Lady Gaga: sinistra marionetă a așa-zișilor „iluminați” (prima parte)

de Ştefan Marinescu
 
Oricât de mediatizate, de sclifosite și de înfumurate ar fi, despre „stelele” din showbizz-ul internațional răzbat, din păcate, de cele mai multe ori știri şocante, în conformitate cu care ele ar fi dependente de droguri, alcoolice, perverse și depravate. Adevărul este că prin promovarea acestui gen de personalități destructurate, se induce mai ales în rândul tinerilor, care sunt foarte sensibili la tot ce apare nou, ideea că a te droga, a-ți vinde sufletul Satanei, a obține faimă și bani cu orice preț este ceva extraordinar, „cool”. Astfel, în mințile credule și naive ale multor tineri spălați astfel pe creier de mediatizarea intensă a acestor idei, războiul, distrugerea în masă, violența și chiar autodistrugerea sunt doar o joacă, ceva care nu reprezintă nimic rău în sine, ci este expresia libertății de opinie și de alegere. În realitate însă, mulți așa-ziși artiști au constatat pe pielea lor că odată ce au făcut pactul cu Satana, nu le-a fost tocmai ușor să scape. Un caz foarte cunoscut este Alice Cooper, care a mărturisit că după ce a făcut un pact satanic pentru a deveni faimos, a reușit aceasta, dar este atât de chinuit sufletește, încât a ajuns de mai multe ori să fie internat la psihiatrie.

În mesajele transmise prin așa-zisa muzică modernă sunt în mod voit amestecate binele și răul, sclavia față de sistem și depravarea sunt prezentate a fi stări dezirabile ale oamenilor. Semnele făcute cu mâna, posturile corporale abordate, pretinsele talismane cabalistice, îmbrăcămintea, imaginile sau decorurile create caută să inducă un „crez”, o pseudo-religie aberantă și luciferică de genul „omul este propriul său DUMNEZEU”. Tinerii lipsiți de discernământ, cuceriți de modernitate, încântați că toate acestea sunt la modă, imită, preiau în viața personală, îngână inconștient refrenele și invocațiile lugubre din versurile unor melodii, fără a realiza consecințele nefaste pentru universul lor psiho-emoțional ale acestei așa-zise muzici.

Lady Gaga: marioneta așa-zișilor „iluminați”

Simbolismul manifestărilor cântăreței Lady Gaga este atât de evident, încât un om de bun-simț ar putea să se întrebe dacă nu cumva totul este doar o glumă de prost gust. A descoperi mesajele așa-zișilor „iluminați” transmise prin intermediul acestei ființe scelerate poate fi un exercițiu folositor pentru mulți tineri fani. La o analiză atentă, se poate constata că întreaga sa personalitate este un produs al controlului mental, în care a fi superficial, incoerent sau absent mental pare ceva foarte la modă.

Numele

Să vedem ce reprezintă Lady Gaga, plecând chiar de la numele ei. „Gaga” pare a fi un termen care se referă la retardare mintală. Iată câteva sinonime ce apar în dicționarul limbii engleze: imbecilitate voioasă, fără minte, nebunatic, capricios, frivol, inconsistent, fără creier, imbecil, neglijent. Argou: șocat, afectat de iraționalitate sau de handicap mintal, dement, nebun, deranjat, tulbure, instabil, alienat, neghiob, maniac, bolnav mintal, lunatic, pierdut, dezechilibrat, bolnav, netot.

În limba română termenul are o semnificaţie asemănătoare, fiind un cuvânt ce exprimă gângureala copiilor sau strigătul gâştelor, ambele variante făcând referire la un stadiu primar de dezvoltare mentală. Probabil că termenul „ga” este cuvântul cel mai ușor de pronunțat în orice limbă și, de multe ori, este primul sunet emis de un copil ce încearcă să vorbească. Astfel, numele starului Gaga este o contradicţie în termeni, o mascaradă, pentru că el ar însemna „sunt o doamnă (Lady) fără minte (Ga-ga)”. Această minte goală poate fi umplută, desigur, cu orice prostie. Această stare de prostraţie este obținută după ce controlul mental a fost dus la bun-sfârșit.

