Jurnalist conservator arestat şi întemniţat înainte de lansarea documentarului ‘ShadowGate’

 

Millie Weaver, cunoscută ca Millennial Millie, un jurnalist conservator de 29 de ani cu mare impact atât în emisiunile video cât şi în presa scrisă, având o mulţime de abonaţi online, a fost arestată, împreună cu soţul ei, acasă în Ohio, în dimineaţa zilei de 14 august. Poliţiştii de la forţele speciale locale SWAT au dus-o pe Weaver la Penitenciarul Portage County din Ravenna, Ohio, unde a fost ţinută fără a putea fi eliberată pe cauţiune pentru o „audiere cu statut provizoriu.”

Conform Daily Dot: „Când a vorbit prin telefon cu cei de la Daily Dot sâmbătă (15 august) dimineaţă, un administrator de la Penitenciarul din Portage County a spus că Weaver era acuzată de presupuse fapte de «jaf, ascunderea dovezilor, obstrucţionarea justiţiei şi violenţă domestică.»” Când a fost întrebat despre presupunerea că arestarea lui Weaver s-a făcut pentru că a expus statul profund, administratorul a râs.

Millie Weaver este una dintre jurnalistele independente cu mare priză la public. Ea este de asemenea tânără mamă. Arestarea sa brutală a produs un şoc printre cei care o urmăresc. Imediat după arestare s-a realizat o acţiune a strângere de fonduri pentru a o ajuta să iasă pe cauţiune, când s-ar fi permis.

Ştirea cu arestarea lui Weaver a fost, la momentul respectiv, imediat preluată pe social media şi conturile de pe Twitter cu hashtag-urile #freemillie şi #freemillieweaver. Gazdă de talk show şi investigator licenţiat, Doug Hagmann, în a cărui emisiune din 3 iulie a fost invitată Weaver, a obţinut după arestare o copie a înregistrării de pe telefonul ei aflat în coustodie, înregistrare care era informaţie publică, şi a coroborat informaţia din alte surse, pe care le-a citat într-un articol, spunând: „Potrivit informaţiilor pe care le-am obţinut prin ancheta de investigaţie (şi parţial detaliată în filmul cu arestarea), ea a fost pusă sub acuzare de către un juriu din Ohio. Acuzaţiile au fost sigilate până la audieri. Natura presupuselor sale infracţiuni par a fi «infracţiuni de proces» (cum ar fi obstrucţionarea justiţiei, ascunderea de dovezi).”

Pe 11 august jurnalista postase pe internet trailerul cu titlul „Scandalul ObamaGate doar zgârie suprafaţa. Aceasta ar putea fi cea mai mare dezvăluire până în prezent. Trailer oficial – ShadowGate”

Trailerul anunţa documentarul Shadow Gate pe care urma să îl lanseze, şi care avea 82 de minute. După această ştire şocantă, postarea tweet a devenit virală, cu 7000 de retrimiteri si 8000 de like-uri în câteva ore. Firul dezvăluirilor din trailer spune: „ambele părţi sunt în mod egal vinovate şi fac parte din ceea ce ar putea fi un scandal şi mai mare. Shadow Gate – rolul tactic şi operativ pe care guvernul din umbră l-a jucat din spatele scenei, instrumentând lovitura împotriva preşedintelui Trump.” Trailerul de asemenea detalia şi faptul că documentarul expunea în amănunt cine sunt cu adevărat păpuşarii şi cei care trag sforile din umbră. În cadrul documentarului, Millie Weaver conducea privitorii în „vizuina iepurelui”, în miezul corupţiei Statului Profund care, aşa cum se arăta, este cu mult mai atroce decât ceea ce s-a văzut până în prezent. Arestarea lui Millie Weaver chiar înainte de postarea documentarului nu putea fi o simplă coincidenţă.

Pe pagina sa cu reclama la film, Weaver scrisese: „Materialul prezentat în acest documentar ar fi necesar să-i preocupe pe oamenii de toate culorile politice, dat fiind că oficialii aleşi nu reprezintă guvernul din umbră. Acesta este despre adevăraţii jucători ale căror nume nu apar niciodată, deşi ar fi necesar. Politicienii corupţi sunt cu siguranţă parte din centura «mlaştinii», chiar unele aspecte ale statului paralel, dar ei nu reprezintă guvernul din umbră. Două persoane din interior care au lucrat mult cu Guvernul din Umbră în calitate de contractori au ieşit la lumină cu dezvăluiri ce pot fi dintre cele mai răsunătoare de până acum.”

Una dintre sursele din interior prezentate în film, care foloseşte numele de Tore, a postat o copie a documentarului după arestarea din 14 august a lui Weaver. După primele 14 ore de la postarea online, filmul a avut peste 468.000 de vizualizări. La trei zile după postare, filmul era încă pe YouTube şi se propaga în mod viral pe internet.

Documentarul are un conţinut complex şi convingător. Este realizat în mod profesional, cu o producţie de cea mai bună calitate. Documentele corelate dintre jucătorii Statului Profund, cunoscuţi cât şi necunoscuţi, se potrivesc şi sunt coerente. Cunoscătorii recomandă mai multe vizualizări ale documentarului pentru a se putea observa şi confirma toate miriadele de detalii expuse în această prezentare foarte rapidă.

Întrucât se pare că nu fost găsite dovezi care să susţină arestarea lor, soţii Weaver au fost eliberaţi după câteva zile.

În data de 21 august 2020, Millie Weaver a postat documentarul Shadow Gate în întregime şi poate fi vizionat aici

Citiţi şi:

Răzbunarea săvârșită prin cozile lor criminale de topor ale așa-zișilor iluminați a fost cumplită: Udo Ulfkotte a fost asasinat mișelește

Câştigurile financiare ale CNN prevalează în faţa adevărului ştirilor

 

yogaesoteric
30 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More