Julian Assange: Toate războaiele din ultimii 50 de ani au pornit de la minciunile mass-mediei

Dizidentul politic Julian Assange explică pe scurt rolul malefic pe care mass-media l-a avut în promovarea tuturor conflictelor din ultimii 50 de ani!

„Unul dintre aspectele cele mai dătătoare de speranță pe care le-am descoperit este că aproape fiecare război care a avut loc în ultimii 50 de ani a fost un rezultat al minciunilor mass-mediei!

Media ar fi putut preveni toate aceste războaie dacă ar fi cercetat subiectele suficient de mult și dacă n-ar fi executat ordinele de propagandă ale guvernelor.

Însă ce credeți că înseamnă aceasta? Înseamnă în primul rând că populațiilor nu le place războiul! Astfel că populațiile este nevoie să fie prostite cumva ca să accepte intrarea în război! Pentru că în mod voluntar și în totală cunoștință de cauză, populațiile nu aleg războiul! Așa că dacă ar exista o mass-media onestă, atunci am avea și un mediu pașnic.

Dușmanul numărul 1 al omenirii este ignoranța. Și cred că aceasta este cea mai mare problemă în orice chestiune la nivel mondial – anume că nimeni nu înțelege ceea ce se petrece în lumea asta. Și scapi de ignoranță doar atunci când începi să înțelegi că poți lua decizii eficiente și poți crea strategii eficiente! Iar întrebarea cheie este: cine anume promovează această ignoranță a maselor? Ei bine, o promovează exact acele organizații care urmăresc să țină tot adevărul ascuns de opinia publică și care distorsionează informațiile adevărate în unele false sau de neluat în seamă.

În această categorie se află mass-media actuală, și părerea mea este că mass-media mondială este atât de nocivă lumii, încât este necesar să ne întrebăm: Oare nu cumva lumii i-ar merge mai bine dacă n-ar exista deloc trusturile internaționale?

Există câțiva jurnaliști de excepție ai unor organizații oneste cu care noi colaborăm, însă marea majoritate a jurnaliștilor sunt foarte corupți. Iar rezultatul muncii lor este că ni se prezintă o imagine complet fabricată cu privire la cum e lumea asta în realitate, și aceasta este ceea ce a dus la nenumărate războaie și la propășirea guvernelor corupte.”

Nici acum, în situația conflictului din Ucraina, mass-media nu face notă discordantă, zilnic asmuțind Occidentul împotriva Rusiei, dar ascunzând în schimb construirea de către americani a laboratoarelor biologice în Ucraina, de exemplu, adică aceiași americani în frunte cu Faucci – CIA – EcoAlliance, care au construit și laboratorul din Wuhan responsabil cu precedenta pandemie!

Acum umanitatea se află în pericol de izbucnire a celui de-al Treilea Război Mondial din cauza minciunilor propagate de mass-media și este datoria noastră a tuturor să ne poziționăm de partea adevărului ca să prevenim un asemenea cataclism nuclear!

Citiți și:
Teoria caracatiței. Speculațiile care încearcă să acopere minciunile mass-media (1)
Aceiași oameni din umbră dețin atât marea industrie farmaceutică (Big Pharma) cât și mass-media principale

 

yogaesoteric
5 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More