Unele surse spun că numele aşa-zisei cântăreţe face trimitere la cântecul formației Queen „Radio Gaga”. Semnificativ este faptul că videoclipul acestei melodii foloseşte imagini din filmul apărut în 1927, numit „Metropolis”. Tema acestui film este tipică pentru ideile de manipulare în masă ale clicii de la vârful francmasoneriei. Filmul ilustrează manipularea unei femei frumoase şi bune la suflet pe nume Maria, a cărei înfăţişare plăcută este folosită de un savant nebun pentru a fi reprodusă prin crearea unui adevărat monstru artificial controlat mental. Acest robot care preia înfăţişarea Mariei este folosit de savantul scelerat în scopul subjugării maselor de oameni. Cadrul filmului este creat dintr-un straniu amestec de ştiinţă (motivul omului de ştiinţă nebun şi obsedat) şi magie neagră, reprezentată în mod concret prin imaginea pentagramei inversate plasată în laboratorul omului de ştiinţă chiar deasupra robotului creat de acesta şi care va prelua înfăţişarea inocentei Maria. Tema acestei modificări de personalitate, sau mai bine zis folosirea abuzivă a unui trup uman pentru manifestarea unui spirit malefic, o regăsim în spectacolele sau videoclipurile unor cântăreţe precum Kylie Minogue, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna, Madonna, Witney Houston, Narsha, Belinda etc.).

 

Logo

 

Logo-ul său este revelator și expresiv. Este un trup feminin fără cap, un fulger îl traversează și se termină în zona genitală. Înțelegem de aici faptul că se pune accent pe lipsa de gândire conștientă din partea cântăreței. Trupul seamănă cu un manechin folosit la expunerea hainelor în magazine. Fulgerul sugerează o forță luciferică ce animă trupul, iar în acest sens amintim că fenomenul de control mental bazat pe traumă este deseori indus cu ajutorul electroșocurilor. Dar să revenim la simbolul fulgerului și ce dorește să transmită aici: majoritatea grupărilor fondate și finanțate de francmasoni folosesc acest simbol. În esență, fulgerul este un simbol al puterii, simbol pe care îl regăsim la greci, romani, popoarele nordice și creștini. În schimb, francmasonii – care și-au făcut un obicei din a întoarce pe dos toate simbolurile spirituale și a le folosi în scopurile lor perverse – au reactivat simbolul trăsnetului deturnându-l de la semnificația sa inițială și atribuindu-l ființei infernale pe care o adoră, adică Lucifer – purtătorul „luminii” satanice. Astfel, pornind de la logo-ul folosit, putem înţelege destul de uşor în slujba cui se află acest star atât de mediatizat.

Videoclipurile

Aproape toate videoclipurile cântăreței Lady Gaga conțin simboluri oculte și trimiteri destul de fățișe pentru controlul mental.
 
„Born this way”
 

 
 

În anul 2011 Lady Gaga revine cu un nou album „Born this way” [Născut în acest mod, n.t.], în care figura sa de paiaţă a aşa-zişilor „iluminaţi” se conturează pe deplin. Ne întrebăm cât ar trebui să continue cu această mascaradă până ce oamenii vor înţelege că aceste mesaje, videoclipuri, spectacole, nu sunt deloc întâmplătoare? Ce ar trebui să se mai petreacă, pentru ca noi să luăm o atitudine?

Iată ce spunea Mike Adams într-un articol din Natural News: „Cred că Lady Gaga este un pericol pentru sănătatea mentală a celor care îi ascultă muzica. După părerea mea, muzica sa este un asalt mental plin de texte obscene și pline de sexualitate [degradantă], ce promovează în rândurile adolescenților sexualitatea [degradantă] uitând să menționeze toate responsabilitățile care ar trebui să însoțească un subiect de acest gen (controlul nașterilor, ce înseamnă să fii părinte, a face sex protejat, abstinența, consecințele unei sarcini etc..)
Sincer, am ignorat acțiunile acestei starlete pop, care caută cu disperare atenția noastră, până în momentul în care s-a îmbrăcat într-o haină din carne crudă, adică din hoit de animal. A te acoperi cu hălci din carne moartă de animal și a urca pe scenă înseamnă cel puțin o stare de dezechilibru mental sau adorarea într-un anume fel a morții (sau poate ambele lucruri)… Ceea ce face ea este să infesteze mințile tinerilor cu idei într-adevăr otrăvitoare şi periculoase despre sexualitate și eros, și să dea acestor idei o înfăţişare necrofilă.

