Judecătoarea Adriana Stoicescu: „S-ar putea, însă, ca mâine, «justiția» plicurilor galbene să primească ordinul de foc spre voi”

Politicul a scuipat, din nou, pe puterea judecătorească.

Toate mizeriile și abuzurile comise în baza înțelegerilor scrise în grabă au fost șterse din memoria colectivă. De fapt, nu au existat, nu-i așa ?

Au fost doar invenția demodaților care nu doresc o justiție „modernă”.

Au fost plăsmuirea magistraților „dușmani” care au tupeul să vorbească și despre altceva decât anticorupție. Și care au avut curajul să vă deschidă ochii.

Am fost doar o mână de nebuni care am urlat la Lună pentru a apăra o întreagă societate de „justiția” plicurilor galbene și a dosarelor făcute pe denunțuri mincinoase.

Am fost o mână de nebuni și rămânem din ce în ce mai puțini cei care vă spunem adevărul pe care, iată, vreți iar să îl îngropați.

Într-o țară de experți în legi și proceduri, într-o țară plină de judecători, vă doriți, de fapt, o justiție care să acționeze la ordine.

S-ar putea, însă, ca mâine, „justiția” plicurilor galbene să primească ordinul de foc spre voi.

Ce veți face?

Nu serviciile secrete sunt vinovate, ci politicul care permite distrugerea oricărei urme de independență a unei justiții călcate în picioare de 30 de ani.

Iar noi, fraierii care muncim și credem în bazaconii care se cheamă lege și Constituție, drepturi fundamentale, nu am știut nimic.

Apoi, când adevărul a ieșit la iveală și o mână de muieri au început să strige împotriva nedreptății, le-ați acuzat de toate relele pământului.

Oamenii hăituiți în robe au ieșit să va spună ce se ascundea în spatele ușilor închise și i-ați tratat ca pe bieții nebuni ai satului, lăsați în plata Domnului.

Și nu i-ați ascultat pentru că știați, de fapt, că tot acolo vreți să ne întoarceți.

Nu, nu vrea nimeni o justiție corectă.

Toți vor executanți cu capetele plecate.

Ghinion.

Mai suntem câțiva nebuni pe aici și nu intenționăm să tăcem!

Autor: Adriana Stoicescu, judecător

Citiți și:
Judecătoarea Adriana Stoicescu: Acum se bate ultimul cui în coșciugul numit pompos „viitorul țării”
Presiuni securistice pentru denunț penal la DNA cu acuzații inventate împotriva judecătoarei Adriana Stoicescu

 

yogaesoteric
26 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More