Mamă din Michigan preferă închisoarea, decât să îi administreze copilului prea multe vaccinuri odată

 

Rebecca Bredow, intervievată de WXYZ Detroit

O mamă din metropola Detroit se confruntă cu închisoarea pentru sfidarea ordinului unui judecător care o obligă să-și vaccineze copilul.

Rebecca Bredow nu este anti-vaccin; ea a consimțit ca fiul ei să fie vaccinat în trecut, dar a fost îngrijorată când a trebuit să i se dea prea multe vaccinuri concomitent la un moment dat. Fostul ei soț a fost de acord cu ea la acea vreme, dar acum el și-a schimbat părerea și a cerut o hotărâre judecătorească pentru a o forța să-și vaccineze fiul. Rebecca are rolul principal în îngrijirea copilului.

Judecătorul Karen D. MacDonald a ordonat vaccinarea copilului și a amenințat-o pe mamă cu închisoarea pentru că nu s-a conformat.

Ordinul de vaccinare forțată

Vorbind cu reporterii WXYZ din Detroit, Rebecca afirmă că preferă să stea în spatele gratiilor, decât să-l oblige pe fiul ei să primească atât de multe vaccinuri.

Citiți și:
O știre incendiară, de o importanță uriașă! «Președintele Trump a lansat o bombă atomică referitoare la obligativitatea vaccinurilor»
Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul
11 ingrediente toxice care provoacă boli și care se găsesc în vaccinuri

yogaesoteric
5 februarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More