Iată din ce cauză depinde mai ales de părinți să-și protejeze copiii de asaltul satanic declanșat prin intermediul acestor popstaruri dezechilibrate și de ideile periculoase pe care acestea caută să le inducă. Părinții își pot folosi discernământul și bunul simț pentru a-și apăra copiii împotriva acestor manifestări malefice prin următoarele acțiuni:
1) Să afle, cu mult tact, ce fel de muzică ascultă și urmăresc copiii.
2) Să le explice și să-i ajute să înțeleagă partea rea a personajului Lady Gaga și să elimine din casă muzica și videoclipurile acesteia.
3) Să șteargă și să înlocuiască temele ei muzicale atractive pentru copiii lipsiți de discernământ, dar stranii și malefice, care sunt folosite ca sonerii, din aparatele copiilor (telefon, iPad, iPod etc.).
4) Să nu susțineți economic această persoană. Nu permiteți copiilor voștri să cumpere CD-urile sale, nici bilete la concerte, nici tricouri sau alte articole care i-ar aduce vreun beneficiu.
5) Vorbiți despre sex cu copiii voștri dintr-un punct de vedere responsabil, ca un veritabil părinte. Explicați-le consecințele pe termen lung al unei sarcini nedorite și învățați-i să practice o sexualitate sigură și protejată sau abstinența, în funcție de crezurile voastre religioase sau filozofice.
6) Considerați cei șapte ani de acasă și educația în familie ca fiind cea mai importantă formă de școlarizare deoarece acest lucru îi poate proteja copiii voștri de influențele distructive ale copiilor din școlile convenționale care sunt, în mare parte, adoratori ai acestei popstar.”

Revenind la albumul „Born this way”, dincolo de melodia ritmată specific, hitul cu acelaşi nume nu face decât să maimuţărească şi să ia în derâdere unul dintre arhetipurile fundamentale ale umanităţii, maternitatea. Imaginile hidoase folosite, departe de a fi întâmplătoare, asociază actul sacru al concepţiei şi al naşterii cu manifestări oribile, demonice şi satanice, cu urâtul şi cu infernalul. Astfel, prin tehnicile NLP insidios folosite, se inculcă pe nesimţite în psihismul celor slabi de îngeri şi al tinerilor neştiutori repulsia faţă de actul naşterii, faţă de actul amoros. Acestea sunt prezentate ca ceva scabros, ceea ce face ca în subconştientul spectatorilor tineri (cei meniţi să asigure perpetuarea umanităţii) să se insinueze idei şi tendinţe contrare firii şi instinctului procreator.

Iată ce declara Laurieann Gibson, directorul de creaţie al videoclipului: „La început, atunci când m-am gândit la naşterea unei noi rase, căutam să-mi imaginez cum se va deplasa sau ce alte caracteristici de mişcare va avea, apoi am înţeles că era o rasă aflată în interiorul rasei noastre, adică o stare mentală diferită”. Menţiunea „o stare mentală diferită” este cam stranie, mai ales că este vorba despre Gaga, care e cunoscută ca fiind manipulată mental în cadrul Proiectului Monarch.  Procesul prin care va avea loc această aşa-zisă concepţie trebuie aşadar să fie privit prin prisma elementului care se repetă în majoritatea videoclipurilor lui Gaga, adică tocmai programarea mentală. Astfel, în termeni de programare mentală, putem spune că videoclipul sugerează că asistăm la „naşterea” prin disociere, prin compartimentare a unui noi personalităţi în fiinţa umană „gazdă”, iar prin extensie, ni se sugerează „naşterea” unei rase degenerate şi obediente în interiorul rasei umane „gazdă”.

„Naşterea” nu este altceva decât un proces de producere a personalităţilor multiple ce are loc în mintea fiinţelor umane care sunt victime ale Programului Monarch. „Nou născuţii” sunt însemnaţi prin coarnele ce le ies din frunte, iar noi ştim că procesul în sine este provocat prin traume, violenţe şi abuzuri inimaginabile, făcute după bunul plac al programatorilor. Înainte de a trece la declaraţia paiaţei Gaga referitoare la această melodie, vom comenta prima imagine cu care debutează videoclipul, un triunghi cu vârful în jos ce încadrează un unicorn.

