Mai multe decese covid la românii vaccinați decât la cei nevaccinați? Dr. Răzvan Constantinescu trage semnalul de alarmă

Pandemia trece, banii rămân la cine „trebuie”

Au început să apară fisurile în Marele Plan și – pentru cei care au măcar puțin creier – dătătoare de fiori reci: oamenii văd, nu pot fi mințiți toți, la nesfârșit…

Poporul ales, fără cea mai mică mulțumire după uriașele eforturi pe care le-a făcut ca să fie primul stat complet „imunizat”, i-a dat un șut în dos la vot lui Bibi, care rămâne fără funcția de premier și își pregătește bocceluța să se ducă la pușcărie, că a făcut numai golănii, cu case, cu fonduri, și el, şi nevasta, și copiii, aproape ca pe la noi…; mai avea să le pună propriilor cetățeni steluța aurie în piept, că certificate și brățări ca să poată intra la mall și supermarket le-a pus – unii și-au cam adus aminte, fie că au trăit, fie că au citit câte ceva, iar ceilalți și-au zis că e cool să fie înregimentați într-o turmă mânată de interesele Big Pharma și să devină cobaii planetei, că doar au recunoscut că toate datele strânse în campania de vaccinare se duc direct la Pfizer pentru analize statistice.

Se clatină planul și prin alte părți, se clatină serios, așa de serios încât, brusc, rata de infectare a scăzut exagerat de abrupt, că nici cele mai optimiste prognoze nu au putut anticipa așa ceva, iar când matematic nu poate fi demonstrat, înseamnă că nu există și totul e o minciună.

Cum o fi minunea de prin statele americane unde guvernatorii sunt republicani, care sunt deschise total, fără niciun fel de restricții (Texas, Florida etc.) și unde așa-zisa rată de infectare scade constant, în timp ce în statele în care lumea e terorizată și obligată să poarte măști peste tot (inclusiv copiii peste doi ani în Michigan) și unde evenimentele se derulează mult mai lent…; sau în Franța, unde au fost luate cele mai aspre măsuri, cu cetățeni băgați la coteț de 6 luni, începând cu 6 seara, iar infectările nu vor deloc să scadă, comparativ cu Elveția sau Suedia, care au luat măsuri absolut minimale, și unde ratele de infectare au fost statistic mult mai mici.

Calculând după datele oficiale furnizate de INSM și Corona Worldmeter, rezultă că în România procentul persoanelor infectate nevaccinate şi decedate e de 2,72%, enorm comparativ cu Franța (1,84%), Suedia (1,38%), Serbia (0,93%), și mai mic decât Grecia (3,04%).

În toate aceste țări, procentele sunt cele oficiale, date de numărul oficial de bolnavi, adică doar cei declarați, și care nu țin seama deci de asimptomatici, că nu au cum. Numărul real de bolnavi este însă minimum dublu, iar al celor asimptomatici, probabil, de zece ori mai mare.

Institutul Național de Statistică Medicală ne comunică oficial că procentul morților infectați și care au fost deja vaccinați este, în România, de 1,3% după prima doză și 1,1% după a doua doză. Numărul oficial al infectaților în România este, la momentul actual, de 1 milion și ceva (nu știm cum a fost calculat, dar mergem mai departe).

Numărul real este, fără îndoială, mult mai mare: dacă luăm raportul Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), la 6 mai 2021, acesta calculează că 34% din populația României a trecut deja prin boală. Dacă am calcula doar la o populație peste 16 ani de aproximativ 14 milioane, asta înseamnă 4.760.000 de persoane, de aproape 5 ori mai mult decât în statistica oficială, și asta neluând în calcul numărul de locuitori pe care „autoritățile” ni le vântură în prag de alegeri – de 18 sau 20 de milioane – pentru că atunci discrepanțele sunt și mai mari!

Recalculând acum, pe acest lot populațional artificial redus, procentul mortalității reale devine, chiar și așa, 0,61%; comparativ cu procentul morților vaccinați (a căror evidență este mai exactă), de 1,1%, unde mai este eficiența aia miraculoasă a vaccinului? Cum adică, statistic, în România, procentul deceselor de covid este mai mare la vaccinați decât la nevaccinați? Aproape dublu?! A calculat cineva asta? Bineînțeles, dar escrocheria a devenit deja mult prea amplă ca să mai intereseze pe cineva niște amărâte de cifre….

Ce rămâne? O risipă financiară sfidătoare în favoarea unor grupuri, de altfel publice, care au împrumutat statele cu sume uriașe și la dobânzi mari, „de criză”, iar statele respective au cheltuit acești bani pe produse tot de la ei! Cam asta e „schema”, iar cine încearcă măcar să pună întrebări este brusc executat. Cine vorbește este imediat raportat, lapidat, cenzurat, suspendat.

Cum s-a putut realiza o asemenea porcărie? Cumpărând toată presa din timp, de parcă cineva a știut exact ce urmează să se petreacă, dar ăsta este deja alt subiect. Impactul real al unui conflict sau al unei crize constă în datoriile pe care le generează. Cine controlează datoriile controlează conflictul sau criza. Aceasta este chiar esența întregii industrii bancare, să determine țările și persoanele să fie tot timpul datoare, pentru a le putea controla.

Această criză, „pandemie” sau cum s-o numi ea, a creat cele mai mari datorii din istoria omenirii, sumele împrumutate de state sunt mult mai mari decât cele cheltuite în cele două războaie mondiale la un loc.

Se preconizează că, la sfârșitul guvernării actuale, datoria României va fi cu peste 125 de miliarde de euro mai mare, ceea ce este chiar optimist, având în vedere că, de la preluarea puterii de către guvernul liberal, datoria a crescut cu 38 de miliarde de euro… și mai sunt 3 ani și jumătate!

Citiți și:
Cât de sigure sunt vaccinurile anti-covid-19?
Unul dintre cei mai renumiți medici din România, dr. Răzvan Constantinescu, este împotriva vaccinării obligatorii

 

yogaesoteric
31 iulie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More