Jurnalistul Mădălin Ionescu: Există suspiciuni că actuala criză a fost pregătită în cele mai mici detalii de suprastructuri statale…

… și centre de informații pentru o reconfigurare socială și politică de proporții

Jurnalistul și realizatorul TV Mădălin Ionescu a spus că actuala criză este una „artificială”, iar decidenții de la nivel internațional au mai dorit să declanșeze o criză asemănătoare acum 12 ani, respectiv pandemia de gripă porcină.

„Mulți oameni nu par sa perceapă adevărata dimensiune a dramei sau tragediei prin care trecem în acest moment, iar eu nu am cum să dezvolt aici o serie de aspecte care au precedat declanșarea artificială a actualei crize. Pot să vă spun că unii din principalii decidenți medicali la nivel internațional au mai fost implicați într-o tentativă de declanșare a unei pandemii acum aproape 12 ani, o dată cu «gripa porcină». Atunci povestea s-a stins lamentabil pentru ei, deși anunțaseră milioane de morți, iar milioane de doze de vaccin produse și achiziționate de diverse guverne au putrezit la propriu, nemaifiind administrate”, a afirmat jurnalistul.

Mădălin Ionescu spune că există suspiciuni că actuala criză a fost pregătită de suprastructuri statale, pentru o reconfigurare socială și politică de proporții.

„Șeful Institutului de boli infecțioase din SUA, Anthony Faucci, unul dintre liderii mondiali în așa-numita operațiune de combatere a răspândirii noului coronavirus, nu este străin de Wuhan, institutul pe care-l păstorește finanțând chiar un experiment chinezesc care a produs în 2015 un rezultat foarte asemănător cu povestea actualului virus. Doctorul Drosten, șeful institutului Robert Koch, echivalentul german al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, a impus actuala formulă a testelor RT PCR, deși acestea nu pot depista nicio infecție, fapt precizat de o mulțime de savanți de talie mondială. El are prieteni care produc aceste teste și le vând în toată lumea. 

Șeful OMS, etiopianul Ghebreyesus e un fost comunist radical și prieten al regimului chinez. Există suspiciuni că actuala criză a fost pregătită în cele mai mici detalii de suprastructuri statale și centre de informații pentru o reconfigurare socială și politică de proporții, dar și pentru beneficiile masive ale unor lanțuri farmaceutice internaționale. Să nu uităm că al Doilea Război Mondial a fost declanșat la insistenţele cartelului german chimic și farmaceutic IG Farben. Aceste date sunt publice, reale și pot fi verificate de oricine vrea sa înțeleagă mai bine contextul în care ne aflăm”, a continuat el.

Mădălin Ionescu crede că ne aflăm în plin război, în care România este simplu actor sau executant.

„Nu cred, de exemplu, că vaccinul ne va ajuta să scăpăm de criza în care ne aflăm. Nu sunt împotriva ideii de vaccinare, dar nu cred în eficiența acestora pe termen lung. SARS-CoV-2 pare să fie un virus inteligent care își poate modifica anumite particularități la ceva timp, astfel încât tot tratamentele medicamentoase vor fi cele care vor face diferența. Actuala criză se va prelungi pe mai mulți ani și va duce la mari schimbări sociale și geo-politice. Suntem în plin război, indiferent că ne place sau nu acest termen, mă rog, e o părere pur subiectivă! România e doar un simplu actor sau executant în această etapă. Poate că actuala criză va crea germenii apariției unor forțe politice capabile să-și îndrepte cu adevărat fața spre interesele țării”, a continuat jurnalistul.

Citiți și:

Avertisment dur: Pandemia de coronavirus ascunde efectuarea unor EXPERIMENTE SOCIALE la scară globală!

Manipularea mondială cu coronavirusul pregătește «Marea Resetare» globalistă

Interviu cu Jean Tardy despre Marea Resetare: «O formă de control social complet» (I)

yogaesoteric

29 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More