Unicornul este un animal misterios ce a reprezentat dintotdeauna puterea divină, puritatea, iar cornul său era considerat ca fiind săgeata dreptății dumnezeieşti, raza solară, sabia lui DUMNEZEU. Istoricii religiei au găsit picturi care Îl înfățișează pe DUMNEZEU dând nume animalelor, iar în fruntea tuturor perechilor de animale se afla un inorog. În Bibliile ilustrate, acest animal misterios apare între Adam și Eva, iar cornul său este îndreptat către arborele binelui și răului. Sfântul Ambrozie spunea că „originea unicornului este un mister, asemeni nașterii lui Iisus”. În creştinism, simbolul unicornului este intim legat de puritatea şi sfinţenia Fecioarei Maria.

Legătura dintre unicorn şi conceptul de virginitate/puritate este redată de un mit popular medieval în care se spune că, pentru a captura un unicorn, era nevoie de prezenţa unei fecioare. Imaginea unicornului într-un triunghi cu vârful în jos (reprezentare în tradiţiile ezoterice a aspectului feminin, creativ, matern), ce este menţinută doar preţ de o clipă, este imediat acoperită de imaginea unei fiinţe monstruoase cu două feţe. Aceasta reprezintă o adevărată maimuţăreală, o întoarcere pe dos, în cheie satanică, a actului firesc al naşterii şi a concepţiei imaculate.

În interviul dat revistei Vogue Magazine, Gaga descrie astfel, cu un tupeu incredibil, în aceeaşi cheie satanică, acest videoclip infect: „Am scris-o [melodia „Born this way”] în 10 minute blestemate. E o melodie cu un mesaj magic. După ce am scris-o, mi s-au deschis porţile minţii şi melodiile curgeau. Era ca într-o concepţie imaculată”. Gaga este atât de obnubilată de programarea mentală, încât crede prosteşte că poate asocia „10 minute blestemate”, care nu pot avea decât un caracter infernal, cu „concepţia imaculată”, care are un caracter divin.

Într-un alt interviu, acordat cu ocazia premiilor Grammy, Lady Gaga declară că scopul ei este să unească oamenii, să pună bazele naşterii unei noi rase, fără prejudecăţi, o rasă nouă în cadrul rasei umane, caracterizată de un libertinism fără limite. Dacă ar fi să o credem pe cuvânt, având în vedere că îşi asumă generic rolul de mamă a acestei noi rase, ar trebui ca progeniturile ei să semene întocmai cu ea, aşa hidoasă cum o vedem în imaginea alăturată.

Jucând rolul „mamei monştrilor”, Gaga ne spune că în urma întrunirii unui guvern de extratereştri, a fost hotărâtă crearea acestei noi rase pe teritoriul extraterestru aflat în proprietatea guvernului, sugerându-ne astfel că naşterea se va desfăşura sub atenta supraveghere a celor de la putere, adică a aşa-zişilor „iluminaţi”. Prescurtarea denumirii Government Owned Alien Territory [teritoriu extraterestru în proprietatea guvernului] este cuvântul G.O.A.T., ceea ce în limba engleză înseamnă „ţap”, deloc întâmplător animalul care-l simbolizează pe Baphomet. În plus, imaginea lui Gaga maimuţăreşte simbolul Fecioarei ce stă să nască şi este încadrată de imaginea capului de ţap cu scopul de a ni se sugera natura satanică a ritualului naşterii. Oare ce rasă ar putea zămisli o fiinţă cu chip cadaveric, cu coarne, cu ochi adânciţi în orbite şi care se uneşte cu un ţap? O rasă curat murdară, vorba lui Caragiale.

Şi ca schema poveştii să fie respectată întru totul, ni se spune că mama acestor monştri va da naştere unui număr nesfârşit de progenituri, ca într-o poveste fără de sfârşit. Asemănarea cu visul de secole al aşa-zişilor „iluminaţi” de a crea o Nouă Ordine Mondială este de-a dreptul şocantă şi probabil neverosimilă pentru spectatorul sceptic, naiv şi prost informat. În zilele minciunii şi dezinformării, adevărul este greu de acceptat, dar cei care vor avea ochi de văzut şi urechi de auzit vor înţelege în acest moment care este realitatea.

