KAREZZA sau cum să trăim orgasmul subtil energetic

Karezza este o tehnică sexuală propagată de medicul american Alice Bunker Stocham (n.1912) şi ocultistul T.L. Harris (1823-1906). Practic, această modalitate extrem de simplă constă în faptul că cei doi se încarcă reciproc cu dorinţă, dar se reţin complet de la orgasmul cu ejaculare. Este foarte important de ştiut că nu este în mod absolut necesar ca bărbatul să aibă o erecţie sau să penetreze femeia, pentru ca cei doi iubiţi să ajungă împreună la orgasm. Este suficient ca atracţia şi iubirea celor doi să fie suficient de puternice şi ca organele lor sexuale să se atingă în mod senzual şi incitator. Dacă ei respiră atunci împreună, profund, cu gura deschisă şi îşi branşează energiile în suflu, difuzând senzaţiile erotice în tot corpul, fără a vrea sau a intenţiona să atingă un scop anume, fie el chiar şi orgasmul, cei doi iubiţi vor cunoaşte o formă de orgasm subtil şi regenerator, care va apare spontan şi care nu depinde de ejaculare sau juisare.

În alte cazuri, bărbatul penetrează femeia şi partenerii îşi sincronizează respiraţia cu respiraţia ei. Ei se pot orienta spre orgasmul subtil, obişnuit, care se termină prin ejaculare. Aici este momentul să alegeţi. Este ca şi cum aţi alege între extaz şi o stare obişnuită de fericire trecătoare.
Aşadar, alegerea vă aparţine!
Desigur că cel care a înţeles cu adevărat rolul controlului energiei sexuale şi al continenţei, va evita ejacularea şi va alege întotdeauna CONTINENŢA SEXUALĂ. Perseveraţi în lucrurile cele bune şi veţi deveni mai bun! Alegeţi continenţa sexuală pentru o viaţă mai bună şi pentru o fericire mai stabilă şi de mai lungă durată.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More