea organizațiilor paramilitare pe teritoriul României?

Iată cele trei întrebări ale jurnalistei independente:

  1. De ce un civil, medicul Arafat, are titulatura de «comandantul acțiunii», în condițiile în care nu mai suntem demult în Stare de Urgență?
  2. De ce civilul Arafat poartă uniformă cu însemne militare/militarizate, în condițiile în care el NU este cadru militar activ sau în rezervă?
  3. De ce un civil, în speță medicul Arafat, deține controlul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, deci și al SMURD, care are în componența sa militari activi, deși el nu are calitatea de militar?

Desigur, Iosefina Pascal nu a primit răspunsurile dorite dar întrebările sale aduc aminte de un detaliu interesant – dar și de o „dezvăluire nucleară” despre medicul șef al SMURD și ISU.

Aspectul straniu este că în Comitetul director al Fundației pentru SMURD găsim aproape numai oameni cu legături în zona militară sau a serviciilor secrete!

Astfel, pe lângă Arafat sunt următorii:

– Radu Tudor – cel mai important propagandist NATO în România, analist politico-militar (și ne oprim aici);

– generalul Vladimir Secară, fost șef al IGSU (și iar ne oprim aici!);

– Adrian Diță – fost șef al ANCOM (instituție din zona de maximă securitate), actualmente președinte al Oficiului de Compensare pentru Achiziţii de Tehnică Specială, care, ce să vezi, se ocupă de… achizițiile Offset, sistemul pe care îl refuză partenerul strategic – și le cere de zor industria noastră militară, dar autoritățile române tac!

– Emil Hurezeanu, ambasador, fost angajat al radio Europa Liberă, post înființat de CIA!

– Frank Hajdinjak, director general E.ON România, multinaționala care a lansat-o pe a doua poziție în stat (președinte al Senatului) pe Anca Dragu, până în 2020 director general adjunct al respectivei E.ON România (mulți chiar și-au exprimat uimirea cum de USR a pus în a doua poziție în stat o persoană fără notorietate, fără charismă – și fără pic de experiență parlamentară!); inutil să mai menționăm legăturile între multinaționalele energetice, zona strategică militară și servicii.

Deci, o combinație „strategică” în acest SMURD care… te pune pe gânduri!

Citiți și:
„Intangibilul” Arafat. Cazurile din care şeful DSU a ieșit mereu „nevinovat”
Cine este de fapt Arafat? Episodul I: Cum nu s-a «ars» Raed Arafat la Colectiv

 

yogaesoteric
31 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More