Videoclipul debutează cu prezentarea unui personaj hidos, cu două feţe, prima o reprezintă pe biata fiinţă umană, fosta Angelina Germanotta şi actuala „cântăreaţă” Lady Gaga, o marionetă legată şi lăsată în adormire/anesteziată, iar cea de a doua, dezvăluie chipul entităţii ascunse sub masca starului Lady Gaga, o fiinţă cu evidente caractere malefice, legată de scaun cu un lanţ gros de aur şi având picioarele puse în cătuşe, fapt ce arată atributul de sclav pe care îl are această fiinţă duplicitară şi perversă.

 

 

În videoclip regăsim diferite simboluri masonice. Astfel, Gaga, care are aplicat pe bărbie un ochi ce face trimitere la ochiul masonic „atotvăzător”, se află aşezată într-o piramidă, poartă cercei cu formă piramidală, apare mai târziu într-un decor cu nişte fulgere aşezate sub formă de piramidă.

Recunoaştem semnele care-i sunt deja caracteristice precum ochiul luciferic „atotvăzător” şi coarnele drăceşti ce apar în implanturile subcutanate de pe frunte, pomeţi şi umeri.

Revenind la Gaga, o vedem în scena următoare în chinurile facerii, zămislind, aşa cum îi place să spună mereu în concertele sale, pe „dragii ei monştri”.

În timp ce Gaga procreează, fluturi împânzesc scena pentru a ne aminti că progeniturile vor fi controlate prin programele de control mental Monarch. Iată ce ne povesteşte în continuare „mama monştrilor”: „Însă în aceeaşi zi, pe când eterna mamă plutea în multi-univers, s-a produs o naştere şi mai înspăimântătoare, naşterea răului. Pe măsură ce ea însăşi se scinda în două, rotindu-se în agonie între două forţe ultime, pendulul alegerii şi-a început dansul. V-aţi putea imagina că este uşor să alegi instantaneu şi fără şovăială binele. Însă ea şi-a pus întrebarea: Cum pot proteja ceva atât de desăvârşit fără rău?”. Este clară insinuarea satanică, ce ispiteşte spectatorul să desconsidere binele în favoarea răului. În mod semnificativ, „binele” este reprezentat în scenele jucate de Gaga prin capetele morbide ce par a fi în plin proces de descompunere. Imaginea acestor capete ce se repetă ca şi cum ar fi trase la xerox, nu reprezintă altceva decât o multiplicare printr-o sui generis clonare a unui personaj malefic, clonare ce va aduce în noua societate anticipată de Gaga nişte zombi controlaţi prin tehnici de control mental, biete fiinţe fără suflet, create prin spălare pe creier, slugi perfecte pentru Noua Ordine Mondială.

Răul este redat în imaginile în care Gaga, cocoţată pe nişte decoruri ce seamănă cu fulgerele negre de pe însemnele trupelor naziste SS, naşte (dacă putem spune aşa) o uriaşă mitralieră.

Şi tot de pe acolo, din acel neant, apare un alt personaj asociat noţiunii de rău, un bărbat ce are capul pictat ca şi cum ar fi un craniu, iar pe piept un desen format din patru cercuri ce se întretaie.

Mai departe, Gaga le spune spectatorilor că mama monştrilor buni şi răi se află în agonie din cauza celor două forţe ultime care vor să o dividă, dar care sunt cele două forţe ultime? Iată ce ne arată imaginea asociată acestor cuvinte: este vorba, de fapt, de unul şi acelaşi personaj, duplicat prin efectul de oglindă!

Vom face o mică paranteză pentru a explica acum semnele ce apar pe capul şi trupul bărbatului. Primul, machiajul cu formă de craniu, face trimitere la cele două simboluri, craniul şi oasele, ce constituie logo-ul grupării oculte secrete „Skull & bones” fondată la Yale, SUA, al cărei scop este „formarea” viitorilor politicieni, bancheri sau oameni de afaceri ce vor ocupa funcţii cheie cu scopul deservirii aşa-zişilor „iluminaţi”.

