Lege Germania – Străinii „se pot juca” cu copiii din grădiniţe contra cost, fără ştirea părinţilor

Germania a legalizat abuzul asupra copiilor

„Original Play” – „Joc original” este numele unui concept conform căruia toţi străinii pot merge la centrele de zi germane (grădiniţele de copii) contra cost pentru a se „juca”… cu copiii. Părinții nu sunt anunțați.

De câţiva ani, sute de copii din grădiniţele germane sunt abuzaţi, violaţi, cu acordul statului german, fără ştirea părinţilor.

Deutsche Wirtschaftsnachrichten explică într-o analiză: „«Joc original» este denumirea unui concept conform căruia toţi străinii pot merge la grădinițele germane pentru «a se juca» contra cost cu copiii. Părinții nu sunt anunțați. Această activitate deschide ușa abuzului”, a spus ministrul bavarez al familiei, Kerstin Schreyer. Până în prezent, guvernul federal nu a reacționat.

„Jocul original” a fost interzis între timp la Berlin, Brandenburg, Bavaria, Bremen și Renania-Palatinat. Dar Germania are 16 state federale, deci „Jocul original” este încă permis în unsprezece dintre acestea.

Programul ARD „Contraste” a difuzat un raport îngrozitor la sfârșitul lunii octombrie 2019.

Unii părinți își spun cuvântul în raport: „În contextul acestui «joc original», fiul nostru ne-a spus că a «jucat» gesturi foarte explicite, da, sexuale și violente. Nu vorbim doar despre abuzuri sexuale grave, viol, ci și despre violență, umilință, sadism. Au fost cel puțin nouă adulți pe care nu i-am mai văzut până acum”.

Părintele S.: „Fiica mea mi-a povestit că educatorul a adus (străini), că s-a jucat cu alți bărbați mari și că nu i-a plăcut asta. Nici celorlalţi copii nu le-a plăcut. Altă dată fiica mea mi-a arătat cum educatorul principal, șeful grădiniței, și-a băgat nasul în fundul ei și că a făcut același gest și cu alți copii.”

Părinții din Berlin și Hamburg au raportat cazuri de abuz și chiar viol”, a spus ARD.

Informările ARD au avut ca efect interzicerea „Jocului original” în unele state federale. Dar nu există o interdicție la nivel național.

Într-o petiție pe Change.org împotriva „Original Play”, numeroase persoane s-au reunit pentru a garanta protecția copiilor din Germania.

Citiți și:
Educația sexuală – armă insidioasă de distrugere a inocenței copiilor noștri (I)
Sexualizarea copilăriei este următoarea frontieră a revoluției sexuale

yogaesoteric
16 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More