Ivermectina a învins varianta Delta în India

India a învins varianta Delta cu Ivermectină. Acest fapt reiese foarte clar atunci când sunt studiate graficele cu numărul de cazuri de covid. Deși acesta este un subiect bombă și ar fi fost de așteptat să fie pe prima pagină a tuturor publicațiilor, nu a fost și nici în prezent nu este prea discutat în mass-media.

O comparație între Uttar Pradesh (India), în care s-a folosit Ivermectina, și SUA, care se bazează mai mult pe vaccin, este grăitoare.

The Desert Review s-a ocupat pe larg de acest subiect, din care prezentăm mai jos un extras.

Situația la 5 august în Uttar Pradesh (Ivermectină) și în SUA (vaccinuri)

Deșii sunt studii cât se poate de autentice, Wikipedia nu poate menționa meta-analizele revizuite de către dr. Tess Lawrie sau dr. Pierre Kory, publicate în American Journal of Therapeutics.

Nu este permisă nici publicarea meta-analizei privind Ivermectina realizată de dr. Andrew Hill. Nu are voie nici să spună ceva despre http://www.ivmmeta.com care prezintă cele 61 de studii care implică 23.000 de pacienți și care arată o reducere de până la 96% a deceselor în urma folosirii Ivermectinei.

Dogma acceptată de Wikipedia poate fi observată și accesând paginile de „discuții” pentru fiecare subiect și citind încercările tenace ale editorilor de a adăuga aceste fapte, dar care sunt în mod repetat respinse de editorii „seniori”.

Pentru a accesa pagina de „discuții” pentru orice subiect din Wikipedia, este nevoie să faceți clic pe butonul „discuții” din stânga sus. Oricine poate apoi să analizeze discuțiile editorilor.

Nu se vorbește deloc despre modul în care Ivermectina a învins covid-19 în India. India se afla într-o situație disperată la începutul acestui an, cu 414.000 de cazuri și peste 4.000 de decese pe zi. Situația dramatică s-a redresat în termen de cinci săptămâni după introducerea Ivermectinei.

De ce succesul Indiei împotriva variantei Delta cu Ivermectină este un secret atât de bine păstrat de NIH și CDC? De ce nu a fost raportat acest fapt de presa mainstream, ci aceasta a încercat în schimb să transmită informații false conform cărora numărul deceselor din India este de 10 ori mai mare decât cel din rapoartele oficiale?

Guvernul SUA preferă vaccinurile. Afirmația că cifrele din India sunt inexacte ar putea distrage atenția de la succesul copleșitor al Ivermectinei.

Însă graficele Universității Johns Hopkins nu mint. Dimpotrivă, ele oferă o pistă convingătoare, un adevăr pe care nimeni nu îl poate contesta, nici măcar NIH, CDC, FDA și OMS.

Datele din India arată că Ivermectina este eficientă, mult mai mult decât vaccinurile. Medicamentul nu numai că previne moartea, ci și infecțiile cu covid, fiind eficient și împotriva variantei Delta.

În mod similar, scăderea masivă a cazurilor și a deceselor în India până aproape de zero după introducerea Ivermectinei a dovedit eficacitatea medicamentului. Acesta este un adevăr pe care NIH, CDC și FDA nu îl pot admite, deoarece ar pune în pericol politica de vaccinare.

Uttar Pradesh are o populație comparabilă cu cea a SUA. A trecut de la aproximativ 35.000 de cazuri și 350 de decese pe zi la aproape zero în câteva săptămâni de la adăugarea Ivermectinei în protocol.

Prin comparație, Statele Unite (graficul de mai sus) au înregistrat 127.108 cazuri noi pe zi și 574 de decese noi la 5 august. La aceeași dată, în Uttar Pradesh, unde s-a folosit Ivermectina, s-au înregistrat în total 26 de cazuri noi și exact 3 decese. Statele Unite fără Ivermectină au avut de 4.889 de ori mai multe cazuri zilnice și de 191 de ori mai multe decese decât Uttar Pradesh care a recurs la Ivermectină.

Citiți și:
Asociația Baroului Indian o dă în judecată pe cercetătoarea-șefă a OMS pentru uciderea multor cetățeni indieni prin inducerea în eroare cu privire la ivermectină
Ivermectina reduce durata infectării cu SARS-Cov-2, demonstrează un studiu israelian. „Elimină virusul în doar șase zile”
Hidroxiclorochina și ivermectina – tratamente ieftine și eficiente contra virusului covid-19

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More