Al doilea, cele patru cercuri, e o variantă uşor stilizată a logo-ului Comisiei Trilaterale fondată şi înfiinţată de David Rockefeller, o grupare elitistă, creată cu scopul de a accelera instaurarea Noii Ordini Mondiale. Toţi membrii acestei comisii sunt francmasoni cu grade mari în diferite loje ale sectei satanice a Francmasoneriei mondiale.

Având în vedere aceste explicaţii, ne întrebăm: între care două forţe ultime se împarte Gaga, dacă ele nu sunt altceva decât reflectarea dublă a aceluiaşi rău, dar cu feţe diferite? Apoi, Gaga, cu o voce hipnotică, afirmă că este îngrijorată, deoarece nu ştie cum va reuşi să păstreze intactă perfecţiunea creată fără intervenţia răului, şi spune aceasta privind cu calm către spectatori, dar ţinând în mâini acea gigantică mitralieră. În imaginea de fond îi vedem pe sclavii sistemului, aplecaţi slugarnic la pământ. Acum înţelegem că preocuparea ei este de fapt următoarea: cum pot instaura Noua Ordine Mondială? Vă voi face rău, iar acest lucru este inevitabil…

Vi se pare cunoscută această idee? Iată ce afirmă francmasonul de rang înalt Henry Kissinger, membru al Lojei B’nai B’rith, al grupului Bildeberg și al Comisiei Trilaterale, membru al Marii Loji Elvețiene Alpina, al clubului satanic elitist Bohemian etc., la Conferinţa Clubului Bilderberg de la Evians, Franţa, în anul 1991: „Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la revoltele populaţiei de culoare din suburbia Mount Pleasant a capitalei Washington, din 1991]. Mâine vor fi recunoscători! Asta este cu atât mai evident dacă li s-ar spune că există o ameninţare externă [o invazie extraterestră, sau de ordin terorist], fie ea reală sau doar declarată, care ar ameninţa existenţa Americii. În acest fel, toate popoarele lumii ne vor ruga să îi scăpăm de această nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie în favoarea garantării bunăstării şi a siguranţei de către Guvernul Mondial.”

La Forumul Economic de la Davos, Elveţia, din 27 ianuarie 1995, sluga aşa-zişilor „iluminaţi”, afaceristul George Soros, declara, parafrazând motto-ul masonic „prin haos către ordine”: „Lumea are nevoie de o Nouă Ordine Mondială şi vă avertizez că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume.” Iar ca lucrurile să fie mult mai clare, îl cităm pe bancherul internaţional James Paul Warburg, care declara în data de 7 februarie 1950 în faţa Senatului SUA: „Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin consimţire.” Chiar dacă mass-media neagă autenticitatea protocoalelor secrete ale maeştrilor francmasoni, adevărul este că planul de stăpânire pus la cale încă de acum câteva sute de ani de către aşa-zişii „iluminaţi” este aplicat pas cu pas.

Videoclipul „Born This Way” ne înfăţişează viziunea răului ce îi aşteaptă pe oamenii care nu se vor supune Noii Ordini Mondiale: Gaga împarte gloanţe cu multă generozitate în timp ce, în fundal, auzim sunetul unor clopote de îngropăciune, ce anunţă probabil soarta celor care se vor răzvrăti. Apoi, imaginea este derulată de jos în sus şi vedem astfel o piramidă formată din trupuri umane nude, de culoare roşu-pământiu, ce se aseamănă foarte mult cu imaginea iadului aşa cum a fost ea înfăţişată de unii Părinţi creştini, iar deasupra piramidei, modul de aranjare al altor trupuri umane sugerează forma unui craniu. În vârful piramidei observăm un alt trup uman, de aceeaşi factură cu celelalte, dar crucificat! Se face astfel o trimitere blasfemiatoare la crucificarea lui Hristos pe Golgota (muntele Căpăţânii).

