Jocurile olimpice de la Paris vor avea o „Casă a mândriei” pentru „celebrarea” sportivilor homosexuali și a celor cu confuzii de gen

Președintele Comitetului de organizare a jocurilor olimpice Paris 2024, Tony Estanguet, a declarat că atletismul este un „instrument formidabil pentru schimbarea concepțiilor”, în anunțul său despre Pride House (Casa Mândriei) pro-LGBT.

La apropiatele jocuri olimpice de vară de la Paris va fi amenajată o „Casă a Mândriei” pentru promovarea ideologiei LGBT și pentru a „celebra” sportivii homosexuali și pe cei cu confuzii de gen, precum și pe susținătorii acestora.

Inițiativa cu tentă segregaționistă a avut loc pentru prima dată la Jocurile Olimpice și Paralimpice de iarnă din 2010 de la Vancouver, Canada. Se pare că a fost o prezență la fiecare ediție a jocurilor olimpice de atunci, sub diferite forme, cu excepția jocurilor olimpice de iarnă de la Beijing din 2022 și a jocurilor de iarnă din 2014 de la Soci, Rusia, din cauza interdicției impuse de această țară privind propaganda LGBT.

Președintele Comitetului de organizare a jocurilor olimpice Paris 2024, Tony Estanguet, a anunțat pe 17 mai anul trecut, așa-numita „Ziua internațională împotriva homofobiei, bifobiei și transfobiei”, precizând că jocurile olimpice din această vară vor avea o „Casă a Mândriei”.

Suntem convinși că sportul transformă vieți și că este, de asemenea, un instrument formidabil pentru a modifica viziunea și a contribui la lupta împotriva discriminării”, a remarcat Tony Estanguet, referindu-se eufemistic la opoziția față de homosexualitate și transsexualitate.

Estanguet, un fost canoist de slalom, a mai declarat că sportivii pro-LGBT vor avea „o mulțime de oportunități” în vara aceasta pentru a-și afișa convingerile, un semnal că steagurile curcubeu ar putea fi mai proeminente la competiția din acest an decât la jocurile olimpice din trecut.

Pagina de internet a jocurilor olimpice notează că scopul „Pride House” (Casa Mândriei) este de a „celebra sportivii LGBTI+ și de a le asigura vizibilitatea printr-un program de activități festive, culturale și educative pe toată perioada jocurilor”.

De asemenea, se spune, fără ironie, că „Pride House este deschisă tuturor celor care cred în necesitatea unui sport mai incluziv”, excluzându-i astfel pe cei care nu cred în conceptul de „sport mai incluziv”.

La jocurile olimpice de iarnă 2022 au fost cel puțin 36 de sportivi care s-au identificat public ca fiind LGBT, potrivit site-ului LGBT OutSports. La jocurile de vară de la Tokyo 2020, au fost cel puțin 186, un record olimpic.

Printre sponsorii enumerați pe site-ul jocurilor olimpice din acest an se numără mega-corporații precum AirBNB, Bridgestone, Coca-Cola, Deloitte, Panasonic, Procter & Gamble, Samson, Toyota și VISA.

La începutul lunii aprilie, prima ceremonie a jocurilor, un ritual de 30 de minute dedicat aprinderii torței, a avut loc în Grecia, la templul antic al Herei, soția lui Zeus, regele zeilor greci. Flancată de un harem de femei, actrița greacă Mary Mina a jucat rolul de „mare preoteasă” și a rostit o „rugăciune” în numele omenirii către Zeus și Apollo. Spectacolul, care a fost ridiculizat de creștini pe rețelele de comunicare virtuală, pare să fi avut loc înaintea aproape fiecărei Olimpiade începând cu anii 1930.

Jocurile din acest an au fost prezentate ca fiind primele jocuri olimpice „cu egalitate de gen”. Asta înseamnă că bărbații și femeile vor fi reprezentați în proporții egale în competiție. Altfel spus, va exista același număr de atleți de sex masculin și de atleți de sex feminin.

La ceremonia de aprindere a torței, președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, a reluat remarcile lui Estanguet, observând că jocurile din acest an vor fi „mai tinere, mai incluzive, mai urbane, mai sustenabile”.

Ca și în cazul altor olimpiade, Paris 2024 va fi probabil o cloacă a necurăției. LifeSiteNews a relatat despre faptul trist că la aceste adunări curvia este în plină desfășurare, având în vedere prezervativele gratuite care sunt distribuite în Satul Olimpic unde sunt cazați sportivii. Competițiile din acest an sunt programate să se desfășoare între 26 iulie și 11 august în 16 orașe din Franța.

Citiți și:
O asociație de atletism din SUA interzice transsexualilor să participe la sporturile feminine
La un eveniment pride din orașul New York, activiștii LGBTQ au scandat „Venim după copiii voștri!”

 

yogaesoteric
8 mai 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More