La recenta adunare ONU, conducătorii lumii au adoptat agenda pentru «socialismul global»

 

Un complot ONU de perspectivă, care implică reconstrucția lumii civilizate şi impunerea socialismului global, numit Agenda 2030 sau Agenda pentru Dezvoltare Durabilă, a fost lansat vineri, 25 septembrie 2015 cu „ropote de ovații și aplauze în picioare”, a transmis Departamentul de Informaţii Publice al ONU. Fiecare din cele 193 de guverne ale statelor planetei, membre ONU – de la dictaturi comuniste și islamice până la regimurile care conduc ce a mai rămas din „lumea liberă” – s-au angajat ferm să ajute la impunerea controversatelor obiective ale ONU asupra popoarelor lor. Potrivit Organizației Națiunilor Unite şi acordului global în sine, niciunei ființe umane nu îi va fi permis să scape de ceea ce un proeminent internaţionalist a descris în mod ameninţător ca fiind următorul „mare salt înainte”.

După cum mulți analiști au arătat în ultimul timp, faptul că cele 17 aşa-numite „obiective ale dezvoltării durabile” ale Agendei 2030 a ONU, cu cele 169 de puncte ale acestora sunt în fond o reţetă pentru socialismul global şi corporatocrație, este un subiect prea puțin supus dezbaterilor. De exemplu, Obiectivul nr. 10 solicită ONU, guvernelor naţionale şi fiecărei persoane de pe planetă să „reducă inegalitatea din şi dintre ţări”. Îndeplinirea acestui obiectiv, spune acordul, „va fi posibilă doar dacă se împarte bogăţia şi dacă se acţionează asupra inegalităţii veniturilor”. Brutala dictatură comunistă care conduce China chiar s-a mândrit cu „rolul crucial” pe care l-a avut în crearea agendei ONU. Dar aşa cum arată clar documentul Organizației Națiunilor Unite, implementarea socialismului naţional pentru „combaterea inegalității” în interiorul statelor nu este de ajuns – este necesar socialismul internaţional pentru a lupta cu inegalitatea „dintre” națiuni.

Cu alte cuvinte: contribuabili vestici, pregătiţi-vă să fiţi jecmăniţi astfel ca averea dumneavoastră să fie redistribuită internaţional. Desigur, așa cum se petrece de generaţii, majoritatea bogăţiei provenite din sectorul productiv din ce a mai rămas din lumea liberă va fi redistribuită către ONU şi regimurile lumii a treia – iar nu către victimele acestor regimuri, sărăcite în mare măsură prin politici socialiste interne impuse de aceleaşi administrații corupte, care vor fi sprijinite cu şi mai mult ajutor vestic. Un număr de guverne şi dictatori au anunţat deja că „vor alinia planurile lor naţionale de dezvoltare cu Agenda pentru Dezvoltare Durabilă”, asigurând de fapt o sursă tot mai mare de oameni săraci pentru a fi exploataţi ca pretext pentru impunerea și mai multor măsuri socialiste globale sub egida ONU.

Documentul ONU, intitulat formal Transformarea lumii: Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, a  fost adoptat vineri, 25 septembrie 2015, la începutul adunării ONU pe tema dezvoltării durabile care a avut loc la New York timp de trei zile. În discursul de la ceremonia de deschidere, secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, a oferit unele indicii despre cât de departe se urmărește să se ajungă cu acest complot. „Noua agendă este o promisiune a conducătorilor faţă de oamenii de pretutindeni”, a explicat el,  confundând probabil noțiunea de „conducători” cu gangsteri ucigaşi de mase precum Kim Jong-un, Raul Castro şi Robert Mugabe care au reușit cumva să preia controlul asupra unor întregi naţiuni. „Este o viziune universală, integrată şi transformatoare pentru o lume mai bună”.

Cu toate planurile socialiste şi totalitare, agenda controversată a ONU a fost oferită publicului folosindu-se platitudini vagi, fără sens cum ar fi, de exemplu, crearea unei lumi „mai bune” şi „eradicarea” sărăciei – sloganuri obişnuite printre tiranii secolelor trecute. „Este o agendă pentru oameni, pentru eliminarea sărăciei în toate formele ei”, a continuat Ban. „Este o agendă pentru prosperitate împărtășită de toți, pace şi  parteneriat, care transmite urgenţa de a acționa pentru rezolvarea problemelor legate de climă, şi care își are rădăcinile în egalitatea sexelor şi respectarea drepturilor tuturor. Mai presus de toate, promite să nu lase pe nimeni în urmă”. Dar „adevăratul test al angajării în Agenda 2030”, a adăugat el, va fi implementarea acesteia. „Avem nevoie de acţiune din partea tuturor, peste tot”, a spus Ban, atrăgând atenția asupra „ghidării” oferite de cele 17 obiective ale dezvoltării durabile. „Acestea sunt o listă de puncte care trebuie realizate pentru oameni şi pentru planetă, cât şi un plan pentru succes.”

