Liviu Dragnea, Florian Coldea, vinul «Opus One» și iudeo-masonii

Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta a dezvăluit un amănunt foarte semnificativ ce evidențiază implicarea organizațiilor oculte în structurile de putere ale statului român.

Ponta a făcut referire la sticlele de vin „Opus One” pe care președintele PSD, Liviu Dragnea, le oferea cadou fostului director adjunct al SRI, Florian Coldea. Importanța acestui gest stă în primul rând în semnificația ofrandei de vin „Opus One”, pe care Dragnea i-o oferea șefului operativ al SRI. Ea marchează aderarea, voalată, la oculta mondială. Ca dovadă, redăm un citat din lucrarea lui Walter Brewitz, Familia Rothschild (ediție cu studii anexă a editurii CarpathiaRex) unde se vede cine și în ce condiții produce acest vin:

„Philippe de Rothschild (1902-1988), cu rezidenţa afacerilor în Franţa unde deţine celebrele podgorii Rothschild, a întreprins în 1979 ridicarea unei alte piramide «Illuminati» în Napa Valley, California, unde se află templul fondatorului «Bisericii lui Satan», Anton LaVey.

Evreu khazar, satanistul Anton Szandor LaVey (*) a înfiinţat în SUA «Biserica lui Satan», în 1966, bazând «ritualul satanic» pe un amestec de Kaballa evreiască, gnosticism şi elemente de ritual masonic. Simbolul său este o pentagramă răsturnată ce are în fiecare din cele cinci colţuri câte o literă ebraică.

Acest domeniu-podgorie californian al lui Philippe de Rothschild, dominat la intrare de piramida ridicată în 1979, se cheamă «Opus One», ceea ce înseamnă «Prima Operă», şi nu este, după unii autori, decât o acoperire a templului satanic (Daryl Bradford Smith şi Andrew Hitchcock, The History of the House of Rothschild, 2006).

Înclinaţiile artistice ale baronului Philippe Rothschild s-au îndreptat spre scenariu, teatru, producţia de film şi poezie. Totodată el este şi cel care a redesenat piramida zisă «Illuminati» postată pe bancnota de 1 dolar american.

Cercetătorii domeniului californian de la Napa Valley al lui Philippe Rothschild au identificat aici o «Peşteră Boemiană», unde se desfăşoară un tur organizat al cultului diavolului însoţit şi mascat de o degustare de vin la podgoria Opus One Winery – «un pahar bun de vin roşu».

Logo-ul podgoriei Opus One al familiei Rothschild este capul bi-frontal al zeului antic Ianus. Cercetătorii mitologiei zeului roman Ianus au presupus că numele lui ar deriva de la haos, fiind considerat principiul iniţial al tuturor lucrurilor, în timp ce faţa sa dublă – pentru care era numit şi Bifrons sau Biformis – ar conserva imaginea alegorică a confuziei haosului primordial, precosmogonic, al lui Ianus sau spiritul care divide, simbol foarte important la «Illuminati» privind controlul minţii. Se pare că Philippe Rothschild a fost puternic afectat psihic când în 1937 fiul său s-a născut diform şi a şi murit în acelaşi an.”

Notă:

* Părintele bisericii sataniste, Anton LaVey, a fost evreu, cum se poate observa și studiind site-ul Geni.com, specializat în genealogii. 
Pe bunicul său după tată îl chema Leon Levy, care era, evident, evreu. Pentru a se clandestiniza un pic, tatăl satanistului „nr. 1” și-a schimbat numele din Levy în Levey, fiind cunoscut ca Michael Joseph Levey, iar sinistrul personaj satanist a mers mai departe și a devenit LaVey. Mama sa – Gertrude Augusta Coulton Levey – provenea dintr-o familie de evrei kazari, potrivit unor cercetători, tatăl ei fiind evreu rus, iar mama ei evreică ucraineană. De aceea LaVey a și bazat satanismul, în parte, pe mistica evreiască, pe care o cunoștea de acasă.


Citiţi şi:

Raportul edificator al lui Benjamin Fulford din data de 23.05.2016: Capul din umbră al mafiei khazare este baronul Jacob Nathaniel Rothschild

Rothschild recunoaște că acest clan a creat Israelul

 

yogaesoteric
28 mai 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More