Jos „masca de fier”! (IV) Justiţia. Presa

 

Citiţi a treia parte a articolului: S.O.S. din… „lagărul” U.E.! 

„Când, din partea SRI, au apărut ameninţări directe la adresa CCR sau ameninţări prin articole de presă, atunci deja s-a depăşit un cadru legal. Iar totul a culminat cu ameninţările clare ale fostului şef al SRI (G. Maior – n.a.) care a spus că dacă se va petrece ceva, va şti pe cine să arate cu degetul. Aşa ceva nu se petrece într-un stat civilizat, este un moment la care nu ar fi cazul să se ajungă şi probabil că au fost într-un moment din ăsta în care au crezut că au multă putere. Nu, n-au putere să ameninţe instituţiile statului şi nu este cazul să se mai ajungă aici” (Daniel Morar, judecător al Curţii Constituţionale a României, în ziarul Adevărul, iunie 2015).

Este de-a dreptul de necrezut că, după abominabilele crime împotriva umanităţii ale totalitarismelor secolului XX, elitiştii globalizării din veacul XXI au „dat cu piciorul” principiului secular al separării puterilor în stat şi, într-un „cor al tăcerilor suspecte” venite în tandem dinspre ambasadele SUA, Marii Britanii, Olandei, Franţei şi Comisiei Europene (care au dat bani pentru proiectele magistraţilor din vârful marilor instanţe), au făcut ca în România, sub prezidenţiabilii Băsescu şi Iohannis, cetăţenii să fie timoraţi de o „Republică a procurorilor”, cu reminiscenţe staliniste. Avem de-a face cu o „justiţie populară”, selectivă şi agresivă, executată la comandă politico-securistă (de prin 2006) de nişte indivizi care, proclamând ilegal supremaţia procurorilor şi o falsă Justiţie transpusă puterilor Executivă şi Legislativă, şi-au bătut realmente joc, sub pretextul aşa-zisei lupte anticorupţie, de respectarea drepturilor omului şi a statului de drept!

Practic, nu ne-am putut închipui că se poate reveni atât de repede la acele deprinderi de groază, trăite în comunism. Fără de nicio ruşine acum, într-o U.E. al cărei Parlament a refuzat ca ministrul Justiţiei (T. Toader) să devoaleze ce se petrece în realitate în România, instanţele de judecată sunt manipulate prin încheierea de Protocoale anticonstituţionale având ca scop, cu aportul „cheilor” la „ordin” din Justiţie, să deturneze „statul de drept”, eliminându-i pe incomozi. În condiţiile în care s-au făcut presiuni inadmisibile pentru impunerea legii securităţii cibernetice (declarată neconstituţională) şi s-a reuşit, din păcate, ca (prin săvârşirea de abuzuri intolerabile) anchetaţii să moară cu zile, să le fie distruse carierele profesionale, dezonorate familiile şi rudele, numai şi numai ca să fie compromisă în public ideea de clasă politică şi mediul de afaceri românesc!

Ca urmare, atât în dorinţa maladivă de a ne anihila ca naţiune, cât şi în derâdere faţă de mult-invocatele „priorităţi” (spitale, şcoli), intruşii în Stat au alocat miliarde de euro (numai guvernul lui Cioloş a dat, în numele „Strategiei anticorupţie” pentru perioada 2016-2020, 100 milioane €), în paralel cu ONG-uri care primesc fonduri europene pe „programe anticorupţie”, pentru a susţine în fapt o „epurare neostalinistă”, bazată pe protocoale (considerate de PNL şi USR ca „ceva normal”!), pentru a ne intimida prin interceptarea ilegală a telefoanelor, transformând instituţiile de forţă în complice la o crimă împotriva naţiunii, întrucât li s-au extins competenţele de cercetare penală chiar mai mult decât cele pe care le avea fosta Securitate!