„Acum”, a continuat Ban, „trebuie să folosim obiectivele pentru a transforma lumea”. „Instituţiile vor trebui să se alinieze pentru un scop nou şi mare”, a spus el. „Trebuie să antrenăm toţi actorii, aşa cum am făcut în punerea la punct a Agendei. Trebuie să includem parlamentele şi guvernele locale, şi să lucrăm cu oraşele şi zonele rurale. Trebuie să raliem afacerile şi antreprenorii. Trebuie să implicăm societatea civilă în definirea şi implementarea politicilor – şi să îi dăm posibilitatea de a ne trage la răspundere. Trebuie să îi ascultăm pe cercetători şi pe cei din mediul academic. Vom avea nevoie să îmbrăţişăm o revoluţie a informaţiilor. Cel mai important, trebuie să ne punem pe muncă – acum”.

Rămâne să vedem dacă adulţii lumii pot fi convinși să se alăture în mod voluntar politicilor Organizației Națiunilor Unite. Dar atunci când vine vorba de copii, ONU nu riscă, alocând un întreg „obiectiv” de pe agenda sa pentru a se asigura că toţi copiii, de pretutindeni, vor fi transformați în ceea ce ONU numeşte „agenţii schimbării”, gata să accelereze planul pentru noua ordine globală. „Copiii şi tinerii de ambele sexe sunt agenţi cruciali ai schimbării şi vor găsi în noile Obiective o platformă pentru a-și canaliza infinitele lor capacităţi pentru activism în crearea unei lumi mai bune”, se arată în documentul organizației.

În acordul adoptat în unanimitate se definește explicit în ce fel de activişti speră ONU să îi transforme pe copiii dumneavoastră. „Până în 2030, se va asigura ca toţi elevii să dobândească atât cunoaşterea cât şi abilităţile necesare pentru a promova dezvoltarea durabilă, prin educaţie pentru dezvoltare durabilă şi stiluri de viaţă sustenabile, drepturile omului, egalitatea sexelor, promovarea unei culturi a păcii şi non-violenţei, cetăţenia globalistă şi aprecierea diversităţii culturale şi a contribuţiei culturii la dezvoltarea durabilă, printre altele”, statuează planul global pentru 2030. Având în vedere ceea ce înțelege ONU prin „dezvoltare durabilă” – controlul populaţiei, planificare centralizată, guvernare globală şi multe altele – agenda pentru copiii dumneavoastră prezintă tonuri chiar sinistre.

Totul a sunat foarte încântător pentru unii din cei mai brutali dictatori ai lumii, încât cu greu şi-au putut abţine manifestările de bucurie pentru noua lume care va veni. „Această agendă promite o lume nouă curajoasă (sic), o lume nouă pe care trebuie să o construim în mod conştient, o lume nouă care cheamă la crearea unui cetăţean nou, global”, a izbucnit dictatorul marxist Robert Mugabe, ucigașul în masă care ţine în sclavie Zimbabwe şi care deţine şi funcţia de preşedinte a Uniunii Africane. „Vreau să cred că ne ridicăm la înălţimea acestei îndatoriri pe care ne-am asumat-o noi înșine în mod voluntar şi colectiv. Succesul nostru, şi în particular promisiunea unei noi lumi care ne aşteaptă, depind de acest angajament.” El a promis, de asemenea, să impună în mod viguros Agenda 2030 a ONU asupra victimelor înfometării şi sărăcirii dominate de regimul său.

