IPOTEZĂ: Incendiile din Grecia au fost cauzate de o armă energetică?

 

Pe 23 iulie 2018, zeci de incendii de vegetație au izbucnit în zonele din apropierea capitalei Greciei, cu două focare principale: unul la Kineta (circa 50 km vest de Atena) și altul la Rafina (30 km nord-est de Atena). Alimentate de vânturi cu viteze de până la 124 km/h, incendiile s-au propagat rapid, afectând întreaga zonă de coastă a regiunii Attica și provocând moartea a 91 de oameni. Acestea au fost cele mai grave incendii de vegetație din Grecia de la cele din anul 2007, când 84 de oameni au fost uciși în sudul peninsulei Peloponez și cele mai sângeroase din lume în secolul XXI, după incendiile din februarie 2009 din Australia, când 173 de oameni și-au pierdut viața.

Aceste incendii au avut și unele particularități bizare, care au ridicat anumite semne de întrebare, existând suspiciunea că ele nu au fost consecința căldurii excesive, ci că de fapt au provocate prin intermediul unor arme energetice.

Există diferite tipuri de arme energetice care includ frecvențe extrem de joase (ELF), microunde, scalare, voce-la-craniu, lasere și multe altele. Aceste arme sunt dezvoltate de industria militară americană prin companii precum Lockheed Martin și altele.

La fel ca în alte cazuri de incendii de pădure în care se bănuieşte că au fost folosite arme energetice (California în 2017, Portugalia în 2016), temperaturile generate au fost mult prea mari pentru un astfel de incendiu, o dovadă în acest sens fiind topirea totală a sticlei sau a aliajelor de metal la automobilele surprinse de foc. Punctul de topire pentru sticlă este între 1400°C și 1600°C, la fel și pentru diversele aliaje folosite la caroseria autoturismelor, iar un incendiu forestier poate produce doar o temperatură de maxim 590°C.

Totodată, în multe fotografii maşinile arse apar alături de pomi care au rămas neatinşi de foc. Cum este posibil? De unde a venit focul dacă în jurul maşinilor vegetaţia a rămas neafectată?

Conform dovezilor existente, doar armele energetice pot afecta părţile metalice aflate în componenţa unui obiect, astfel încât să le încingă până la punctul de combustie.

Un alt aspect bizar este acela că incendiul s-a declanșat luni 23 iulie 2017, la ora 17:00, când temperatura era doar de 32°C, iar cerul era parţial înnorat, departe de informațiile apărute în media care invoca temperaturi de peste 40°C.

Citiți și:

Armele electromagnetice şi drepturile omului (I)

Dezvăluiri despre armele cu energie dirijată folosite pentru controlul maselor de către aşa-zişii «Iluminaţi» (I)

 

yogaesoteric
2 martie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More