Manevrele mârşave din procesul lui Gregorian Bivolaru, demascate de un angajat al serviciilor secrete

Un angajat al serviciilor secrete, care ne-a mai trimis şi anterior unele mesaje cu informaţii surprinzătoare şi dezvăluiri legate de manevrele de culise făcute în cazul MISA, ne-a contactat din nou pentru a ne avertiza asupra evoluţiei îngrijorătoare a acestui caz – şi mai ales a procesului de la ICCJ. Oricât de incredibile ar părea afirmaţiile sale pentru românii de bună credinţă, avertismentul pe care ni-l adresează această persoană nu poate fi ignorat! Se confirmă astfel atât presiunile exercitate asupra judecătorului Ionuţ Matei, cât şi lobby-ul făcut la nivel european pentru a-i descuraja pe toţi aceia care şi-au exprimat public sprijinul pentru MISA. Mulţumindu-i din nou celui care semnează cu pseudonimul RT pentru curajul de care a dat dovadă, vă oferim şi dvs. acest document revelator.

Stimată redacţie,

Vă scriu după ceva vreme, pentru că din nou situaţia o cere (sau mai bine zis conştiinţa mea o cere…).
După cum aţi putut observa, ţara noastră a devenit teatrul unor lupte pentru putere care depăşesc cu mult graniţele ei şi, din păcate, depăşesc de multe ori graniţele bunului simţ şi ale normalităţii. Iar între victimele acestei lupte se numără şi şcoala dumneavoastră de yoga (MISA) împreună cu mentorul ei dl. Bivolaru.
Vreau să vă felicit în primul rând, atât pe cei din redacţie, cât şi pe colegii dvs. din cadrul şcolii de yoga pentru munca susţinută pentru a atrage atenţia forurilor internaţionale asupra cazului MISA.
Demersul dumneavoastră a avut un ecou uimitor şi la nivel european, ca şi în anumite cercuri în ţară. Se vede treaba că numai asta a mai rămas românilor, pentru că aici în ţară oamenii puterii sunt mult prea preocupaţi de bătălia pentru ciolan şi servirea stăpânilor lor din umbră pentru a mai asculta de vocile oamenilor.
De altfel, chiar acţiunile iresponsabile ale aventurierilor care se bat acum pentru putere în ţară au atras atenţia la nivel european şi astfel mulţi au devenit mult mai atenţi la vocile dumneavoastră, care atrag atenţia asupra cazului şcolii de yoga din România. Jos pălăria pentru această acţiune susţinută care, iată, a pus multe semne de întrebare responsabililor europeni. Aţi îndrăznit să vă ridicaţi chiar mai sus dacă a fost nevoie şi aţi reuşit.
Motivul pentru care am decis să rup din nou tăcerea (datorată muncii intense din această perioadă) este tocmai reacţia pe care a declanşat-o în rândurile puterii politice succesul dvs. internaţional. Ceea ce se petrece acum în România este o bătălie de imagine, iar ieşirea cazului MISA la rampă le strică unora toate socotelile. Imaginea de ţară modernă cu o justiţie sănătoasă şi integrată după standardele europene este grav avariată de un asemenea caz, cu o serioasă dimensiune socială, care intră în atenţia Comisiei Europene şi a Parlamentului European.
Cei care au investit multă muncă în a construi această falsă imagine a României sunt deja porniţi cu toate forţele ca să elimine această „problemă” care este şcoala de yoga. Ei vor să arunce la gunoi cazul acesta şi să desfiinţeze statutul de refugiat politic acordat de statul suedez d-lui Bivolaru. Pentru a obţine aceasta cel mai important este obţinerea prin orice mijloace a unei condamnări a sa. Poate că aceasta nu este o noutate pentru dl. Bivolaru, însă de data aceasta ceea ce pregătesc aceşti rechini depăşeşte ceea ce au încercat până acum.
Din informaţiile pe care le deţin reiese foarte clar că oameni din serviciile noastre au fost însărcinaţi să îl „convingă” cu orice preţ pe judecătorul Ionuţ Matei de vinovăţia d-lui Bivolaru.