Între timp, tiranii brutali care conduc China comunistă au fost, de asemenea, suporteri entuziaști ai obiectivelor ONU – pe care regimul le-a văzut ca jucând un „rol crucial” în dezvoltare. Printre alte „angajamente”, dictatura a promis să cheltuiască 2 miliarde de dolari în ţări străine pentru a îndeplini obiectivele ONU în „educaţie” şi „sănătate”, urmând ca finanțarea să crească la 12 miliarde de dolari până în 2030. În timp contribuția este destul de mică (ONU afirmă că agenda sa va costa undeva între 3-5 trilioane de dolari pe an), faptul că Beijing este atât de entuziast față de noua agendă este revelator. Ca un ecou al retoricii preşedintelui Mao, globalistul Javier Solana de la NATO şi UE a spus: „Cu un angajament susţinut din partea tuturor ţărilor, atât a celor dezvoltate cât și a celor în curs de dezvoltare, lumea poate fi sigură că va celebra un alt mare salt înainte în 2030”.

Administraţia Obama, care se pare că nu intenționează să prezinte planurile ONU Senatului Americii pentru ratificare, aşa cum cere Constituţia SUA, a apărat cu putere agenda organizației. Vorbind la adunarea ONU duminică, 27 septembrie 2015, după ce a afirmat că va implica SUA în planul global, Obama a pretins că planul ONU „este una din cele mai inteligente investiţii în viitorul nostru pe care le putem face”. El a spus adunării dictatorilor şi reprezentanţilor de guverne că 800 de milioane de oameni trăiesc cu mai puţin de 1,25 de dolari pe zi, bineînțeles, fără a menţiona cauzele acestei sărăcii extinse: politicile Marelui Guvern care sunt în mod remarcabil similare noii agende ONU în multe aspecte. Obama, care a desfăşurat multe războaie neconstituţionale, a susținut, de asemenea, că „intervenţiile militare ar fi putut să fie evitate de-a lungul anilor” dacă guvernele ar fi avut mai multă grijă de cetăţenii lor nefericiţi.

Chiar cea mai proeminentă figură religioasă a lumii, papa Francisc, s-a adresat guvernelor membre ONU solicitându-le să susţină obiectivele agendei organizației. „Adoptarea Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă la summit-ul mondial, care se deschide astăzi, este un important semn al speranței”, a spus el. Totuși, este demn de notat faptul că nu toți cei din ierarhia Bisericii Catolice au fost la fel de entuziasmați de planurile agendei. De exemplu, în Declaraţia comună a episcopilor Africii şi Madagascarului făcută publică înaintea adunării ONU, episcopii Africii au denunțat vehement „agenţii civilizaţiei morţii” şi au cerut stoparea majorității planurilor de pe agendă. „Vă implorăm să încetaţi campaniile mizerabile care promovează o civilizaţie a morţii pe continentul nostru”, au solicitat ei, criticând dur „renaşterea terifiantă a unui spirit colonialist sub masca noțiunilor atrăgătoare – libertate, egalitate, drepturi, autonomie, democraţie şi dezvoltare”.

Dincolo de guverne şi figuri religioase, cea mai mare parte a sectorului privat a susţinut, de asemenea, cu entuziasm noile obiective. Printre megacorporaţiile care susţin planurile se află și primele trei motoare de căutare ale lumii: Google, Bing de la Microsoft şi Yahoo. Încă nu se știe dacă suportul acestor corporaţii pentru agenda ONU va afecta presupusa imparţialitate a rezultatelor căutărilor, dar critici ai planurilor ONU au tras deja un semnal de alarmă în acest sens. Aşa cum a transmis The New American în luna mai a acestui an, canalele de ştiri de top din întreaga lume participă între timp la campania de propagandă masivă pentru susţinerea agendei ONU.

Sigur că Obama nu are autoritatea constituţională sau statutorie pentru a implica poporul american în planul radical al ONU pentru umanitate. Însă dacă majoritatea partidului republican din Congres nu decide să oprească finanţarea „dinozaurilor” administraţiei, fără nicio îndoială Casa Albă îşi va folosi stiloul, telefonul şi fondurile din taxe furnizate de membrii republicani ai Congresului. Cei care fac legile şi care sunt serioşi în ceea ce priveşte jurământul depus pentru funcția pe care o ocupă ar trebui să lucreze pentru a frâna aceste demersuri ale administraţiei Obama, şi pentru a determina guvernul SUA să renunţe la titlul de membru ONU. În faţa unei agende totalitare a Organizației Națiunilor Unite pentru un socialism global sub masca „dezvoltării durabile”, acum ar fi o perioadă excelentă pentru a acționa.


Citiţi şi:

Scopurile ONU pentru omenire vizează copiii ca «agenţi ai schimbării»

Etapele insidioase ale instaurării sinistrei Noi Ordini Mondiale

Noua ordine mondială – lumea încotro?

 

yogaesoteric
16 decembrie 2015


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More