S-a ajuns astfel la situaţii dramatice când, cu încălcarea legii şi a Codului Penal, au fost interceptaţi telefonic ţăranii care au votat la Referendumul constituţional de demitere a preşedintelui Băsescu, au fost depuse probe selective în dosare de către „echipe mixte” de procurori şi ofiţeri ai SRI, iar nenumăraţi anchetaţi (fără a li se respecta prezumţia de nevinovăţie) au fost arestaţi, expuşi mediatic şi trimişi în arest!

Ce credeţi dumneavoastră că a făcut la toate aceste abuzuri Consiliul Suprem al Magistraturii, primul garant al independenţei Justiţiei? Credeţi că a protestat la faptul că protocoalele au fost adăugiri la lege prin care s-a „vândut” la SRI independenţa magistraţilor? Credeţi că a fost interesat de câţi supravegheaţi tehnic au fost condamnaţi pentru atentat la siguranţa naţională? Credeţi că a denunţat gravul derapaj prin care guvernul lui Cioloş a subminat democraţia, întrucât a decis (după ce CCR a dispus că interceptările telefonice sunt ilegale şi a scos SRI din anchetele penale) că interceptările şi supravegherile vor continua printr-o hotărâre a CSAT (act administrativ ce nu ţine loc de lege), deşi Constituţia interzice Guvernului de a adopta o O.U.G. în probleme de privesc drepturile omului? A tăcut mâlc! Doar Asociaţia Magistraţilor din România a reacţionat, în 2018, spunând că nu există un act normativ ca în România înregistrările să se facă în mod legal!

Şi atunci, pentru ce atâta tevatură cu „lupta anticorupţie”? Oare pentru că „moare” statul de grija poporului sărăcit? Nu, nicidecum, căci doar 12% din total reprezintă capacitatea statului de a recupera banii furaţi prin acte de corupţie! Deci nu: miza este cu mult mai mare şi constă în distrugerea statului de drept, a democraţiei, a integrităţii teritoriale şi a unităţii noastre ca neam!

Presa

„Suntem un stat eminamente securistic… Acum fenomenul apartenenţei la Serviciile Secrete s-a instalat în mai toată Presa, inclusiv la primul meu loc de muncă (revista Academia Caţavencu – n.a.)… 40% dintre cei care sunt azi la putere sunt din Noua Securitate şi se protejează între ei… Îi ştiu pe majoritatea…. Când nu mai pune Nicu Niro, Pescariu, Iordache sau Vanghelie bani în solda lor… Statul este al lor! Băieţii există la cel mai înalt nivel al deciziei în toate trusturile de presă… Ba chiar unele televiziuni sunt înfiinţate de oameni ai celui mai puternic Serviciu Secret din România (SRI – n.a.). Azi ei toarnă în numele valorilor euro-atlantice şi ale multiculturalismului” (Liviu Mihaiu, jurnalist, TVR 1).

În Noua Eră, a destabilizării ordinii de drept internaţionale, specificul Presei a fost denaturat cu bună ştiinţă şi, prin infiltrări de agenţi acoperiţi sau colaboratori dispuşi să îşi vândă conştiinţa sub stindardul impunerii forţate a globalizării, s-a ajuns ca în rândul ziariştilor, supranumiţi cândva „câinii de pază ai democraţiei”, cea mai mare parte să îşi trădeze menirea de a informa corect opinia publică şi să devină nişte „câini de pază ai puterii” (ai ordinii stabilite)! Practic, după ’89, „unităţile militare” din Presa noastră naţională s-au dedat la diversiuni abjecte, în postura lor de „soldaţi ai binelui”, „înrolaţi” strategic de Serviciile Secrete (române şi străine) în „tabere de forţă” care, imbecilizând masele într-un climat de maximă tensiune socială, în a discredita valorile care ţin de autoritatea ordinii de drept, în a-i determina pe mulţi să îşi ia lumea în cap şi să plece din ţară, în a zdruncina unitatea poporului prin aţâţări nefondate între generaţii şi, nu în ultimul rând, în a arunca în derizoriu germenii sănătoşi ai naţiunii şi în a-i ridica pe impostori la conducerea Statului Român…

