Lipsa oxigenării corecte a creierului duce la scăderea inteligenței. Purtarea îndelungată a măștilor distruge și plămânii

Purtarea pentru un timp îndelungat a măștilor are numeroase efecte nocive, după cum arată diferite studii recente: afectarea plămânilor, a pielii feței, a danturii, lipsa oxigenării, mergând chiar până la deces. Un efect mai surprinzător este și … diminuarea inteligenței!

Respirația este îngreunată de portul măștii, ceea ce duce la o lipsă de oxigenare a creierului. La aceasta se adaugă și culturile bacteriene care se dezvoltă pe suprafața măștilor și care apoi ajung în plămâni, afectându-i. O oxigenare deficitară devenită cronică duce la… cretinism, în sensul strict științific.

Ca dovadă, în zonele ecuatoriale unde oxigenul este mult mai puțin dens decât în zonele nordice, IQ-ul mediu coboară spre 70 (un câine are echivalentul 72, poate reține și distinge sensurile a 1500 de cuvinte). Harta IQ mai sus.

„Cioclii apocaliptici” Fauci – Gates – Soros și slujitorii lor din toate colțurile lumii – cum ar fi Arafat – Rafila – Cercel – Voiculescu – au reușit să convingă omenirea să poarte mască non-stop, chiar și câte trei deodată, una peste alta, după cum a cerut Fauci. Inițial au zis că vreo lună-două, apoi jumătate de an, după care… s-au făcut doi ani.

Purtarea îndelungată a măștilor poate fi asociată cu cancerul de plămâni

Un recent studiu științific publicat în revista Asociației Americane de Cercetări în domeniul Cancerului – Cancer Discovery – a concluzionat indirect că practica purtării îndelungate a măștilor de protecție poate fi asociată cu cancerul de plămâni în stadiu avansat, transmite Global Research.

Astfel, microbii patogeni dezvoltați la suprafața măștilor intră pe trahee, ajung în bronhii și în plămâni, dezvoltând un proces inflamator IL-17, iar purtarea măștilor pe termen îndelungat contribuie la inhalarea acestor microbi periculoși.

Leopoldo Segal, autorul studiului, profesor asociat de medicină la Universitatea New York Grossman School of Medicine și director al Programului „Microbiomul Plămânilor” a declarat în acest studiu: „S-a crezut prea mult timp că plămânii sunt sterili, dar acum știm că microbii regăsiți în mod normal la nivelul cavității bucale pătrund în mod frecvent în plămâni din cauza aspirațiilor inconștiente.” Prezența acestor culturi bacteriene este asociată cu o șansă mai mică de supraviețuire și cu o rată ridicată de creștere a tumorilor, indiferent de stadiul cancerului.

Analizând microbii pulmonari a 83 de adulți cu cancer pulmonar netratat, echipa de cercetare a descoperit că microbii Veillonella, Prevotella și streptococii, care se pot dezvolta prin purtarea prelungită a măștilor, se găsesc în cantități mai mari în plămânii pacienților cu cancer în stadiu avansat decât la cei aflați în faze incipiente. Prezența acestor culturi de bacterii este asociată de asemenea cu o șansă mai scăzută de supraviețuire și o rată de creștere a tumorilor mai ridicată, indiferent de stadiu.

Suplimentar, cercetările privind cultivarea bacteriei Veillonella în plămânii șoarecilor a relevat faptul că prezența acestei bacterii duce la apariția celulelor imuno-supresoare dar și a inflamațiilor de tipul citokinei IL-17.

Luând în considerare rezultatele studiului nostru, este posibil ca schimbări ale microbiomului pulmonar să fie folosite ca biomarkeri pentru a prognoza sau programa pacienții pentru tratament”, a declarat dr. Leopoldo Segal.

De „cel puțin de zece ori” mai multe daune decât beneficii

Pe măsură ce tot mai multe dovezi au apărut cu privire la efectele pe termen lung ale purtării măștii și carantinării, numeroși doctori și oameni de știință au început să-și reconsidere părerea dacă nu cumva măsurile autoritariste fac mai mult rău decât bine. Un expert canadian în sănătate publică, dr. Aji Joffe, a descoperit într-un studiu pe acest subiect că etapele de carantină produc „cel puțin de zece ori” mai multe pagube decât beneficii.

Într-un document aparținând unor cercetători de la universitățile Harvard, Duke și John Hopkins, oamenii de știință au concluzionat că „la nivelul întregii populații, creșterea ratei mortalității după pandemia de covid-19 implică un nivel înfricoșător de 0,89 și, respectiv, 1,37 milioane de decese în plus în următorii 15-20 de ani.”

Din momentul în care s-a impus purtarea măștii, dermatologii au patentat, la rândul lor, termenul de „mascnee” pentru a descrie o erupție de coșuri în apropierea gurii provocată de obturarea porilor de către mască și înfundarea lor cu grăsimi și bacterii.

Stomatologii au avertizat și ei în privința unui fenomen numit „gură de mască” în care pacienții se întorc la cabinetul stomatologic cu un număr crescut de gingivite și carii dentare – până la 50% mai mult – într-o perioadă de numai câteva luni de la instituirea obligativității purtării măștii. Această descoperire aduce mai multă lumină asupra numărului crescut de dovezi asupra nocivității purtării măștii pe timp îndelungat.

Citiți și:
Studiile arată că masca ucide. Ce s-a petrecut când chirurgii nu au purtat masca
Efectele devastatoare ale măștii în şcoli: Cum sunt nenorociți copiii – Un articol cenzurat de Forbes

 

yogaesoteric
11 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More