Melodia propriu-zisă începe cu un vers căruia probabil, ascultătorii nu îi dau prea multă atenţie, căci dacă ar fi reflectat câtuşi de puţin asupra vorbelor lui Gaga, şi-ar fi dat seama ce idee-forţă perversă le este indusă şi nu ar mai fi aclamat acest pop star. Iată ce spune acest vers în engleză: „It doesn’t matter if you love him, or capital H-I-M”. Ad literam, aceasta se traduce în româneşte prin: „Nu contează dacă îl iubeşti pe el sau pe EL cu litere mari”. Pentru cei avizaţi, H-I-M este o prescurtare pentru His Infernal Majesty, adică majestatea sa infernală! Ideea se repetă mai târziu sub forma „A different lover is not a sin / Believe capital H-I-M (hey, hey, hey)”, adică pe româneşte şi pe şleau „(Să ai) un iubit diferit (de DUMNEZEU) nu este un păcat / Crezi în Majestatea sa infernală”.
Pe lângă alte îndemnuri ce par foarte libertine, încurajatoare şi pacifiste, există şi următoarea „ridică-ţi labele, căci aşa ai fost născut”, ceea ce înseamnă nici mai mult, nici mai puţin că Gaga îi face pe spectatori animale, iar în vreme ce rosteşte finalul acestui vers mimează un gest de masturbare cel puţin grotesc.

În scena următoare, Lady Gaga apare îmbrăcată în haine bărbăteşti, elegante, având pe faţă acelaşi machiaj sub formă de craniu ce trădează obedienţa faţă de secta satanică a aşa-zişilor „iluminaţi”. Gaga se apropie de spectatori şi, după ce face simbolul masonic al tăcerii, dansează foarte voios pentru a sărbători instaurarea Noii Ordini Mondiale! Semnul penal al tăcerii este folosit de francmasoni pentru a atenţiona asupra obligativităţii păstrării secretului. Iată ce spune ucenicul mason în momentul acordării primului grad în masonerie: „… mă oblig să respect acest jurământ, sub pedeapsa de a-mi fi retezat grumazul…” continuând cu alte jurăminte din ce în ce mai terifiante la acordarea următoarelor grade.


 

Simbolul respectării secretului este prezentat şi pe coperta folosită la acest album.

 

În următoarea scenă, Gaga apare cu un halou de lumină în jurul capului, semn că este slugă supusă în secta aşa-zişilor „iluminaţi”, semnal pe care l-a transmis, de altfel, din momentul lansării ei ca pop star.

 

După ce aduce un omagiu celor care au fost buni mesageri ai Noii Ordini Mondiale (Madonna, Michael Jackson), Lady Gaga se retrage lăsând în urmă un oraş în flăcări, iar toţi cei care au privit-o până atunci cu gura căscată sunt sfidaţi de ea, care, în bătaie de joc, face în prim-plan un balon de gumă.

În finalul videoclipului apare din nou unicornul, într-un triunghi cu vârful în sus, reprezentare a Cerului, a aspectului masculin, a energiilor cosmice, spirituale. Cadrul durează din nou doar o clipă, pentru că peste el se suprapune iarăşi Gaga, cu o înfăţişare hidoasă. Ni se sugerează astfel impurificarea şi macularea Cerului şi a Pământului prin intermediul energiilor satanice şi impunerea dominaţiei satanice în întreaga lume. Unicornul este în final călărit de Gaga, acum complet demonizată, ceea ce trimite analogic la supunerea forţelor binelui de către forţele răului.

Imaginea personajului interpretat de Gaga îndreptându-se către curcubeu ne mai aminteşte de un alt simbol folosit la programarea victimelor Monarch, simbol ce a fost preluat din filmul „Vrăjitorul din Oz”. Prin analogie, călătoria personajelor filmului „Vrăjitorul din Oz”, undeva dincolo de curcubeu (somewhere over the rainbow), devine în cadrul programării mentale Monarch un declanşator folosit de către programator în procesul de disociere al victimei de trauma pe care o trăieşte şi proiectarea ei într-o lume virtuală, aşa-zis „fericită”. Prin folosirea acestui film programatorii Monarch îşi determinau practic victimele să se separe de mintea şi de trupul lor, ceea ce le facilita astfel accesul în mintea acelor biete fiinţe traumatizate în mod bestial.

 

(va urma)

Citiţi şi:

Promovarea făţişă a satanismului de către unele vedete

Asaltul diavolilor


yogaesoteric
11 august 2012

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More