Situaţia a degenerat alarmant cam de prin 2004, de când preşedintele Băsescu, nemaiţinând cont de niciun fel de legi şi cutume, i-a cerut lui R. Timofte, şeful SRI, să recurgă la interceptări telefonice şi racolarea de ofiţeri acoperiţi în Presă, parchete, instanţe judecătoreşti, partide politice, afaceri etc! Şantajaţi fiind, cu dosare la sertar, aceşti ziarişti cu epoleţi au fost folosiţi într-un aşa-zis „câmp tactic” generalizat, patronat şi deconspirat de generalul Dumbravă, pentru a putea fi folosit manipulator de către SRI, SIE, DGIA, DIPI (în „frontul” extins mişună şi cei ai CIA, MOSSAD, AVO etc), în cu totul alte scopuri decât cele care ţin de siguranţa naţională: îşi iau răsplată în bani şi favoruri, dau dovadă de agresivitate faţă de cei ce au alte opinii, nu critică creşterea nejustificată a bugetelor Serviciilor Secrete, nu condamnă abuzurile instituţiilor de forţă, au puncte de vedere favorabile instaurării unui climat legal de supraveghere electronică a poporului, sunt adepţi ai mijloacelor ilegale de a elimina corupţia, mint, fac apologia urii, îi „îngroapă mediatic” pe arestaţi înainte ca aceştia să fie judecaţi, sunt părtaşi la abuzurile procurorilor (care le scurg documente, din dosare penale, în timp util), filmează şi înregistrează pe cei arestaţi fără să le pese că încalcă dreptul la prezumţia de nevinovăţie etc!

Nu numai şeful SRI (G. Maior) a recunoscut existenţa „acoperiţilor” din Presă, afirmând că în aceasta „SRI face nu mai mult, nu mai puţin decât alte servicii democratice din UE sau zona transatlantică”, dar şi ziarişti de marcă, precum Cristoiu sau Andronic. Lor li se adaugă şi alte nume sonore, ca preşedintele Constantinescu sau fostul şef al SIE şi director al TVR (Săftoiu), care ne-au dezvăluit cum presa se află sub influenţa şi controlul Serviciilor Speciale! Cazuri de astfel de ziarişti, având reacţii viscerale comandate de un angrenaj corupt, sunt: C.T. Popescu (conform lui Vâlcov şi Dragomir), R.Turcescu de la B1TV, V. Zaschievici de la Jurnalul Naţional etc. Ce să mai spunem că unele posturi TV având mari datorii la stat, ca Realitatea TV, ProTV, sau Digi 24, s-au compromis definitiv prin propaganda deşănţată făcută în a lăuda ascultarea telefoanelor de către SRI, în a sări la gâtul CCR, în a fi portavoci ale trinomului ilegal SRI-DNA-ÎCCJ etc!

Din păcate, poporul nostru a fost adus, la ordin extern, în stadiul de a nu mai distinge binele de rău, de a consuma avid subiecte mediatice retardate, de moravuri uşoare, lăsându-se prea uşor adâncit (în „lesa” Revoluţiei globaliste), fără a mai avea putere de a uza de raţiune, în „mlaştina” instinctelor primare, dezumanizante…


Citiţi şi:

Dan Andronic: Cum s-au infiltrat SRI, SIE, Armata și Internele în Presă. Operațiunea „Noi suntem Statul!” – Faza Ziariștilor cu Epoleți 
Judecătoarea Dana Gîrbovan: «Protocolul dintre Parchetul General și SRI a extins competențele de cercetare penală ale SRI chiar dincolo de cele pe care le avea fosta Securitate comunistă

 

yogaesoteric
3 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More