Lavrov: „Se dă un atac asupra religiilor şi a naturii umane”

Ministrul rus de Externe a spus că țările occidentale desfăşoară un atac împotriva religiilor și a „codului genetic” al civilizațiilor, cu scopul de a doborî toate obstacolele din calea liberalismului.

Într-un articol publicat pe 28 iunie în revista rusească de analiză privind relațiile internaționale Russia in Global Affairs și preluat de RT France, șeful diplomației ruse Serghei Lavrov analizează pe larg atitudinea și ambițiile țărilor occidentale în relațiile cu organizațiile internaționale, Statele Unite și Uniunea Europeană.

Serghei Lavrov

Lavrov deplânge înlocuirea treptată a dreptului internațional cu reguli decretate de Occident, care conduc către o politică bazată pe dublă măsură şi care evoluează în funcție de interesele lor. Potrivit diplomatului, acest proces se manifestă printr-un atac nu numai împotriva dreptului internațional, ci și a naturii umane.

Lavrov deplânge desfăşurarea unui atacul asupra „codului genetic al principalelor civilizații ale planetei”.

Potrivit șefului diplomației ruse, „în școlile din mai multe țări occidentale, se încearcă convingerea copiilor, în cadrul programelor școlare, că Iisus Hristos a fost bisexual”.

Încercările politicienilor „sănătoși” de a proteja copiii de propaganda agresivă LGBT sunt întâmpinate cu proteste agresive sub masca unei „Europe luminate”, mai scrie Lavrov.

Denunţând această „ofensivă continuă împotriva fundamentelor tuturor religiilor lumii” și chiar împotriva „codului genetic al principalelor civilizații ale planetei”, ministrul rus consideră că Statele Unite desfăşoară un „amestec flagrant al statului în treburile Bisericii, căutând în mod deschis să dividă ortodoxia la nivel mondial, valorile acesteia fiind percepute ca un obstacol spiritual puternic în calea aplicării concepţiei liberale a permisivității nelimitate”.

Aceste comentarii au venit în contextul în care mai multe țări membre ale UE au denunțat o lege a Ungariei care interzice promovarea homosexualității în rândul minorilor. 17 state membre, printre care Franța, Germania, Olanda, Italia și Belgia, au adresat o scrisoare președintelui Consiliului European, Charles Michel, către președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și către secretarul general al ONU, Antonio Guterres, în care au atras atenţia asupra „amenințării împotriva drepturilor fundamentale și în special împotriva principiului nediscriminării privind orientarea sexuală”. Pe 23 iunie, președintele Comisiei Europene a descris această lege ca fiind o „rușine”.

Citiți și:
Ungaria a modificat Constituția: «Mama este o femeie, tatăl este un bărbat»
Ungaria ferește copiii de ideologia LGBT. Reacție uluitoare a Bruxellesului. Ce vrea să facă UE
Masoneria o spune acum pe faţă: vrem să fie multă homosexualitate, dar și dizolvarea ţărilor Europene

 

yogaesoteric
5 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More