Leacul homosexualitații există!

 

Bărbați și femei ex-homosexuali și ex-transgender din întreaga Americă au sosit la Washington în ultimul weekend din luna mai, pentru cea de-a doua ediție a Marșului Libertății, unde au proclamat libertatea pe care au găsit-o prin abandonarea practicilor homosexuale și transgender.

„Uitați-vă la această manifestare! Este ceva uimitor! Ei spun că așa ceva nu există!”, a declarat autoarea și producătoarea de documentare M.J. Nixon, co-fondator al Marșului Libertății. Aproximativ 200 de oameni au participat anul acesta la manifestație – de trei ori mai mulți față de anul trecut.

Jeffrey McCall, fost transsexual femeie, a dat startul mitingului desfășurat pe terenul Monumentului de la Washington, explicând că nimeni dintre cei prezenți nu a fost forțat să revină la normalitate: „A fost puterea Duhului Sfânt și harul lui Iisus Hristos care s-au revărsat asupra noastră a tuturor”.

Mărturiile celor prezenți, alcătuind un grup rasial divers, în majoritate mileniali, vorbesc despre convertirile lor personale la Iisus și despre libertatea pe care au găsit-o lăsând în urmă viețile dominate de homosexualitate activă sau disforie de gen.

„Identitatea noastră nu stă în sexualitatea noastră, ci se regăsește în Iisus Hristos”

Angel Colon, care a supraviețuit masacrului de la Pulse Nightclub din Orlando, Florida, unde au murit 49 persoane, a povestit teribila lui istorie de transformare care a început în noaptea aceea în urmă cu trei ani.


Angel Colon

„În timp ce zăceam pe jos împușcat de mai multe ori – nu mă puteam mișca – i-am spus lui Dumnezeu: «Nu părăsesc această clădire mort în seara asta»”, își amintește Colon. „Mi-ai promis că am un scop în viață. I-ai promis mamei mele că pruncul din pântecele ei era special și că aveai un scop pentru viața lui”, a spus el. „Nu plec de aici mort, Doamne; plec de aici viu și apoi o să te ador pentru tot restul vieții mele.”

Colon și-a ținut promisiunea față de Dumnezeu, călătorind prin lume și propovăduind despre libertatea pe care a găsit-o urmându-l pe Iisus Hristos.

„Această promisiune nu a fost deloc ușoară, dar uitați-vă la ce se petrece astăzi”, a continuat Colon. „Uitați-vă la toți acești biruitori prezenți aici, sărbătorind faptul că există transformare în bine cu ajutorul lui Iisus Hristos.”

Colon a explicat că adevărata semnificație a eliberării și a libertății este că putea să privească ispita în ochi și să spună: „Nu te vreau pe tine, îl vreau pe Iisus”. „Astfel știți că sunteți liberi”, a adăugat el. „Identitatea noastră nu stă în sexualitatea noastră, ci se regăsește în Iisus Hristos”.

„Nu a fost o trecere de la «a fi homosexual la a fi normal»; ci a fost o transformare de la «a fi pierdut la a fi salvat»”

Un alt supraviețuitor al atacului armat de la clubul de noapte Pulse Nightclub, Luis Ruiz, a declarat că, la fel ca mulți dintre participanții la Marș, motivul pentru care el era acolo este că are „o mamă și un tată care au crezut cu putere în Evanghelie”.


Luis Ruiz

„Ei s-au rugat iar și iar și nu au crezut în situația mea, ci în destinul meu, în identitatea mea regăsită în Iisus Hristos.”
„Nu a fost o trecere de la «a fi homosexual la a fi normal»”, spune Ruiz, „ci a fost o transformare de la «a fi pierdut la a fi salvat»”.
„Cu toții suntem supuși păcatului”, a continut Ruiz. „Dar chiar dacă aș fi tentat în fiecare zi, îl aleg pe Iisus.”
„El este singurul bărbat din viața mea”, a adăugat el. „Îl aleg pe El, în loc să aleg un «el».”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest Marș al Libertății. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce face în capitala națiunii noastre. Ca veteran de luptă timp de 15 ani în Armata Statelor Unite, astăzi merg la război împreună cu voi”, a declarat Ruiz arătând către mulțimea celor prezenți.

Citiți și:
Virgiliu Gheorghe, Andrei Dîrlău – Fața nevăzută a homosexualității
Quo Vadis acum, America?

 

yogaesoteric
14 septembrie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More