Jurnalistul Tucker Carlson spune: „Şi dacă ne lăsăm forţaţi să ne vaccinăm, ce urmează? Urmează orice! Acesta este răspunsul la această întrebare. Vor avea o putere totală asupra trupului şi a conştiinţei tale, pentru totdeauna”

Jurnalistul american Tucker Carlson a spus în cadrul emisiunii sale Tucker Carlson Tonight, de la Fox News, că politicienii și birocrații ar fi bine să nu aibă niciun rol într-o decizie privind sănătatea persoanei, una dintre cele mai intime pe care o poate lua o cineva.
Oricât de importante ar fi vaccinurile, întrebarea dacă este necesar să le primim, dacă vrem să avem medicamente puternice injectate în trup, este cea mai intimă decizie de sănătate personală.
Politicienii și birocrații ar fi necesar ca să nu aibă niciun rol într-o astfel de decizie. Aceste decizii este bine să fie luate de fiecare în mod personal, în consultare cu familia, medicii și preotul. Când vine vorba de îngrijiri medicale, este organismul tău, alegerea ta – la fel cum a fost din 1973 încoace”, a spus el în cadrul emisiunii sale din 3 mai.

El a arătat că deși, oficial, statul american nu impune obligativitatea vaccinării, prin permiterea instituțiilor private de a face asta cu cei care le trec pragul, este vorba despre o obligativitate de facto.

Doar pentru că nu există nicio obligație oficială federală de a fi vaccinat împotriva coronavirusului, nu înseamnă că dvs. și familiei dvs. nu vi se va cere să vă vaccinați. Cu sprijinul total al administrației Biden, este posibil ca industria privată și organizațiile nonprofit să vă forțeze. De exemplu, universitățile din toată țara au anunțat că vor solicita pașapoarte de vaccinare în toamnă. Studenții care nu pot arăta dovada vaccinării anti-covid nu vor fi admiși în campus. Yale, Georgetown și Princeton au adoptat această regulă și majoritatea le-a urmat. Acum, Duke, Columbia și Cornell. Universitatea din Michigan cere vaccinarea anti-covid. La fel și Universitatea din Massachusetts și întregul sistem al Universității din California, care este cel mai mare din țară.

KTVU San Francisco informează: „Când studenții de la Universitatea din California se vor întoarce la școală toamna viitoare, va fi necesar ca ei să se vaccineze anti-covid când vor păși în campus… UC a făcut acest anunț la începutul lunii mai, împreună cu campusurile Universității de Stat din California. Și rectoratul Universității Stanford a trimis o scrisoare prin care preciza că va cere și el vaccinare completă anti-covid-19”.

Puteți vedea deja încotro ne îndreptăm, și chiar cu viteză mare. În curând, practic tuturor studenților din America li se va cere să se vaccineze anti-covid. De fapt, este o obligativitate la nivel național – însă, pentru că s-a petrecut pe bucățele, școală cu școală, fiecare aparent luând o decizie independentă, puțini au recunoscut-o ca atare. Dar ea aceasta este, o obligativitate la nivel național. Întrebarea este de ce fac școlile aceasta, este oare o idee bună? Din punct de vedere medical, este greu să înțelegem raționamentul din spatele acestui demers. Ca grup, tinerii nu riscă să moară din cauza covid. Dar și mai semnificativ, un număr imens de studenți a fost deja infectat cu acest coronavirus. Știm aceasta și, prin urmare, au o imunitate naturală față de virus. Atunci de ce au nevoie acești copii de vaccin? Nimeni nu a explicat aceasta și întrebarea a fost pusă rareori”, se arată în monologul lui Carlson.

Carlson spune că abordarea conform căreia toate persoanele, indiferent de vârstă și de starea fizică, au nevoie de vaccin, nu este științifică și contravine preceptelor fundamentale ale medicinei.

Niciun medicament nu este conceput pentru fiecare persoană, în toate circumstanțele. De fapt, fiecare rețetă este rezultatul unei analize cost-beneficiu.

Majoritatea oamenilor, de exemplu, ar considera chimioterapia un tratament miraculos. Chiar și este. Salvează vieți. Suntem recunoscători pentru chimioterapie. Dar doar pentru că suntem recunoscători că avem chimioterapie nu înseamnă că am trata cu chimioterapie întreaga populație americană. Nici măcar nu propunem chimioterapie fiecărui pacient cu cancer. Pentru că fiecare pacient este unic. Așa cum este fiecare persoană. Acesta este un precept fundamental al medicinei. Al științei, în general. Cu toate acestea, cumva politica noastră de vaccinare anti-covid nu recunoaște acest aspect. În scopul vaccinării, liderii noștri pretind că un sportiv de 19 ani este identic cu un bătrân de 80 de ani cu emfizem. Ambii au nevoie imediat de vaccinare anti-covid. Aceasta este orice altceva, dar nu o abordare științifică. Este medicină după ureche. Cu toate acestea, fiecare centru de putere din viața americană pare a fi, fără dubiu, convins. NBC News rulează anunțuri cerând ca toată lumea din țară să fie vaccinată”, a mai spus jurnalistul de la Fox News.

Ziaristul consideră că presiunile făcute de stat pentru a obține acordul oamenilor pentru vaccinare nu au legătură cu vaccinul, ci cu controlul asupra populației.

Nu este vorba de vaccin. Este posibil să doriți să vă vaccinați împreună cu copiii, sau poate nu. Este, însă, vorba de a fi forțat să te vaccinezi. Și dacă ne lăsăm forțați să o facem, ce urmează? «Orice» – acesta este răspunsul la această întrebare. Dacă autoritățile au voie să controleze o decizie de îngrijire a sănătății atât de intimă, dacă vă pot forța pe dumneavoastră și pe copiii dvs. să faceţi un vaccin pe care nu îl doriți și de care vă este frică, e ceva ce nu pot face? Nu. Vor avea o putere totală asupra trupului și a conştiinţei voastre, pentru totdeauna. Care este limita puterii lor? Nu există una”, a continuat Tucker Carlson.

Nimeni nu ar trebui să fie vreodată obligat să ia, spre exemplu, acest medicament, sau orice alt medicament, împotriva voinței lui. Dacă nu se protestează acum, dacă nu există opoziție, oamenii vor primi vaccinul, indiferent dacă le place sau nu; și multe altele după acesta. Este tot ce se poate garanta în acest moment”, a concluzionat el.

Citiţi şi:
De ce vaccinarea va fi de fapt obligatorie
Abuziva vaccinare obligatorie, dictatură și teroare
Sinteză a instrumentelor internaționale care interzic vaccinările obligatorii – ‘Îndrăznește să aperi drepturile omului în timpul pandemiei!’

yogaesoteric
22 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More