Luptă împotriva… apocalipsei zombie

 

Documente ale Pentagonului dezvăluite anul trecut demonstrează existenţa unui plan pentru apărarea rasei umane de la extincţie. Având data de 30 aprilie 2011, documentul este o detaliere amănunţită a posibilelor scenarii de luptă cu zombie şi tehnici de supravieţuire.

Deşi suntem obişnuiţi să auzim despre invaziile zombie mai ales în industria cinematografică hollywoodiană şi în literatură, se pare că Pentagonul a întocmit propriile planuri de luptă împotriva morţilor nemorţi. Documentarul neclasificat, obţinut de publicaţia Foreign Policy, este datat 30 aprilie 2011 şi intitulat CONOP 8888, supranumit şi „Lupta împotriva invaziei zombie.“

„Cel mai rău caz posibil“, potrivit documentului care a stat ascuns în arhivele Pentagonului, ar fi declanşarea unui atac al zombilor care ar infecta oamenii sănătoşi, fără a lăsa timp de acţiune forţelor speciale. O altă ameninţare menţionată în CONOP 8888 este cea a „găinilor zombie (CZ), care apar după ce găinile bătrâne, care nu mai pot face ouă, sunt eutanasiate şi îngropate de îngrijitori, însă reuşesc să-şi sape tunelul  către suprafaţă“, ca zombie, precizează The Daily Mail .

Un alt atac s-ar mai putea ivi din partea unor zombie malefici şi cu puteri magice, creaţi în urma unor experimente supranaturale, şi ne-am putea trezi şi cu existenţa unor zombie vegetarieni, care mănâncă doar plante şi care nu reprezintă o ameninţare pentru oameni.

În textul documentului poate fi găsit un avertisment care scoate în evidenţă că „acest plan nu a fost gândit să fie o glumă“.

Sursa: adevarul.ro

Citiți și:

Clonarea, jocul de-a «micii dumnezei» în laborator
Cipuri şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut


yogaesoteric
31 iulie 2015

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More