Poate că v-aţi întrebat cum este posibil ca un judecător de la ICCJ să se comporte într-un asemenea mod, anulând hotărârile concordante luate în două instanţe anterioare. Însă explicaţia este foarte simplă: alarmaţi de posibilitatea din ce în ce mai clar conturată ca dl. Bivolaru să fie achitat după toată această tevatură de ani de zile s-a decis ca totul să fie rejudecat. Desigur într-o ţară cu o justiţie adevărată, rejudecarea ar trebui să aducă aceleaşi rezultate, având în vedere circumstanţele anterioare. Însă această rejudecare este făcută cu scopul explicit de a se obţine o condamnare cât mai spectaculoasă a d-lui Bivolaru, eventual cu nişte răsturnări de situaţie care să ţină titlurile ziarelor din nou. Ceea ce devine acum un joc periculos şi mă face să vă scriu este că din discuţiile cu persoane apropiate mie din aparatul politic (oameni care ca şi mine s-au săturat de nesfârşitele intervenţii din partea cercurilor oculte ale puterii şi nu mai acceptă compromisurile) am aflat că se caută demontarea dimensiunii umanitare grave a abuzurilor justiţiei române în cazul Bivolaru. Se caută aceasta chiar prin compromiterea „victimei” din cadrul procesului care se rejudecă la ICCJ, a d-rei Dumitru Mădălina.
Din sursele mele am aflat că acum se caută cu înverşunare transformarea ei din victimă în inculpată, situaţie confirmată şi de un bun prieten al meu care lucrează în departamentul care se ocupă de găsirea şi aducerea în instanţă a unei martore a acuzării (pe nume Dumitru Cristina). Despre această martoră s-a aflat din rapoartele de supraveghere că ar fi manifestat o atitudine agresivă faţă de Dumitru Mădălina şi că ar fi dispusă la colaborare. Această martoră a fost de acord în fazele iniţiale ale anchetei să dea declaraţiile pe care procurorii i le-au cerut. De aceea judecătorul îşi pune speranţe în aducerea ei în faţa curţii pentru a obţine astfel o incriminare a d-rei Dumitru Mădălina. Compromiterea d-rei Dumitru Mădălina se vrea şi pentru a spune apoi că de fapt justiţia suedeză ar fi fost indusă în eroare.
Această acţiune se realizează în paralel cu un lobby internaţional pentru promovarea unei alte imagini a situaţiei cu şcoala de yoga MISA la nivelul instituţiilor europene. În aceste acţiuni vă pot informa că participă în mod direct atât persoane din cadrul misiunii permanente a României la Bruxelles, cât şi unii europarlamentari români (cum ar fi social-democratul Boştinaru V.). De aceea trebuie să nu vă lăsaţi şi să mergeţi până la capăt cu dezvăluirea adevărului, pentru că în aceste jocuri nu există nicinu fel de fairplay.
Evident că această manevră va putea să reuşească numai dacă destul de mulţi oameni o să închidă ochii şi o să devină astfel complicii acestei acţiuni mizerabile (încă una la dosarul injustiţiei române). Doresc de aceea să vă previn asupra acestor manevre de culise pe care puterea le plănuieşte şi care vor sfârşi prin a distruge viaţa unor oameni nevinovaţi, dacă nu se vor lua măsuri ferme.
Pentru mine toate aceste jocuri de-a justiţia făcută în mod arbitrar cu ajutorul nostru, al celor care se presupune că ar trebui să veghem la liniştea cetăţeanului, au ajuns să umple paharul. În condiţiile în care ţara noastră este scoasă la vânzare pe nimic, găsesc acum normal să mă folosesc de poziţia pe care o am pentru a-i ajuta pe cei care devin victimele acestui sistem ticăloşit.
Această aroganţă imensă de a acţiona cu tupeu în faţa Europei a depăşit limita pe care considerăm că un om într-o asemenea poziţie de putere o poate atinge. Aşa cum v-aţi putut convinge, sunt din ce în ce mai mulţi cei care nu doresc să mai servească nişte interese străine şi care încep să ia atitudine.
De oameni care să aibă curajul să se ridice pentru o cauză dreaptă este nevoie acum.
Vă doresc putere în muncă şi să o ţineţi tot aşa pentru că tot mai mulţi vă vor ajuta.
Cu stimă,
RT
12 octombrie 2012
 

 

Citiţi şi:

Un angajat din serviciile secrete dezvăluie presiunile care se fac pentru a se obţine în mod abuziv condamnarea lui Gregorian Bivolaru

Dezvăluiri şocante ale unui angajat al serviciilor secrete privind implicarea autorităţilor în campania împotriva MISA

yogaesoteric
15 octombrie 2012

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More